olmasaydı sonumuz böyle...

Ailen ne tuhafmış

küçücük yaşından beri hep evlilik baskısı

üstelik iki kuzen sırada bekliyormuş öyle mi

ya iki kuzeninden biri yada babanın arkadaşının oğlu

hadi birinden birini seç diye üzerinde büyük bir baskı

çok anormal bir durum

Benim eltimde en yakin arkadsim da esimin amcasinin gelinide kacarak evlendi ama ozellikle amcamizin gelininin cektigine biz uzulurduk esi uyusturucu dayak kadin isi ve hapis e girip cikti ona ragmen kadin hic keske demiyor aksine dunya umuru degil 27 yasinda 4 cocuk en buyuk 7 en kucuk 3 aylik kacanlar keske demiyor zaten diyemiyorlar

Ailem degilde cevrem tuhafti kucuk bi kasabadaydik tum yasitlarim evlenmisti bi ben kalmistim yasim 21 olmustu ne bi yeri kazanabilmistim nede gelenleri begeniyordum babam kizim tek basina omur gecmez kardesin evlendi yarin bi bebesi olacak digeri de nisanlandi koy yeri ni biliyorsun kizim bir sure sonra kimse gelmez ana olmak bi ocagin bacasini tutturmek istemez misin dedi benim basimin ustunde yerin var ama kizim yarin sen icten ice üzuleceksin dedi o donem 3 ununde umudu kestirdi babam gercekten 1 yil kimseler gelmez oldu sonra esim geldi istemeye babamin izniyle konustuk tam 2 saat tek basimiza icin isinmisti sadece temiz yuzlu boylu poslu ydu tamam dedim soz yuzugumuz takildi kasabada akrabalar arasinda nisanlisiyla rahatca konusan gorusen bendim 3 ay nisanlilik donemi sonra evlilik mutluydum esimin askindan emindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…