- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Yalnızken daha güçlüsün birine baglı olmak da yorucu çünkü karşındaki insan da bir gün kırıyor kalbini seni yıpratıyorInsanin yalniz olmasi sorunlarini daha bir katmerlestiriyor sanki.
Ne olurdu kafama gore biri olsaydi da aksamlari is cikici birlikte yemek yiyip guzel guzel sohbet etseydik, simsiki sarilsaydi da o guzel enerjisini bana bulastirsaydi, ellerimi hic birakmasaydi da biraz guclendirseydi beni?
Hayatimi guzellestirseydi, ben de cok sevseydim mesela...
Olmaz miydi?
Ben son zamanlarda her şeyin bir zamanı olduğunu ve her şeyin bir ders olduğunu öğrendim. Sizin yalnızlığı tanımanız gelecekte hayatınızın aşkını bulduğunuzda ilişkinizin değerini daha çok bilmenizi sağlayacak.Insanin yalniz olmasi sorunlarini daha bir katmerlestiriyor sanki.
Ne olurdu kafama gore biri olsaydi da aksamlari is cikici birlikte yemek yiyip guzel guzel sohbet etseydik, simsiki sarilsaydi da o guzel enerjisini bana bulastirsaydi, ellerimi hic birakmasaydi da biraz guclendirseydi beni?
Olmaz miydi?
Ben son zamanlarda her şeyin bir zamanı olduğunu ve her şeyin bir ders olduğunu öğrendim. Sizin yalnızlığı tanımanız gelecekte hayatınızın aşkını bulduğunuzda ilişkinizin değerini daha çok bilmenizi sağlayacak.
Evet, kesinlikle.Onu bulabilecek miyim?
Bence böyle biri az beklentiyi iyice düşür.Insanin yalniz olmasi sorunlarini daha bir katmerlestiriyor sanki.
Olmaz miydi?
Bence böyle biri az beklentiyi iyice düşür.
Olmasına engel yok sanırım. Fakat bazen olunca da insan umduğunu bulamayabiliyor, yalnızken ne kadar da huzurluymuşum meğer vs diyorsun. Hayırlısını dilemek en doğrusu. Umarım istediğin huzuru bulabileceğin biri çıkar karşıbaInsanin yalniz olmasi sorunlarini daha bir katmerlestiriyor sanki.
Olmaz miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?