ölmek istiyorum canım çok cıyor,oyunu ortaya çıktı hala oynuyor

o kadar güzel yazmışsın ki kesinlikle katılıyorum. burda ne derse densin değişicek bir şey olduğunu düşünmüyorum. zaten bir insan böyle bir durumla karşılaştığında kendi midesi kaldırmamalı kendisi düşünüp yol vermeli bu adama. adamın bukadar yaptığına rağmen hala keşke evlenseydim diyen birine biz ayrıl desek ne yazarr

Başta kendin adamı kendi ellerinde soğutmuşun ... mezhep değiştiricen demişin bu din değiştirmek kadar kolay birşeymi çok komiksin yaa. adama daha neler yaptın bakalım ..
4 sene de anlamadın mı ? bu işin olmyacağını ...

adam sana 4 senede dokunmamışsa maşallah o adama :))
birde senin diniden değildi son hatırladığıma göre...
Bende aşık oldum, aşk neler yaptırır ama bu kadarını yaptıramaz. Senin de amacın da farklıgibi sadece evlilik mi istediğin ? . Senin ki aşk değil tamamen cahillik bana göre...
...

dini faklı demiştin o zamanlar şimdi de mezhep diyorsun :)))

Çok enterasan kızlık meselesini bende hatırlıyorum aa dedim..... bizim bu arkadaş halen ne olmasını bekliyor.

Adam sana zorla sahip olacak sana ....git kızım diyor.... sen ne diyorsun çok garip ya.

buda onun sözleri değil mi?
...bana git başkasıyla evlen sen evlilik olsun diye evleniyorsun kim olursa olsun farketmez dedi

ne saçmalıyorsun senle evlenmek istiyorum dedim niye böyle yapıyorsun çok üzülüyorum dedim.
ben istemiyormuyum senle evlenmeyi ama ailen beni kabul edermi ben doğuda yaşıyorum dedi

ağzına 2 kaşık bal çalmış

önceden evlenmek için can atıyordun niye böyle yapıyorsun şimdi dedim
çıkmam lazım dedi msnyi kapattı

sen sadece evlenmek istiyorsun ..

sana bahaneler uydurmuş görüşmek istemiyor senle ....

Zaten gerekeni açıkça söylemiş uzun uzun anlatmış sana...Umutlu_ol fazla söze ne hacet.... Ben şahsen senin yaşça olgunlaşmamış olduğunu düşünüyorum. Hayalet bir sevgi peşindesin..
ama şu noktada sende hatalısın ama bunlar düzelmez ne sen hatalarını telafi edebilrisin ne de o.

Son düzenleme:
Yahu bu kaçıncı konu beaa... Daha önce de sevgilin bana kızlığını mı vericen gibi bir cümle kurmamış mıydı sana? Ve herkes ayrıl, uzak dur bu adamdan diye yorum yapmıştı. Sen hala akıllanmamışsın. Çok ezik bir durum. Ama hiç acıyasım gelmiyor tabi diğer saçma sapan konularını da bildiğim için. Çok komiksin çok. Devam böyle adamın hayatında sığıntı olmaya.

bence ya evli yada yaşadığı şehirde başkasıyla beraber keşke evlenseydim o zaman demişsin bana kalırsa iyikide evlenmemişsin

şu yazılarını iki saattır okuyorum dedım bu sefer normal birşey yazar ama yok insan ne kadar severse sevsın aşkından ölse bile gurur olur bırazcıkda olsa... adam sana gıt etegını gıy gel demiş daha ne diyor kullanılıosun ama benım saf kızım :))) bunu benım kardeşim bile anladı :)) kndıne çeki düzen ver o salağıda koy gitsin:))

canım önceki açtığın konularada göz attım şimdi bence kesinlikle bitmesi gereken bir ilişki bile diyemeyeceğim bir durum sanki senden faydalanmak istediği için seni kenarda tutuyor gibi bir havası var nedemek git mini etek giy gel bence kesinlikle evlenilecek bir insan değil daha öncede sana bana kızlığınımı vercen gibi bir laf etmiş sana bu nedemek yaa nasıl o zaman bitirmedin şakınım doğrusu birde üstüne üstlük sen ısrarcı oluyorsun evlilik konusunda enterasan bana çok çirkin ve dengesiz geldi davranışlarıda özellikle bu söylediğine takıldım bence çoktan bitirmen gerkirmiş geç bile kalmışsın boşa zamn kaybı ve sana yazık gerçekten bence gururunu daha fazla ayaklar altına almasına izin vermeden bitir

Son düzenleme:
arkadaşım artık anla bunu... bu adamdan kurtul... telefonu sil...gerekirse numaranı değiştir... msn face vs her türlü net yolunu bitir... beyninden at artık ya... sana ne bırak ister evlenmiş olsun ister evlenmemiş... canı cehenneme de artık... sayende kendini bişi sanıyor bu adam... kendine biraz saygın varsa tek kalemde sil şunu artık... başka yolu yok bu işin

şimdi diğer açtığın tüm konuları okudum. ya bu adamla hala daha evlenmek için bu ne ısrar. dünyada başka adam kalmamış sanki. üstelik adam gibi adam, dürüst, güvenilir, sağlam karakterli bir sürü erkek varken. sen bu insanla nie diretiyorsun. kusura bakma ama ben erkek arkadaşına hiç kızmıorum. adam ne yapsa sen kabul edip peşinden gittiğin için adam her defasında dahada abartmış. sana zaten kızlık muhabbeti yaptıktan sonra senin onla tüm ilişkisi kesmen lazımken. mini etek giyip gel dediğinde tmm geliyorum sana göstercek başka birşeyim daha var deyip geçip hareketi çekip bitircektin al sana mini etek diye. töbe töbe ağzımıda bozuyorum. devam et sen ama çünkü okadar konu açmışsın. hala daha hayal dünyasında senle evleneceğini düşünüyorsun. onu bırak sizin gibi iradesiz, gurursuz, kör kızlar yüzünden erkekler kızlarıın hepsini böle sanıyorlar. yazıkk yazıkk

bir insan kendinden nasıl bu kadar nefret edebilir..insan kendini biraz sevse ve kendine biraz saygısı olsa bunları kendine yaptırmaz..başkasının kirli ellerini düşüncelerini bu kadar hayatının içine sokmaz...ne bu böyle ya..

bana açığa alındım demesinden 1 ay önce memlekete(mardin) gidip kız bakmış görücü usuluyle evlenmiş nasıl yapar bunu ya, bunu yapan insan olamaz sevmiyorsan bile söyle benim duygularımla nasıl oynadı. sen benimsin derdi hep aynı evde yaşıcağız derdi. görücü usuluyle evlenmekte ne oluyor. ben burda ağla üzül kendi kendimi yiyim bitiriyim elin kızı gelsin sevdiğin dokunduğun hayaller kurduğun adamı alsın 3 ay içinde :2:
sabaha kadar uyuyamıyorum . karısına sarılıp uyurken ben burda ağlıyorum:2:

açığa alındım demeden önce öyle düzgündiki ilişkimiz gayet saygılı seviyeliydi.. açığa alındım dedi ve uzaklaktı iyice .bende yanına geliyim gezeriz kafan dağılır moralin düzelir dedim. ne olduysa bundan sonra oldu kızlığınmı verecen git mini etek giy, bunları söylemesi öyle şaşırttiki beni. sanki o adam gitmiş bambaşka bir adam gelmiş. sevdiğim için mücade etmek istedim nerden bilirdim memlekete evlenmek için kız bakmaya gittiğini
bişey daha düzeltiyim mezhebi farklı demiştim dini farklı yazmıştım. değişik bir dine inanıyor mezhepmi dinmi belli değil (çok araştırdım nasıl bir din diye ) zerdüşt diye bir din
ayrıcada ben sadece sırf evlilik olsun diye değil onu gerçekten çok sevdiğim için evlenmek istedim. bekliyorum evlilik teklifini gelmiyor, artık ben söyledim ne zaman evlilikle ilgili kararlar almaya başlayacağız bitanem dedim, açığa alındım dedi hemen, işlerim düzelsin bekle biraz dedi. 10 şubata kadar yoğunum ondan sonra düzelir senide istemeye gelirim dedi..
demekki o orda bi kız buldu 10 şubata kadar onu garantiye alacaktı. nasıl olsa ben elinin altındaydım. aklıma bin bir türlü düşünceler geliyor bilmiyorum. aklım almıyor bu yaptığına.
açıkça ayrılmak istediğini söyleyebilirdi. ben ona evlenelim diye baskı yapmadım. ama 3 aydır iyice uzaklaştı bende evlilikten bahsettim artık.. 10 şubata kadar bekle dedi..bugün 10 şubat geçeli 10 gün oldu ve o başakasıyla evli

Son düzenleme:
daha ne üzülüyorsun bu adam icin?
artik evli barkli, sen hala bu ........................ adam icin gözyasi döküyorsan kendine yazik edersin.

üzüldüm
sadece o adamın eşine üzüldüm
hala daha acıga alındım demeden önce cok saygılıydık seviyeliydik diyosun?
nerde saygı ben göremiyorum sana ayrıldık deme zahmetinde bile bulunmamış
ayrıca sana o lafları etmesinin sebebi birazda senin ondan ayrılmanı istemen olabilirdi..
eger biraz kendini önemseseydin..
bunları nasıl ögrendin hala onunla görüşüyormusun anlayamadım ama?
yazık o eşe..
görücü usulü evlendim,flört etmedim,ailem onayladı diye dogru bir karar verdim sanıyordur..
yazık..

Adam evliymiş. Bundan sonra yapacağın hiçbir şey yok.

Herkes kendi yoluna deyip, önüne bakmalısın. Dua et başına o ilişki boyunca adam tarafından kötü bir şey gelmemiş.!!

Diğer konularını da okumuş ve yorum yapmıştım ama dinlememiştin herkesinki gibi benimkini de haliyle.

Kusura bakma ama Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olur durumu olmuş biraz. Bir erkeğin böylesine aniden soğumasının, böyle davranmasının arkasında 3. bir kişinin olması çok muhtemel bir durum ama "yüzüklü" biri olmuş seninki. Çok daha ağır bir durum olarak tezahür etmiş.

Bu durum sende saplantı olmak üzere ya da oldu, uyarmam gerek. Bence bir profesyonelden yardım al ve bol bol dua et. 4 yıl için bütün hayatını heba etmeye değmez her ne olmuşsa da ki şükür ki o insan sana el sürmedi.

beni arayıp arkadaş kalalım dedi. ne saçmalıyorsun ya ne arkadaşlığı evlilik olmayacaksa bitsin eski sevgiliden arkadaş olmaz dedim. telefonu yüzüme kapattı.
benim içime bir kurt düştü niye arkadaş kalalım dedi diye. bir arkadaşını faceme ekledim onla görüştüm.

kendine yeni bir facebook almış orda durumu evli yazıyordu
öğrendimki görücü usulu evlenmiş

Son düzenleme:

Belanı mı arıyorsun sen yaa !!

Adam evli, yeter bırak peşini artık !!

Kendine de yazık ediyorsun,

Onun şimdiki eşine de!!

Hala başka faceye ekledim ordan görüştüm diyorsun, bırak yaa görüşmee !

Seni ararsada açma telefonu, hatta kır hattını at çöpe, ulaşamasın sana..!

Bak başına bir iş gelicek sonra burda yine konu açıcaksın, "Siz haklıydınız, Keşke... " diye başlayan cümleler kuracaksın..

Çok geş olmadan, bırak artık şu adamla görüşmeyi !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…