olmasaydı sonumuz böyle...

Esim geldi isten sonra eve gidememis bursya yanima gelmis konustuk az sabret dedi gececek bugunler dedi borc gırtlaga yapisti dogalgazi odeyemedik biz sıkintı cekerken kaynim da kp der keyiflerindeler :/

Esim baba bu evde olmuyor bi ev buldum biraz borc demis kp der bende de yok hem o ev olmaz size demis morali cok bozuk birsey yemeden gitti yatti

Esim geldi isten sonra eve gidememis bursya yanima gelmis konustuk az sabret dedi gececek bugunler dedi borc gırtlaga yapisti dogalgazi odeyemedik biz sıkintı cekerken kaynim da kp der keyiflerindeler :/

Esiniz seviyor iste sizi.. sizin ailenizden borç isteseniz olmuyor mu?

Sen esini seviyorsun esin de seni seviyor. Bir de cocugunuz var Allah bagislasin.

Donem donem sıkıntı yasiyoruz hepimiz cocuk icin ya da maddi problemler ya da ailevi sorunlar.

Sana tek tavsiyem dusunme. Dusundukce insan kendini doldurup yoruyor. Bir sure sonra her sey yoluna girecek

Tek babam calısiyom 3 cocuk bi ev kredisi

Hay allah.. oturdugunuz ev kiraysa en azından kira parası sizde kalır o paranın bir kısmıyla da ailenize destek cıkarsnz bir kısmıyla da kendi ihtiyaclarınızı.. 6 ay sonra aylik 500 lira ödemeniz bitecekti yanlış hatırlamıyorsam. Olmazsa o zamana kadar idare edemez misiniz?

Olmaz inan ki esim de kabul etmez zaten evleri dar bi babaannem 1 erkek kardesim kîızi 2 kardesimev yetrince kalabalik

Olmaz inan ki esim de kabul etmez zaten evleri dar bi babaannem 1 erkek kardesim kîızi 2 kardesimev yetrince kalabalik

Gerçekten sizin iş bulmanızdan baska care yok. En kısa zamanda işkura gidin. Hatta hazır babanızın yanındayken çocuğu bırakın onlara gidip başvuru yapın. Iskurdan muhakkak bir seyler çıkıyor. Sizin de maas beklentiniz cok buyuk olmadığı icin muhakkak bulursunuz. Direk subelerine gidin, hem oradaki memurlara durumunuzu anlatırsanz onlar da sizi ona göre yönlendireceklerdir

Gidecegim insallah

Bir yakınım sırf ailesi yüzünden boşandı hemde beraber oturuyorlardı.Eşi de ailesinden yana olduğu zamanlar oluyordu.Sonrasında mutlu oldu mu ,hayır.Sizin hiç değilse eviniz ayrıymış.Okuduğum kadarıyla eşiniz de sizi seviyor,değer veriyor.Neden ailesini bu kadar sorun yapıyorsunuz.Sonuçta ailesi tamamen vazgeçemez.Bende ailesi yüzünden çok çektim.Üstelik 1 sene beraber oturduk.Şimdi üst katımda oturuyor kv.Çektiklerimi anlatsam haline şükredersin.Ailesini istememen gururuna dokunur eşinin,senden soğumasına neden olur.Bırak geçmişte yaşananları bugüne bak.Zaman geçiyor,ömür bitiyor,eşinle mutlu olmaya bak.

Biz 6 yildir hala kv denin kp derin kaynimin sorunlariyla ugrasiyoruz bitmiyor defalarca sunger cektim ama daha toparlanmadan yine

Karşı komşum kaçarak evlendi. Ikiz çocukları var. Kadinin ne bir arkadasi gelir ne bir akrabasi. Çocuklar cok yaramaz kadin sus dur demekten sesi kisiliyor resmen. Apartmanda bile 32 tame daire var herkes herkesle konusur bi onlarla kimse konusmaz. Esi uyuşturucu bağımlısı kavgalari eksik olmaz. Ne bir işte çalışır adam ne de iki kuruş para getirir. Kv ve kp parasiyla gecinirler ki her sali aileleri sırayla pazar alışverişi yapıp getirir. Her ay ya elektrikleri kesilir ya dogalgazlari. Adami sorarsanda bir gun gelse 3 gelmez. Alkol kokusu buram buram. Din Allah namaz hiçbirini bilmezler. Ne kadar olumsuzluk varsa onlarda var. Ama o kadını hic keşke derken görmedim.

Bide kendini kiyasla bakalim. Uzuntunu asla hafife almıyorum yanlis anlama ben de çoğu zaman üzülüyorum böyle şeylere. Ama sanırım biraz sukure ve daha fazla duaya ihtiyaç var. Kafani dagitacak seyler ile ugras evde para kazanabilecegin seyleri arastir. Mesela bir pastane ile anlasip günlük borek.kurabiye falan yaparsin belki hem çocuğundan da uzak kalmamis olursun. Allah yar ve yardımcin olsun.

Sukursuzluk degil ki benim anlattigim keske de demedim hic evliligim icin ben sadece sorununun ne oldugunu cozumu bulmak icin biraz rahatlamak icin yazdim benim cevremde de var oyle aileler ben kimsenin hayati benden iyi yada kotu diye kiyas dahi yapmiyorum yaptigim zamanlarda da pisman olup Allah af diler halime sukrederim herseyi denedim deniyorum ama sagligim el verilmiyor 1 gun iyiysem 2 gun kotuyum evde dantel yapiyorum is ariyorum esim bi ekmek getirsede burun kivirmam buraya keske ler ve şükürsuzluk icin degil icimi dokmek icin yazdim hepimiz insaniz bazen yoruluruz

Bizimde dogalgazim kesilir hatta elektriksiz bile kaliriz ama kp der tek kurus koklatmaz
aileme desen yüzumuz kalmadi ben 3 ay boyunca tek makarna yiyerek gecirdigim gunlerim oldu bazi zaman onu bile bulamadim anlatilacak cok sey var da daha fazla dusunup yipranmak istemiyorum esim bi donem tamamen bosvermisti evi beni ihtiyaclari ancs kira faturalar ve sigaraya para yetistirebiliyor evde teror estiriyordu bense sustum sabrettim neler neler neyse bende kimsenin hayatini kucumsemem haddime de degil zaten cunku herkes kendi yasadigini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…