- Emoji Skoru
- 1.001
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
Sonunu dusunen kahraman olamaz..Dusunmeyeceksin..Oradan bakınca deli gibi görünebilirim hatunlar çünkü zaten kendimi kafayı yemiş olarak gördüğüm için mesaj attım.
KK da %90 hatta %99 takıldığım yer burası e burada konular a malum kendimi alıkoyamıyorum buradan belki inanmazsınız tarifsiz bir zevk alıyorum ama her kötü şeyin kötü bir yanı olduğu gibi bunun da var.
Kendimi şu yüzden hasta gibi hissediyorum.Tanıştığım her erkekte (flört ttiğim diyelim) önce anne babasını düşnüyorum acaba müstakbel kaynana söyle mi böyle mi sanki hepsi kötü lanet biriymiş iki yüzlüymüş bizi ayıracamış gibi dikkat çekmek istiyorum ortada asevgili bile yokken bunlar aklıma geliyor beni bundan kurtarın lütfen
Bdv ye ara verOradan bakınca deli gibi görünebilirim hatunlar çünkü zaten kendimi kafayı yemiş olarak gördüğüm için mesaj attım.
KK da %90 hatta %99 takıldığım yer burası e burada konular a malum kendimi alıkoyamıyorum buradan belki inanmazsınız tarifsiz bir zevk alıyorum ama her kötü şeyin kötü bir yanı olduğu gibi bunun da var.
Kendimi şu yüzden hasta gibi hissediyorum.Tanıştığım her erkekte (flört ttiğim diyelim) önce anne babasını düşnüyorum acaba müstakbel kaynana söyle mi böyle mi sanki hepsi kötü lanet biriymiş iki yüzlüymüş bizi ayıracamış gibi dikkat çekmek istiyorum ortada asevgili bile yokken bunlar aklıma geliyor beni bundan kurtarın lütfen
Kendini bu düşüncelere boğan kendinsin.. Ve kurtaracak olan da yine sensin.. :) Pire için yorgan yakmak gibi birşey seninkisi.. Hayata olumlu bak güzel yönlerini düşün, hayırlı olanı düşün. Hayır dile ki hayırlı olan seni bulsun. Mesela dua ederek sıyrılabilirsin bu düşünceden. Şeytanın vesveselerine kanıp kendini üzüyorsun sadece. Burdaki konuları okumaktan zevk alabilirsin ama bu demek değil ki aynısını sen de yaşayacaksın :) Yürüyüş yap, müzik dinle, ya da doğanın güzelliğini seyret .. :) Hayat güzel, böyle şeylerle anını boşa geçirme. Allah hayırlı ve huzurlu bir ömür versin sana..
Oradan bakınca deli gibi görünebilirim hatunlar çünkü zaten kendimi kafayı yemiş olarak gördüğüm için mesaj attım.
haklısın polat biz burada racon değil kafa kesiyoruz kk kadınları olarak :)Sonunu dusunen kahraman olamaz..Dusunmeyeceksin..
ah bir başarsamBdv ye ara ver
aynen katılıyorum :)Bdv'yi acilen bırakmalısın.
yok gitmem kimse beni ayıramaz kk dan :)Simdi kapat üyeliğini evlenince yine bekleriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?