- 21 Mayıs 2023
- 26
- 24
- 3
- 29
Bir erkek var hayatımda bir buçuk senedir tanıyorum onu. ailevi şartlarından dolayı onunla olamayız. onu ilk tanıdığımda ben de boşanma sürecindeydim. ben boşandıktan sonra bana hislerini anlattı vs. onunla sohbet etmeyi seviyorum. komik birisi arkadaş olma konusunda iyiz. ben zaten aslında onu arkadaş olarak hayatımda tutayım diyorum. ama o ise istemiyor. bir süre onunla görüştük flortlestik vs diyebiliriz belki. ama olma durumu yok. onunla evlenmem yani. bir gelecegimiz olamaz. O da ihtimal vermiyor zaten. böyle olduğu için belirsizlikler nedeniyle ben ona dedim ki "bu şekilde gorusmeyelim, arkadaş olarak kalalım. eğer arkadaş olmak istemiyorsan birbirimizi hayatımızdan çıkaralım.'' o da bana işin içinden çıkamıyorum nasıl yapayım bilemiyorum dedi. benden ağustosa kadar süre istedi. şu anda temmuzda iki hafta başka şehirde zaten ve ben ona iyice düşün dedim. ama sorun şu ki bence dusunmeyecek ve bana yine net bir şey söylemeyecek. sen benim için bir şanssın diyor ama ben belirsizlik istemiyorum. ya arkadaş olalım ya da sevgili olalım istiyorum. ağustosta bana net bir şey söylemezsen seninle iletişimi kesicem demiştim. şimdi kızlar benim sorum şu bence bana net bir şey söylemeyecek ve arkadaşlık boyutuna da geri çekmeyecek ilişkimizi. zaten üstüne düşen arayan o. ben bu belirsizlikten çok sıkıldım. sizce ne yapayım. nasıl bir konusma yaparak bitireyim. bitirmemem için bir bahane buluyor benle konuşuyor. arada bana ufak hediyeler alıyor filan. ama ben artık net bir davranış ortaya koymak istiyorum. nasıl yapayım. ağustosta benimle doğru düzgün oturup konuşacağını sanmıyorum çünkü. nasıl bitireyim ne yapmamı önerirsiniz? Çünkü ben düzgün bir ilişki istiyorum ya da olmayacaksa hiç olmasın.