Amin canım inşallah. Rabbim bebişine uzun sağlıklı güzel ömürler versin inşallah.Smile_s bende 6 kez başarısız tup benekten sonra dogal yoldan kavustum oğluma..9 sene neler yasadim anlatsam roman olur..ama ben hep inandim ve istedim rabbimden ..sende vazgecme sabret ve inan olacagina..herseyin bi vakti var tez zamanda gelsin bebegin canim...
smile_s ciğim 2 kimyasal 1 kürtajlı kayıptan sonra bütün tahlillerimi yaptırdım tam eşli kromozom testine gireceğimiz sırada hamile olduğumu öğrendim ,ve oğlum şu an 2 yaşını doldurdu,hayırlısı ise sende en yakın zamanda hayırlı haberlerini al inşaallah ve umudunu kaybetme,rabbim nasip ederse evliliklerinin 17-20. sene _i devriyelerinde hiç umutları kalmamışken doğal yolla bebek sahibi olan insanlar tanıyorum.
Mevlam neylerse güzel eylerselametle
haklısınız ama muhtemelen bu duyguyu bilmiyorsunuz
Mevlana demişki BEN OLDA BİL. ..
çok farklı bişey bu anlatılmaz sadece yaşanır zaten toplum yüzünden kötü bir psikoloji ile savaşıyoruz bizim derdimiz bize yetmezmiş gibi bide insanlar çok yipratiyor. . anlatsam roman olur. .
bizimki kıskançlık cekememezlik fln değil çok farklı bişey bu Rabbim dusmanima vermesin. ..
Kadınlar biraraya geldimi tek konuştuğu doğum hikayeleri çocukları arkasından daima kurban siz olursunuz. ..
+NOLDU KIZ HALA TIK YOKMU BECEREMEDINMI
+ANAM BU BİR DOGURANA KADAR BEN 3 DOGURURUM
+BAK AYŞE SENDEN SONRA EVLENDİ 4 AYLIK HAMİLE
+ SEN NEREYE KOSUYON MİLLETİN ÇOCUĞU OKULDAN ÇIKIYOR KOŞUYOR SEN NASILSA BOŞSUN
+ KIZ NİYE HİÇ ARAYİP SORMUYON BENİM MESGALEM VAR COLUK ÇOCUK SENİN NEYİN VAR
+ BİRDIN İKİ OLDUN BİR ÜÇ OLAMADIN SENDE HAAA
+ BAK TEYZESI BENİM OĞLUMA KIZ HICMI HEVES ETMIYORSUN
daha yazayimmi sabaha kadar yazarım inanın lütfen bilmediğiniz acılar hakkında yorum yapmayın. .
evet bi kısmın da haklısınız ama yaşamayan asla ama asla anlayamaz. ..
Onlar biz bittik siz de bitin diye söyleniyorlardirgerçekten böyle mi düşünüyorsun haziranda 5 senelik evli olucam nerde akşam orda sabah yaşamak aşırı hoşuma gidiyor anlık plan yapıp 10 dk da bavul hazırlayıp tatile gitmek..sabahlara kadar eğlenmek, konser vs ..sayısız yurtdışı yurtiçi tatiller ..eşimle de hiç bir problemimiz yok çok şükür başbaşa olmak haftada bir sinema tiyatro yapmak..yani herşey bu kadar iyiyken densizin biri gelip çocuk yok mu çocuksuz evlilik mi olur diyerek senin bunca keyfinin içine etmesi boş hayat yaşadığını ima etmesi..yani inan sorunsuz hayatımın içinde depresyonun eşiğinden döndüm insanlar yüzünden
Bende 4 yıldır bekliyorum..en basından beri kim sorduysa istiyorum ama nasip olmadı dua edin diyorum. Kimseden bu durumu saklamadım. Hani diyorsun ya yüreğim agzımda sordu soracak diye sebebi bu işte durumu gizlemek..ahh canım insanlar anlamaz daha zamanı var diyorum bidahaki görüşte tam unutmuşum ben yine soruyor. .
bide arkasına senin yaşında millet doğurmus bitirmiş büyütüyor sem daha bekle diyor. ..
bi kadın vardı geldi gitti sordu artık dayanma gücüm kalmadı zaten her ay adetim gelince yıkılıyorum bigün yine sordu. ... ayyyy yeter artık yaaa şey... bizim şey .... bizim kimene benim çocuğum dan olsa napacan olmasa napacan sana giren çıkan neeee diyiverdim sabrimin son noktasına kadar uğraştı hakketti. ..
çok yiprandim insanlar çok yoruyor soruları konuşmaları hiç bitmiyor. .
olmuyor dememi bekliyorlarki millete yayalar dedikodumu yapsınlar. ..
daha zamanı var diyorum sadece ailem biliyor olmadığını bide bitane güvendiğim samimi arkadaşım. .. sabrimin sonundayim kimseyi görmek ortama girmek bile istemiyorum. . biri ile karşılaşınca yüreğim ağzım da yemin ederim ha sordu ha soracak. ..
3 senelik evliyim 2 bebegim var.
Çok hızlı çıktım.
Asla evlenmem diyen ben, iki bebek annesi oluverdim biranda.
Hayatın tadını çıkarmak gerek, şuan tek çocuklu halimi özlüyorum, o zaman da çocuksuz halimi özlüyorum.
Gerçi o 1 senede fazlaca gezmisiz 12 kere tatile gitmişiz ama şuan 1 tanesi bile imkansız bizim için.
O sebeple doya doya yaşamalı herkes hem gençliğini hem evliliğini.
Gerçekten maddı manevi lüksmüs evde karı koca olarak yaşamak.
Her şeyi bırakın arabadan hop kapıyı kapatıp inmeyi özledim yahu.
Binmemiz 15 dk inmemiz yarım saat çünkü park ettiğiniz yer bile çocuklara göre olmalı, kapılar tam açılıp bebek arabası geçebilmeli.
En güzeli 4 5 sene evli kalindiktan sonra çocuk düşünülmeli.
Aslında amacım çocuk isteyen hanımlara hayatlarında güzel şeyler ve benim gibi insanların imrenerek baktığı tarafları olduğunu göstermek.O zaman benim başlamam normal :) bizde az gezmedik dolaşmadik tatiller balayi flan birsey kalmadi gozumuzde.
Ilk 2 senede cok sorun yasadik esimle.. yani o sevdigim adam degildi cok degismisti her gun agliyor her ay kavgalar ev terketmeler falan vardi. 2. Seneden sonra uzerimizdeki o kara bulut kalkti. Ciddi anlamda kara bulut vardi uzerimizde... suan iyiyiz cok sukur evliligimiz rayina oturdu. Ilk senemizde yapaamadigimiz seyleri yapiyoruz. Oturuyoruz muzik dinliyor kahve iciyoruz film izliyoruz pazar kahvaltilarini beraber hazirliyoruz falan. Yani evliligimiz rayina oturdu... belki daha once olsaydi iyi gitmicekti hicbirsey diye dusunuyorum.. ama suan iyiyiz sorun yok.
Siz baya hizli cikmissiniz. Benim 4 sene oldu :) ayrica okuyorum da ilk senem ( acikogretim ) boyle seyler yasamaniz cok normal ama size yardimci olan kimse yok sanirim ?
Aslında amacım çocuk isteyen hanımlara hayatlarında güzel şeyler ve benim gibi insanların imrenerek baktığı tarafları olduğunu göstermek.
Çünkü anladığım kadariyla eş dost akraba baskısından belki de kafaya takılıyor bebek meselesi.
Biri de çıkıp içini dökmüyor benim gibi, doğurmayı meziyet sandıklarından.
Halbuki bizlerin yaptığı hiçbir şey yok Rabbim ol diyor ve oluyor.
Hepimiz için ayrı zamanlar işliyor dünyada kimi 3 5 senede, kimi 10 bazıları da benim gibi istemeyerek kavuşuyor bebeklerine.
Hep bu topikleri gördüğümde girip duamı, dileğimi yazmak isterim çünkü ilk hamileligimi öğrendiğimde onca isteyen varken neden ben diye üzülmüş bir kadınım.
Hatta çok yakın bir arkadaşım 2 senedir istiyordu, ben ona nasıl söylerim hamileyim diye benim hakkım degildi diye salya sümük ağlamıştım.(meğer aynı anda hamileymisiz)
İnsanlar biraz empati yapabilse özellikle boylesine hassas bir konuda
köstek yerine destek olsalar, bekleme süreci çok daha ılımlı geçebilir.
Bana gelirsek, aksine yardim eden çok ama şuan hala istediğimiz gibi yatılı bir bakici bulamadık.
O sebeple sürekli biri kalıyor yanımda, bebeklerim le yalnız olmak söz konusu bile değil.
3 kişi haklarından gelemiyoruz bendekiler öyle afacan çünkü.
Küçük olan kolik zaten, büyükte de her türlü olumsuzluk mevcut.
Bu hayattaki benim sınavım çocuklarım çünkü hiç istemeden bana geldiler ve bu sebeple çok çok zor 2 bebege annelikle sinandigimi düşünüyorum.
Kendimi yeniden keşfediyorum çünkü sabırsız bir insanken bu hayata tahammül edebilmek ve Allahin emaneti meleklere layığıyla anne olabilmek adına her gün donusuyorum.
Elbette çok güzel tarafları var ama böyle bir konuda ben eski hayatımda özlediğim, imrendigim ve artık sahip olamayacağım rahatlığın altını çizerek konu sahibine ve aynı durumda olanlara hayatlarındaki olumlu tarafları göstermek istiyorum.
Aldığımız her nefes çok kıymetli, onu elimizde olmayan durumlarla ilgili üzülerek geçirmek ancak boşa harcanmış hayatlar doğurur.
Ben olda bilgerçekten öyle
Hsg cekıldım canım. Rahımde sekıl bozuklugu için histeroskopi oldum
Sperm testi
Klomenle yumurtlama tedavisi
2 ay
Sonra rahim filmi
Rahim filmi sonrası sekıl bozukluhu cıktıgı ıcın hısteroskopi
Klomen catlatma ignesi
Aşılama yaptırmak istedik eşimin değerleri kötü diye boşuna yaptırmayın dedi dr
Direk tüp bebek önerdi
Özelde yapıldı hepsi. O yüzden aşılama veya tup bebek isteğine kendin karar verebiliyorsun
Düşüklerim oldugu için
Eşim ve bana genetık tarama testi / kromozom analizi
Bana pıhtılaşma testleri
Tiroidlere baktırmanız gerek tsh t3 tt
Anti tpo değerlerine baktırabilirsiniz.
değerlerin nasıl ki canım acaba ben boşuna mı yaptırdım beni uyarmadılar olumsuz aşılamam var o bile maadi manevi insanı yıkıyor tüp bebek bari tutsaEvet malesef tutmama ihtimalleri de insanı üzüyor. Ben aşılama yaptırmak için prof gittim bana bu değerlerle aşılama yapmam dedi. İhtimalin sadece yüzde 2-3dedi ve yapmadı
İleri hızlı yüzde 10 canım yerinde hareketli 5değerlerin nasıl ki canım acaba ben boşuna mı yaptırdım beni uyarmadılar olumsuz aşılamam var o bile maadi manevi insanı yıkıyor tüp bebek bari tutsa
Gerçi ocak ayında yazmışın ama o kadar beni anlatmışın ki sana çok teşekkür ederim cesurca yazdigin için bende aynı şekilde iki bebekle ugrasiyorum bende çok ağladım hala da diyorum keşke bende çok isteseydim ağlasaydım perişan olsaydım da bebeklerim öyle olsaydı ama aniden hele de ben gibi başına buyruk anaç olmayan bir kadına iki çocuk çok fazla geldi ve çok zorlu iki çocuğum var dediğin gibi annelikle sinaniyorum bende vede yapayalnızim ne biliyim çok karışık yazdım ama iyi oldu yazdiklarin beni gibi hisseden biri varmış dedim teşekkür ederimAslında amacım çocuk isteyen hanımlara hayatlarında güzel şeyler ve benim gibi insanların imrenerek baktığı tarafları olduğunu göstermek.
Çünkü anladığım kadariyla eş dost akraba baskısından belki de kafaya takılıyor bebek meselesi.
Biri de çıkıp içini dökmüyor benim gibi, doğurmayı meziyet sandıklarından.
Halbuki bizlerin yaptığı hiçbir şey yok Rabbim ol diyor ve oluyor.
Hepimiz için ayrı zamanlar işliyor dünyada kimi 3 5 senede, kimi 10 bazıları da benim gibi istemeyerek kavuşuyor bebeklerine.
Hep bu topikleri gördüğümde girip duamı, dileğimi yazmak isterim çünkü ilk hamileligimi öğrendiğimde onca isteyen varken neden ben diye üzülmüş bir kadınım.
Hatta çok yakın bir arkadaşım 2 senedir istiyordu, ben ona nasıl söylerim hamileyim diye benim hakkım degildi diye salya sümük ağlamıştım.(meğer aynı anda hamileymisiz)
İnsanlar biraz empati yapabilse özellikle boylesine hassas bir konuda
köstek yerine destek olsalar, bekleme süreci çok daha ılımlı geçebilir.
Bana gelirsek, aksine yardim eden çok ama şuan hala istediğimiz gibi yatılı bir bakici bulamadık.
O sebeple sürekli biri kalıyor yanımda, bebeklerim le yalnız olmak söz konusu bile değil.
3 kişi haklarından gelemiyoruz bendekiler öyle afacan çünkü.
Küçük olan kolik zaten, büyükte de her türlü olumsuzluk mevcut.
Bu hayattaki benim sınavım çocuklarım çünkü hiç istemeden bana geldiler ve bu sebeple çok çok zor 2 bebege annelikle sinandigimi düşünüyorum.
Kendimi yeniden keşfediyorum çünkü sabırsız bir insanken bu hayata tahammül edebilmek ve Allahin emaneti meleklere layığıyla anne olabilmek adına her gün donusuyorum.
Elbette çok güzel tarafları var ama böyle bir konuda ben eski hayatımda özlediğim, imrendigim ve artık sahip olamayacağım rahatlığın altını çizerek konu sahibine ve aynı durumda olanlara hayatlarındaki olumlu tarafları göstermek istiyorum.
Aldığımız her nefes çok kıymetli, onu elimizde olmayan durumlarla ilgili üzülerek geçirmek ancak boşa harcanmış hayatlar doğurur.
Allah eksikliklerini göstermesin dediğiniz gibi ancak yaşayan anlar.Gerçi ocak ayında yazmışın ama o kadar beni anlatmışın ki sana çok teşekkür ederim cesurca yazdigin için bende aynı şekilde iki bebekle ugrasiyorum bende çok ağladım hala da diyorum keşke bende çok isteseydim ağlasaydım perişan olsaydım da bebeklerim öyle olsaydı ama aniden hele de ben gibi başına buyruk anaç olmayan bir kadına iki çocuk çok fazla geldi ve çok zorlu iki çocuğum var dediğin gibi annelikle sinaniyorum bende vede yapayalnızim ne biliyim çok karışık yazdım ama iyi oldu yazdiklarin beni gibi hisseden biri varmış dedim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?