olmayacak dua'mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
68
Merhaba arkadaşlar.. 4 senelik ilişkim var erkek ardasim işinde gucunde çok iyi bir insan 4 seneden beri bana hic bi kotu sözü yok .. Ama gel gelelim ki sorun var . onun ailesi ve benim ailem..Erkek arkadasimin ailesi bizim evin karşısında oturuyorlar önceleri çok iyilerdi sonra bozuldu tabi annesinin ikinci evliliği ve çokta iyi bi evlilik sayılmaz kocası iciyo kavga cikariyo anlayacağınız ne kadar kotu alışkanlık varda onda..ve hatta dayımın geliniyle mesajlasmislar.. Bizimkiler bunları öğrenince haliyle onlarla konuşmamaya başladılar benim birlikteligimide istemediler ve hala istemiyorlar.. Erkek arkadaşım da o adamı hiç istiyor annesine ayrıl diyor ayrılmıyor bu durumdan cok rahatsız onlar yüzünden bni istememeleri beni çok uzuyor diyor annem kesinlikle olmaz bn istemem diyor sizce ne yapmayalim arkdslar luyfen bana yardımcı olun

erkek arkadasinin karakterine, huyuna, suyuna, davranislarina, onun senin hayattan beklentilerine ne kadar uyduguna, ondan iyi bir sevgili, es, baba olup olmayacagina, eksilerine, artilarina odaklan sadece.. bunlari kafanda olcup bictikten sonuca vardiktan sonra, gerisi cozulur zamanla.

2. Evliligi demissin. O adam uvey
babasimi oluyor bu durumda?

adam dayının geliniyle mi mesajlaşmış ben anlamadım orayı

Gercek kayinbabaniz bile olmayan bir adamin ve dayinizin gelininin hatasini sizin askiniz cekemez.
Sacmalik bu.
Sevgiliniz iyiyise, aileizi ikna edin. Gerekirse kimseyle evlenmem onu beklerim diyin ve bekleyin.
Ama gercekten degecek bir adamsa.

Back
X