Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olur tabi neden olmasin
İnsallah sende kisa surede bulursun istedigin gibi birini
Ama ablacim once ruh halini degistirmen lazim , benim hayatima dogru insanlar hep enerjim yuksekken girmistir , senin bi silkelenip kendine gelmen lazim
Biliyorum zor seyler yasadin ve yasiyorsun ama hayat devam ediyor bunu aklindan hic çıkarma
Insanin yalniz olmasi sorunlarini daha bir katmerlestiriyor sanki.
Ne olurdu kafama gore biri olsaydi da aksamlari is cikici birlikte yemek yiyip guzel guzel sohbet etseydik, simsiki sarilsaydi da o guzel enerjisini bana bulastirsaydi, ellerimi hic birakmasaydi da biraz guclendirseydi beni?
Hayatimi guzellestirseydi, ben de cok sevseydim mesela...
Hayat pembe dizi değil önce bunu kabullenmek gerek. Güç size ait biseydir başkası sizi güçlü kılamaz. 4 senelik evliyim severek evlendik hala da seviyoruz ama birbirimizden sürekli uzaktayiz. Akşamları birlikte yemek yeme imkanımız yok, elimi tutma imkanı yok, ben sıkıntılar içindeyken bana yapabileceği hiç bir şey yok. Sürekli konuşuyoruz ben iyiyim diyorum çünkü yapabileceği bişey yok. Kendime sık sık on kaplan gücünde olduğumu hatırlatıyorum hepsi bu.
Olur tabi neden olmasin
İnsallah sende kisa surede bulursun istedigin gibi birini
Ama ablacim once ruh halini degistirmen lazim , benim hayatima dogru insanlar hep enerjim yuksekken girmistir , senin bi silkelenip kendine gelmen lazim
Biliyorum zor seyler yasadin ve yasiyorsun ama hayat devam ediyor bunu aklindan hic çıkarma
Biliyorum kuzum kolay olmadigini , yasayan anlar senin halinden anca ama henuz cok gencsin ve hayat senin icin devam ediyor , en güzel yılların basliyor , bunun degerini bil lutfen
Insanin yalniz olmasi sorunlarini daha bir katmerlestiriyor sanki.
Ne olurdu kafama gore biri olsaydi da aksamlari is cikici birlikte yemek yiyip guzel guzel sohbet etseydik, simsiki sarilsaydi da o guzel enerjisini bana bulastirsaydi, ellerimi hic birakmasaydi da biraz guclendirseydi beni?
Hayatimi guzellestirseydi, ben de cok sevseydim mesela...
Zamanı değil daha demek ki
Bazen yalnız çözmek gerekir hayatın bir bölümünü
Hem ilişkilerde çok sorunsuz laylay lom değil ki o da ayrı bir sorumluluk, bir dert
Rabbim kararlar merak etme
Olur du/olabilir hala da tabi ama ilerde bugününüzü ararsınız ,çoluk çocuğa karışınca.
Ben su an tek başıma 1 gün geçirmek için pek çok seyi verebilecek psikolojideyim ki evlenmeden önce tek başıma da,arkadaşlarımla da gezdim tozdum. Tatile de gittim,canım nereye istediyse de gittim gezdim.
Herşeyin bir zamanı var,size düşen elinizdeki zamanı en iyi şekilde geçirmeye odaklanmak ,kimseye ihtiyacınız yok,hayat sizin tadını çıkarın.
Biliyorum kuzum kolay olmadigini , yasayan anlar senin halinden anca ama henuz cok gencsin ve hayat senin icin devam ediyor , en güzel yılların basliyor , bunun degerini bil lutfen
Zamanı değil daha demek ki
Bazen yalnız çözmek gerekir hayatın bir bölümünü
Hem ilişkilerde çok sorunsuz laylay lom değil ki o da ayrı bir sorumluluk, bir dert
Rabbim kararlar merak etme
Birliktelik içinde mutlu olmanın ön şartı yalnızken mutlu olmak. İnsan önce kendisine yetebilmeli. Başkası üzerine kurulan hayaller beklentiler sadece üzer.
Bu konuyu açmana sebep olacak yakınlarda birşey mi yaşadın ? Sanıyorum bu sebepten dolayı şu an belirgin bir yalnızlık hissi içindesin. Biraz daha detay verebilir misin