Sorununuz konularında yazıyor mu, ne güzel ifade etmişsin kendini, allah yardımcın olsun.bu biraz yüzleşme gibi kendimle ,gerçeğimle yüzleşme ...buraya onca konu açtım ama hiçbirşey düzelmedi .binbir umutla kurdugum bu yuvada çok az mutlu olabildim ,ne yazık ki!eşim i ilk basta istemedim bi nevi evlilik tek çare gibiydi o dönem ...Aynı dönem içinde hem halam ,hem teyzem hemde babamın arkadsı ogullarına istiyorlardı beni hemde 13 14 yaşımdan beri neredeyse her hafta konuşmaya beni razı etmeye çalııyorlar dı oysa ne halamın oglundan nede teyzemin oglundan haz etmiyordum ...sırf bu yüzden istemediğim halde imam hatipe gittim ya imam hatipe gidecek yada görücülerimin birini seçecektim ...Ailem baskı yapmıyordu ama ben göze çarpan bi kızdım yasıtları ya nişanlanıyor yada evde kısmet bekliyordu..Bense her talipimi geri çeviriyordum ... Ama üniversteyi kazanamamıştım 2 yıllık olana babam göndermek istemedi ... kasabada yasıtları evlenen evde kalan bi kız dım ... 21 yasıma gelmiştim ama malesef teyze oglum da hala oglumda evlenmemiş beni bekler olmuşlardı ikisininde yası 25 i bulmuştu , babamın arkadsının ilk oglu evlenmiş 2. ogluna bahane bulmuş reddetmiştim o yıl yine 2 yıllık tan öteye gidememişti öss puanım kpps için de atanmam gerekiyordu atanamadım .. bir gün babam kızım kardeşlerin den biri evlendi diğeri nişanlandı sen ne olacaksın dedi otur kızım bekle ama nereye kadar dedi yasın 21 oldu kuzenlerine o arkadsımın ogluna da yazık seç birini ki artık ümit etmekten vazgeçip yollarına baksınlar yada varsa bir beklediğin söyle dedi ... 3 gün düşündüm sonunda babamın arkadsının ogluna tamam dedim tam istemeye geldikleri gün bizim sokagın başında babaannesinin öldüğünü ögrenip geri döndüler bi daha da mevzu açılmadı... sonra da eşim in ailesi istemeye geldi bende evet dedim ama pişman olmuştum çoktan...sonrasındA EVLENDİK ama eşimi çok sevdim neleri atlatmıştık oysa ne sorunları şimdi ise aynı evde 2 yabancı gibiyiz çocugun hatrına eşim sabrediyor ve sevgisinin hatrına bense bilmiyorum sevgimden mi çocuk yüzünden mi bi tarafım onsuz olamazsın artık diyor diger tarafım onu hiç sevmedin ki diyor... son 6 7 aydır eşimle cinsel münasabet eziyete dönüştü onu seviyorum onu gün içinde özlüyorum bi saat gecikse içim daralıyor ama cinsel beraberlik esnasında üstümden atasım geliyor ve çogu zaman itiyorum onu ...sabahları kahvaltı hazırlamaz oldum ,ütüsünü yapmaz oldum yüzüne bile gülmez oldum artık oysa içim parçalanıyor onun bu haline ne yapacagımı bilmiyorum (çok uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin )
yazıyor eşimin ailesi maddi imkansızlıklar bi çocuk kaybı sonrasındaki depresyonlar hastalıklar ve hiç söz dinlemeyen uyumayan bi çocuk şuanda bile oturuyor karanlıkta uyumuyor oglumSorununuz konularında yazıyor mu, ne güzel ifade etmişsin kendini, allah yardımcın olsun.
Eşinizin ailesinden uzaklaşsanız başka bir şehir.. Hayatınız nasıl değişir kim bilir..Her şeye 0'dan başlardınız, çok mu zor yeniden başlamak?yazıyor eşimin ailesi maddi imkansızlıklar bi çocuk kaybı sonrasındaki depresyonlar hastalıklar ve hiç söz dinlemeyen uyumayan bi çocuk şuanda bile oturuyor karanlıkta uyumuyor oglum
sagolun oysa eşimsiz yapamıyorum seviyorum onu çok denedim ayrı kalamıyorum dogumdan sonra 2 yıldır bi sogukluk var cinsel ve duygusal olarak engel olamıyorum aslında istiyorum ama tuhaf bişeyler oluyor anlatamıyorum ...Sorununuz konularında yazıyor mu, ne güzel ifade etmişsin kendini, allah yardımcın olsun.
Ayrı kalamıyorsan hala aşıksın, aşıkken bir evlilik bitmemeli kurtarın evliliğinizi.sagolun oysa eşimsiz yapamıyorum seviyorum onu çok denedim ayrı kalamıyorum dogumdan sonra 2 yıldır bi sogukluk var cinsel ve duygusal olarak engel olamıyorum aslında istiyorum ama tuhaf bişeyler oluyor anlatamıyorum ...
eşim sehir dışına çıkmıyor ailesiyle küs kalmakta uzak durmakta işe yaramıyor zaten 3 gündür eşim öyle çabalıyor ki kurtulsun yuvamız diye ..Eşinizin ailesinden uzaklaşsanız başka bir şehir.. Hayatınız nasıl değişir kim bilir..Her şeye 0'dan başlardınız, çok mu zor yeniden başlamak?
Allah yardımcınız olsun, barışırsınız inşallah yavrunuz için.eşim sehir dışına çıkmıyor ailesiyle küs kalmakta uzak durmakta işe yaramıyor zaten 3 gündür eşim öyle çabalıyor ki kurtulsun yuvamız diye ..
kokusu olmadan uyuyamam hala ama o kadar yıpranmış yorulmuş ve yaşlanmış hissediyorum ki onsuz olamam ama onunlada olmuyor sankiAyrı kalamıyorsan hala aşıksın, aşıkken bir evlilik bitmemeli kurtarın evliliğinizi.
29 olacagım 20 gün sonra oglum 32 aylıkAllah yardımcın olmuş. Babanlar ısrar etmese birseyler olabilormis farkli...
21 daha erkenmis yaşın. O cenazeye gide kisi icin iki yorumum var; ya kısmetin değildi ya da beklete beklete kaçırdın kısmet olmadı sana. Vardır her işte bir hayır. Evlilikte cinsellik önemlidir... eşine ilgi göstermelisin diyeceģim ama durumunda malumm. Şuan kaç yaşındasın , çocugun kaç yaşında
eşim yemekler yapıyor yorgun gelse bile surat asmıyor şimdi hasta biraz uyuyorAllah yardımcınız olsun, barışırsınız inşallah yavrunuz için.
Eşin arada kalmış bence, peki sana kötü davranır mı şiddet hakaret vs.eşim yemekler yapıyor yorgun gelse bile surat asmıyor şimdi hasta biraz uyuyor
kısmet degildi heralde zaten ona sırf kuzenlerim vazgeçsin diye evet demiştimAllah yardımcın olmuş. Babanlar ısrar etmese birseyler olabilormis farkli...
21 daha erkenmis yaşın. O cenazeye gide kisi icin iki yorumum var; ya kısmetin değildi ya da beklete beklete kaçırdın kısmet olmadı sana. Vardır her işte bir hayır. Evlilikte cinsellik önemlidir... eşine ilgi göstermelisin diyeceģim ama durumunda malumm. Şuan kaç yaşındasın , çocugun kaç yaşında
şiddet degilde 3 yıl önce annesi yüzünden vurmuştu bana aylarca özürdiledi arada bi bagırır azarlar ama çok pişman olur o da çok zor bi çocukluk geçirmişEşin arada kalmış bence, peki sana kötü davranır mı şiddet hakaret vs.
Anladım, allah yuvanızın yardımcısı olsun, onu hala seviyorsun araya soğukluk girmiş sadece, soğukluk bir an önce geçer inşallah,dün boşanman için yorum yaptım ama mevzuyu bilmiyordum, sorun eşinin ailesiymiş demek, insan evladı mutlu olsun istemez mi nasıl bir aile bu.şiddet degilde 3 yıl önce annesi yüzünden vurmuştu bana aylarca özürdiledi arada bi bagırır azarlar ama çok pişman olur o da çok zor bi çocukluk geçirmiş
bi anlasam kv de 6 7 ay öncesine kadar sizi boşatacagım der dururdu simdi de fena ama artık sesi az çıkıyorAnladım, allah yuvanızın yardımcısı olsun, onu hala seviyorsun araya soğukluk girmiş sadece, soğukluk bir an önce geçer inşallah,dün boşanman için yorum yaptım ama mevzuyu bilmiyordum, sorun eşinin ailesiymiş demek, insan evladı mutlu olsun istemez mi nasıl bir aile bu.
Ooo boşatacakmış vay be kv ye bak, o masum bebeği yuvasız bırakacak ha, resmen araya girmiş kv, allah korusun sizi.bi anlasam kv de 6 7 ay öncesine kadar sizi boşatacagım der dururdu simdi de fena ama artık sesi az çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?