Olmazlara Meyilim

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kızlar şahsın biriyle görüştük fotoda hiç beğenmemiştim. Yine de bi buluşayım dedim. Görünce tanıyamadım bile adamın içine düştüm🙄 aptal aptal gülümsemeler falan. O da duygusunu pek belli eden biri değildi ara ara güldü. Sorular sordu ama düşünüyorum da çok genel. Ben de sordum ama neler yaparsınız nelerden hoşlanırsınız tarzı sorular.. 1.5 saat gibi oturduk sonra ben kalkalım mı dedim şaşırdı tabi ilgimi büyük ihtimal anlamıştır onun üstüne bunu diyince. Neyse afalladı kalktık. Yine gülümseyerek görüşürüz dedim ayrıldık.
4 gün geçti yazmadı. Dün de salak gibi stalklarken fotosunu beğendim totosu iyice kalkmıştır.
Wpden sadece var ve numaramı da silmemiş kontrol ettim. Delircem ama ne yazıyo ne siliyor.
Evet büyük ihtimal olumsuz yoksa yazardı :((((( ama niye teli silmiyor ?
Sizden ricam içimdeki umudu öldürün :(

Buradaki hatunların teli niye silmiyor sorusuna hastayım ya. Canı istemiyor, önemsemiyor, silmiyor.

15 sene önce bi kahve içtiğim adamın numarası da telefonumda kayıtlı eski sevgiliminki de şu an görüşmediğim küs olduğum arkadaşımın da. Niye sileyim? Bana bi zararı yok ki numaranın orda durmasının. Belki bir gün lazım olur.

Telefon numarasını silmek bu kadar önemli mi?
Hep okuyorum burada,sildim,silmedi,sildi,silemedim vs...
Benim telefonumda kimler kimler kayıtlı,açıp baksak güleriz geçmişime hep beraber.
Niye sileyim ki yani?
Biz yaşlandık heralde lale, yeni nesil hemen numara mı siliyor acaba?

Buradaki hatunların teli niye silmiyor sorusuna hastayım ya. Canı istemiyor, önemsemiyor, silmiyor.

15 sene önce bi kahve içtiğim adamın numarası da telefonumda kayıtlı eski sevgiliminki de şu an görüşmediğim küs olduğum arkadaşımın da. Niye sileyim? Bana bi zararı yok ki numaranın orda durmasının. Belki bir gün lazım olur.
Tabii ki lazım olur.
Mesela aradığında açmamak için numara durmalı bende.
Hangi birini ezberleyeyim?

Kızlar şahsın biriyle görüştük fotoda hiç beğenmemiştim. Yine de bi buluşayım dedim. Görünce tanıyamadım bile adamın içine düştüm🙄 aptal aptal gülümsemeler falan. O da duygusunu pek belli eden biri değildi ara ara güldü. Sorular sordu ama düşünüyorum da çok genel. Ben de sordum ama neler yaparsınız nelerden hoşlanırsınız tarzı sorular.. 1.5 saat gibi oturduk sonra ben kalkalım mı dedim şaşırdı tabi ilgimi büyük ihtimal anlamıştır onun üstüne bunu diyince. Neyse afalladı kalktık. Yine gülümseyerek görüşürüz dedim ayrıldık.
4 gün geçti yazmadı. Dün de salak gibi stalklarken fotosunu beğendim totosu iyice kalkmıştır.
Wpden sadece var ve numaramı da silmemiş kontrol ettim. Delircem ama ne yazıyo ne siliyor.
Evet büyük ihtimal olumsuz yoksa yazardı :KK43:(((( ama niye teli silmiyor ?
Sizden ricam içimdeki umudu öldürün :KK43:
Madem yazmiyor sende birak konusma

Sen erkenden kalkmak isteyince beğenmediğini düşünüp nasılsa reddedileceğim diye dönüş yapmamış olabilir. Ne kadar beğense de reddedilme korkusu erkeklere böyle şeyler yaptırabiliyor.
Bir kelime bile yazmadı mı, teşekkür de mi etmedi?

Ben de onu düşünüyorum şu an. Ama bundan sevap point mi alırım günah point mi ona karar veremedim.

sırf bu yüzden evlenmeyip beni bekleyen bi kaç kişi ya varsa?
ben bunun vebaliyle yaşayamam.
Laale Laale kusura bakma ne kadar zekice bir sebep de olsa akşam rehberimi temizliyorum
bu sayede bir kaç kişi hayatına kaldığı yerden devam edebilir belki :D Sevaptır.

Peki kızlar numarasını ben sileyim mi. Şimdi silince tamamen bitircem içimde. Ama silersem yazacağı varsa da yazmaz. Silerseö sonra pişmam olabilirm :(((((

Peki kızlar numarasını ben sileyim mi. Şimdi silince tamamen bitircem içimde. Ama silersem yazacağı varsa da yazmaz. Silerseö sonra pişmam olabilirm :KK43:((((
Niye yazmaz?
SMS var,sosyal medya mesajı var,telefonla arama var.
Bunları yapamaz mı?

Peki kızlar numarasını ben sileyim mi. Şimdi silince tamamen bitircem içimde. Ama silersem yazacağı varsa da yazmaz. Silerseö sonra pişmam olabilirm :KK43:((((
Emin olun insanlar (en azından büyük bir kısmı) numaramı silmiş mi silmemiş mi diye kontrol etmiyor. Telefon numarasına sizin kadar önem atfetmiyoruz pek. Adamın da yazacağı varda bakıp aaa silmiş yazmayayım diyeceğini sanmıyorum.

Aklı başında olgun insanlar için konuşuyorum tabi. Yaşınızı bilmiyorum, 18-25 arasıysa her şey mümkün.

Back
X