Olmayan bebek

Yok canım o hata zaten. Allaha şükür bugune kadar neden onun var benim yok vs diye isyana düşmedi .
Herşey takdiri ilahı olması gereken zamanda olur ya sağlık problemidir düzelir vs. Allah çaresiz dert vermesin. Benim anlatmak istediğim bazen içiniz sızlar ya o sekılde. Cevreden rahatsız olup bunalırsınız.

bize de dua edermisin evimiz çok sessiz ve boş

çevredeki insanlar zaten insanı mahvediyor sen bi şekilde alışıp mutlu olmaya bakıosun ama her girdiğin ortamda bebek yok mu daha nie yok bu ne yaaa

çevredeki insanlar zaten insanı mahvediyor sen bi şekilde alışıp mutlu olmaya bakıosun ama her girdiğin ortamda bebek yok mu daha nie yok bu ne yaaa
Aynen. Tam kafama takmayacagim vakti gelince olur diyorum. Densizin biri gelip olmadik laf ediyor ve en basa dönüyoruz.
Cok sukur rabbim verdi tup bebekle evlat sahibi olduk. Simdide sakin korunma olursa hemen olsun diyorlar.
6 tane embriyom var bekleyen. En sonunda 6 sini birden koydurcam daha kardes demezler.

Bide sey var sizde ne tembel çıktınız yapın artık 1 tane yada evde cannız sıkılmıyor mu 2 kişi cocuk yapın ya sizene diyesim gelio benden yasca büyük insanlar bişey diyemiyorım bende artık anne baba kv kp abla görümce hariç kimseyle görüşmüyorum kalabalık ortamlardan kaçıyorum anlamıyorlar ki siparişle olan bişey değil sonıçta neden anlamıyorlar

haklısınız ama muhtemelen bu duyguyu bilmiyorsunuz
Mevlana demişki BEN OLDA BİL. ..

çok farklı bişey bu anlatılmaz sadece yaşanır zaten toplum yüzünden kötü bir psikoloji ile savaşıyoruz bizim derdimiz bize yetmezmiş gibi bide insanlar çok yipratiyor. . anlatsam roman olur. .
bizimki kıskançlık cekememezlik fln değil çok farklı bişey bu Rabbim dusmanima vermesin. ..
Kadınlar biraraya geldimi tek konuştuğu doğum hikayeleri çocukları arkasından daima kurban siz olursunuz. ..
+NOLDU KIZ HALA TIK YOKMU BECEREMEDINMI
+ANAM BU BİR DOGURANA KADAR BEN 3 DOGURURUM
+BAK AYŞE SENDEN SONRA EVLENDİ 4 AYLIK HAMİLE
+ SEN NEREYE KOSUYON MİLLETİN ÇOCUĞU OKULDAN ÇIKIYOR KOŞUYOR SEN NASILSA BOŞSUN
+ KIZ NİYE HİÇ ARAYİP SORMUYON BENİM MESGALEM VAR COLUK ÇOCUK SENİN NEYİN VAR
+ BİRDIN İKİ OLDUN BİR ÜÇ OLAMADIN SENDE HAAA
+ BAK TEYZESI BENİM OĞLUMA KIZ HICMI HEVES ETMIYORSUN
daha yazayimmi sabaha kadar yazarım inanın lütfen bilmediğiniz acılar hakkında yorum yapmayın. .
evet bi kısmın da haklısınız ama yaşamayan asla ama asla anlayamaz. ..

gerçekten böyle mi düşünüyorsun haziranda 5 senelik evli olucam nerde akşam orda sabah yaşamak aşırı hoşuma gidiyor anlık plan yapıp 10 dk da bavul hazırlayıp tatile gitmek..sabahlara kadar eğlenmek, konser vs ..sayısız yurtdışı yurtiçi tatiller ..eşimle de hiç bir problemimiz yok çok şükür başbaşa olmak haftada bir sinema tiyatro yapmak..yani herşey bu kadar iyiyken densizin biri gelip çocuk yok mu çocuksuz evlilik mi olur diyerek senin bunca keyfinin içine etmesi boş hayat yaşadığını ima etmesi..yani inan sorunsuz hayatımın içinde depresyonun eşiğinden döndüm insanlar yüzünden

Aynı durum. Denemek lazımmı acaba verecek olan rabbim.
canım aşılamada zaten tutma oranı tüp bebeğe göre çok daha düşükmüş, tüp bebekte %70 ise aşılamada %30 lardaymış arkadaşım da tüp bebek tedavisine başlayacak şimdi, rahim filmi çektirdin mi canım hiç, kürtajlardan sonra bir tkanıklık olabilir, rahim filminden sonra hemen hamile kalıyorlar, ben de bu ay kalmadıysam diğer ay doktora gideceğim bakalım

Millete ne bakiyorsunuz evlenir evlenmez banada baslamislardi yap cocuk evde sıkılmazsin diye onlarin hayattan anladiklari bu cocugu oyuncak gibi goruyorlar ve evlenen herkes sanki cocuk sahibi olmak zorunda ben kimseye sormam cocuk dusunuyormusunuz diye yani birinin cocuk yapmasi veya yapmamasi beni neden ilgilendirsinki sizde sorulanlara Allah ne zaman kismet ederse ozaman olur deyin gecin olmadi delirtirlerse sizene bakin isinizede diyebilirsiniz:)

Bizim de 11 aydır denememize rağmen olmadı. tabi bu dönemde annem meme kanseri öğrendin tedavi süreci vs. bende yıprandım. o iyi suan kafam ancak yerine geliyor. Bu konuda hiç test yaptırmadık.

sormak istediğim tedavi görüyorsanız süreleri neler?
Yani tüp bebek olayına kadar neler yasadınız? ne zaman tüp bebek deneyelim diyor doktor?

ahh canım insanlar anlamaz daha zamanı var diyorum bidahaki görüşte tam unutmuşum ben yine soruyor. .
bide arkasına senin yaşında millet doğurmus bitirmiş büyütüyor sem daha bekle diyor. ..
bi kadın vardı geldi gitti sordu artık dayanma gücüm kalmadı zaten her ay adetim gelince yıkılıyorum bigün yine sordu. ... ayyyy yeter artık yaaa şey... bizim şey .... bizim kimene benim çocuğum dan olsa napacan olmasa napacan sana giren çıkan neeee diyiverdim sabrimin son noktasına kadar uğraştı hakketti. ..
çok yiprandim insanlar çok yoruyor soruları konuşmaları hiç bitmiyor. .
olmuyor dememi bekliyorlarki millete yayalar dedikodumu yapsınlar. ..
daha zamanı var diyorum sadece ailem biliyor olmadığını bide bitane güvendiğim samimi arkadaşım. .. sabrimin sonundayim kimseyi görmek ortama girmek bile istemiyorum. . biri ile karşılaşınca yüreğim ağzım da yemin ederim ha sordu ha soracak. ..

1 sene geçtikten sonra 3 aşılama yapılıyor onlar tutmazsa tüp bebek tedavisine başlıyor. ..

Bu süreçten önce bizde Sperm testi. . Rahim filmi. .. Sperm dna testi.. yumurtlama takibi. hormon testleri ikimizin de. .. Bunlar yapılıyor sonuca göre tedavi başlıyor. .
bizim bunların hepsi normal çıktı 3 senedir hamile kalamadim. . doktora kalsa herşey normalin üstünde. .
yani sebebsiz infertilite. .

Allah size de isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Sakın umudunuzu kaybetmeyin bakın ben oğlumu 14sene bekledim dile kolay koskoca 14 yıl ve Rabbim sabrımın sonunda mükafatlandırdı çok şükür bin şükür
Denemeniz gereken ne varsa arkasından gidin sakın ama sakın umudunuzu kaybetmeyin
Üç tüp denemesinden sonra kavuştum yavruma
Çevrenizdeki insanlara kulaklarınızı tıkayın görmeyin duymayın gerektiğinde laflarını verin ezilmeyin karşılarında verende allah alanda

ne güzel allah yavrunuza hayırlı ömür versin. . bizede umut oldunuz. .
3 yıldır bekliyorum 14 yıl dile kolay maşallah ne güzel sabretmissiniz. .
3 yılda piskolojim alt üst oldu insanlardan kaçıyorum. . Bu derdi bitek çeken anlar. .
size sorum şu neden 14 yıl beklediniz neden hemen tüp bebek tedavisine baslamadiniz. .
biz 3 yılın ardından bu yaz ilk tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz erken mi acaba? ??
bizim bütün değerlerimiz normalin üstünde gittigimiz bütün doktorlar şaşırıyor. . eşimin 150 milyon Sperm değeri benim yumurtlama günlerim belli ve kaliteli herşeye bakıldı ama bi kere bile hamile kalamadim. . sebebsiz infertilite. .

Aminn amin teşekkür ederim
Bu 14 yılda çok kez tedaviler oldum ve üç tüp denedim
Üçünde de tuttu ama dışgebelik ve düşükle sonuçlandı ben çok pes ettim ama yinede peşini bırakmadım
Birazda kafadan bebek fikrini atmak gerekiyor ne kadar becerebilirseniz artık çok zor çok
Benden iyi kimse anlayamaz sizi

Ben olda bil gerçekten öyle
Hsg cekıldım canım. Rahımde sekıl bozuklugu için histeroskopi oldum
Sperm testi
Klomenle yumurtlama tedavisi
2 ay
Sonra rahim filmi
Rahim filmi sonrası sekıl bozukluhu cıktıgı ıcın hısteroskopi
Klomen catlatma ignesi
Aşılama yaptırmak istedik eşimin değerleri kötü diye boşuna yaptırmayın dedi dr
Direk tüp bebek önerdi
Özelde yapıldı hepsi. O yüzden aşılama veya tup bebek isteğine kendin karar verebiliyorsun

Düşüklerim oldugu için
Eşim ve bana genetık tarama testi / kromozom analizi
Bana pıhtılaşma testleri

Tiroidlere baktırmanız gerek tsh t3 tt
Anti tpo değerlerine baktırabilirsiniz.

Rabbim oğlunuza güzel sağlıklı ömür nasip etsin. Beraber güzel seneleriniz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…