Olmayan bebek

Su yazdiklarini okuyunca aglamamak elde degil sabret benimde olmuyor benzeri seyler yasiyoruz nasip Allah buyuk derdine derman olmak isterim ama tek derman Allah

Daha evleneli 1,5 sene çocuk isteyeli 6 ay olmuşken ben bile bu kadar yorulduysam ben bile yine çocuk konusu açılacak diye kimseyle görüşmek istemiyosam doktora gittiğimde hamile kadınların göbekleri sanki sağlı sollu beni tokatlıyor gibi hissediyorsam sizin bu hisleriniz o kadar haklı ki. Tez zamanda bebeğinize kavuşun inşallah

15 yıldır bizimde olmadı, rabbim inşallah tüm dileyenlere nasip eder. bu özlemi yaşayamayan bilemez, milletin kısır diye ardından ettiği laflara göğüs germeyi geçtim insanın zamanla bu eksiklikten kalbi sızlıyor.

bir kedim var keşke gerçek çocuk olsaydın diye ona sarılıyorum ağlıyorum zaman zaman. sizi çok iyi anlıyorum.

sizlere de, bizlere de birgün anne denir inşallah. o an cennetim olacak benim.

Öncelikle rabbım bu konuda kımseyı terbıye etmesın isteyen herkeze en kısa zamanda versın rabbım bende 1.5 yıllık evlym 1 dusugumnoldu 1 seneden fazlaa olmuyor artık okdr bunaltyorlarkı ben kendımden vazgeçtm milletin konsmaları canımı sıkmaya basladı malesf tevekkul yok inanç olsa zaten kmse bunun lafını yapamaz vrrende alanda allah .. insallah bu imtihanda biter birgün

Kendi acın çaresizliğin yetmezmiş gibi bi de bu insanların acımasızlığı konuşmak ne kadar kolay. İçimi sızlattınız. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Problem neydi peki neden olmadı

Amiiiiinnn

Hacet namazi kilmanizi tavsiye ederim ve 333 ayetel kursi okumanizi.( hacet namazini nihat hatipoglu guzel acikliyor)
Ben yerin gogun dua olduguna inaniyorum.
Kizima hamile kalmadan once hergun tovbe istigfar getirirdim.
Ozellikle persembeyi cumaya baglayan geceler hacet namazi kilmak icin kalkardim.
Dusuk yaptiktan 2 ay sonra kizima hamile kaldim.
Kur filan kullanmadim, sadece her sabah bi avuc ceviz ve findik yedim.
Allah ol der olur.
Kimseyle kendinizi kiyaslamayin, stres yapmayin.
Allah kucaginizi tez vakit doldursun.

Kendi acın çaresizliğin yetmezmiş gibi bi de bu insanların acımasızlığı konuşmak ne kadar kolay. İçimi sızlattınız. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Problem neydi peki neden olmadı

benim kilo sorunum ve buna bağlı çok hastalığım oldu, eşiminde sperm sayısında azlık vardık, oda doktora gitti ama ikimizin durumu birleşince olmadı, doktor bazen sağlıklı olsanda olmayabiliyor demişti. şimdi tüp mide ameliyatı görüşmesine gitmek için gün saymaya başladım. inşallah olursam ardından yeniden umudumuz olacak. rabbim özlemimizi dindirir inşallah.

Böylesi guzel duygudan mahrum olmak okdar zorkı her ay o hastanede hamıle insanlrı görmek tarifi yokk kıskanclk asla degıl ama insan imreniyor be

imrenmekle kalmak bir yana bazılarının tavırları kızdırıyorda.

2 gün önce hastaneye gittim. 5-6 yaşlarında çocuk elinde birkaç taso var diğer elindede simit, tasoyu yere koyup diğeriyle vuruyor etrafa saçılıyorlar, çocuk simiti yere bırakıp onları topluyor sonra simiti alıp ısırıyor annesi yanında çocuğa sadece gözümünün önünden ayrılma diyor.
afedersiniz dedim. bu yerler pis, insanlar hasta öksürükten vs. tuvalete gidenlerin ayakkabılarından yerler mikropludur, çocuk simitini yere koyup yiyor sonra dedim.
kadın sanane senmisin anası dedi. evladının kıymetini bilmeyenler var.
içime düğümdendi sustum ağlamamak için zor tuttum kendimi, insanın yüzüne vuruluyor gibi oluyor bir süre sora.

Böylesi guzel duygudan mahrum olmak okdar zorkı her ay o hastanede hamıle insanlrı görmek tarifi yokk kıskanclk asla degıl ama insan imreniyor be
Helede siz elinizde gebe olmadığınızı gösteren kan tahliliniz yükselmemiş prolaktininiz ve bunlara rağmen gecikmiş adetinizle sırada beklerken sanki sizin dışınızda herkes mutlu ve hamile gibi göbeklerin gözünüze gözünüze takılması. Bende yok onlarda neden var değil kesinlikle Allahım onlara nasip ettiğini banada bizede nasip et. O kapıdan mutlulukla ultrason fotoğraflarıyla çıkanlar gibi olmayı o duyguyu bizede tattır

Kesinlikle bu duyguya kapılmamak imkansız. Öyle şeyler görüyor ki insan ah benim olsa böyle olmazdı diyorsun. Allah verdiğinden şükür vermediğinden sabır bekliyor.

Benım gorumcem karınını bana dgru gere gere bı halde kaldı ama ben rabbıme bıraktım ona veren allah banada verır onun hazınesı bolll

Daha 5 yıl olmuş. Tıp o kadar ilerledi ki. Evlendikten 18 yıl sonra hamile kalan var. Kendinize bu kadar dert edinmeyin. Rabbim hayırlısını versin.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı dert bende de var . Bende 3 yıllık evliyim eşim askere gitti geleli 1 sene oldu ve evlendiğimız andan beri aynı bi an olsun aklımdan çıkmıyor hep hayaller kuruyorum ama sonu hep hüsran Rabbim inşallah bizede bi gün nasip eder burda paylaşıp umut oluruz

Allahtan umudu kesmeyip doktora gitmeyi denemeyide ihmal etmememiz lazım. İyiki bir yol dolmasını beklemeden gitmişim daha altı aydır istiyoruz ama tedaviye başlıcam çünkü yumurtlamıyorum

Allahtan umudu kesmeyip doktora gitmeyi denemeyide ihmal etmememiz lazım. İyiki bir yol dolmasını beklemeden gitmişim daha altı aydır istiyoruz ama tedaviye başlıcam çünkü yumurtlamıyorum
Benimde sıkıntım yumurtalarımda kendiliğinden büyüyüp çatlamıyor , ben bu klomen kullandım 4 yumurtama büyüdü 2 sağ tarafta 2 sol tarafta , bu ayın 14 ünde Çatlatma iğnesi oldum şu an belirtilerim var ama gebelikten mi yoksa iğneden mi bilemiyorum bugün bi test yapcam çarşambada kan testi yaptırcam inşallah vardır

İnşallah olmuştur bende ilk kez klomen kullanıcam ama adet olamadım şu an söktürücü kullanıyorum sonra klomene başlayıp gidicem inşallah işe yarar. Bana haber verir misin çok merak ederim

İnşallah olmuştur bende ilk kez klomen kullanıcam ama adet olamadım şu an söktürücü kullanıyorum sonra klomene başlayıp gidicem inşallah işe yarar. Bana haber verir misin çok merak ederim
veririm tabi ki de canım bugün alırım yarın ilk idrarla yaparım inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız , bende klomen tedavisinı doktor iyi yanıt vermiş dedi ama iğneyi bilemiyorum inşallah oda işe yaramıştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…