10 sayfayı bende okuduktan sonra birde burdan yazmak istedim canım...
Senin kesin bir psikologa gitmen şart...
Neden diye soracak olursan bir kere sen aslında aşkına değil,neden "evet " demediğine takılmışsın...
Sonra 3 ay sonra nasıl evlenir benimle konuşurken de başkasıyla da mı konuşulmuyordu ya takılmışsın...
üstelik yorum yapmaları için üyelere özelden mesajlar atıp 10.sayfaya bakın okuyun yorum yapın diyorsun???
Kesinlikle bir yardım almalısın yoksa 10 sene daha bu sende gidecek canım...
"psikolojik ve ruhsaıl hasta damgası" ne demektir yaa??
Insanların her zaman ruh sağlığı yerinde olmayabilir zaman zaman herkes dibe vurur, bu utanılcak ayıp bişey mi? Doktora gidersin tedavi alırsın düzelirsin zamanla..
Insanların duygularına bakarak pekala da teşhis konulabilir psikiyatristler nası teşhis koyuyolar sanıyosunuz :)
size normal gelen duygularınız bize hiç normal gelmedi, arkadaşlar da bunu burda dile getirdi hoşunuza gitmeyince hemen neden kızıyosunuz?? Bi 10 sene daha bekleyin, gelir döner deyince iyi mi olacak?
Ayrıca içgörü diye bişey var duydunuz mu bilmem, psikiyatrik hatalıkların çoğunda içgörü yoktur yani hasta, hasta olduğunu anlayamaz doğal olarak da kabul etmez..
Psikiyatriste gitmek kötü bişey değil korkmayın.. 10 sene bi takıntıyla yaşamışsınız ömrünüzün geri kalanını heba etmeyin, yardım alın ve kendinize gelin, daha inşallah çok uzun seneleriniz olacaktır, değmeyecek biri için onları da tüketmeyin..
pardon birilerinden bir on sene daha bekleyin size geri döner şeklinde bir yorum istediğimi kim söyledi size,,,??
....
o bir ironiydi zaten akannehirakannehirakannehir
ya bakın biz size psikiyatri kliniğine yatın demiyoruz zaten almazlar o kadar da değil :)
ama içten içe yaşadğınız pişmanlıklar vs. nin günyüzüne çıkıp artık sizin bunlardan kurtulabilmeniz için doktora görünün diyoruz..
eğitimlisiniz yaa psikiyatriste giden deli mi demek yani, yapmayın......
bir psikoloğa görünsen iyi olur demek kötü bişey değil ki..psikologlar da kötü insanlar değil
şahsen bana bi arakadaşım böyle bi tavsiyede bulunsa hiç alınmam aksine acaba ihtiyacım avr mı diye düşünürüm
size kimse ruh hastasısınız demedi..takıntı yaptığınız bir konu var ve bu konu da 10 yıldır çözümlenmemiş o nedenle kendi başınıza halledemezsiniz yardım alın denmek istendi
neden alındınız bu kadar anlamadım..
o bir ironiydi zaten akannehirakannehirakannehir
ya bakın biz size psikiyatri kliniğine yatın demiyorum zaten almazlar o kadar da değil :)
ama içten içe yaşadğınız pişmanlıklar vs. nin günyüzüne çıkıp artık sizin bunlardan kurtulabilmeniz için doktora görünün diyoruz..
eğitimlisiniz yaa psikiyatriste giden deli mi demek yani, yapmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?