Ölmek istiyorum :'( dismorfofobi

Eğer bu mesajları ciddiye alacaksan sana sadece şunu tavsiye edeceğim: Oscar wilde dorian gray'in portresi kitabını kesinlikle okumalisin. Sana çok iyi gelecegine eminim. Eğer hayatında gerçekten bir şeyler değişsin istiyorsan bu tavsiyeme kulak ver. Ve bir an önce o kitaba başla

bunu neye istinaden diyebiliyorsunuz pskolojik sıkıntı yaşadınız mı ki siz hiç?İnsanın içinde yenemediği "çaresiz bir derde düşmüş gibi kıvrandıgınız oldu hiç.vijdanıbız sızlamıyor mu hiç.
Yaşadım ve halada yaşıyorum :işsiz:
Ölmek istiyorum diyorsunuz
Onun için sizin biran önce kendinizi toparlayıp güçlü olmanızı istiyorum ve hepimiz bir şekilde yaşıyoruz sizde yaşarsınız diyorum .Vicdanım konusuna gelince sızlamasını gerektirecek birşey göremiyorum :işsiz:

Keşke elinizde olsa, aşmak istediğiniz belli. Ne biliyim insan çaresizliği görünce düşünülen dert edilen bir çok şeyin ne kadar boş olduğunu farkediyor da o yüzden söyledim.
çok istiyorum maalesef bir tek doktor anlıyor içindeki cehennemi birde Allah

Yaşadım ve halada yaşıyorum :işsiz:
Ölmek istiyorum diyorsunuz
Onun için sizin biran önce kendinizi toparlayıp güçlü olmanızı istiyorum ve hepimiz bir şekilde yaşıyoruz sizde yaşarsınız diyorum .Vicdanım konusuna gelince sızlamasını gerektirecek birşey göremiyorum :işsiz:
ne yaşıyorsunuz depreyon mu anksiyete mi?insanı aşacak ne?

Ilaclarinizi ihmal etmeyin, 21 gün erken bir tarih 3 ay sonunda maksimum etkiyi gormeye başlarsınız.

Psikiyatrik tedavi ye ek olarak bir psikologla da görüşseniz hatta eşinizle birlikte size daha biliçli destek olur. Hep yanınızda olduğu için bu süreci kolaylaştırır

Eğer bu mesajları ciddiye alacaksan sana sadece şunu tavsiye edeceğim: Oscar wilde dorian gray'in portresi kitabını kesinlikle okumalisin. Sana çok iyi gelecegine eminim. Eğer hayatında gerçekten bir şeyler değişsin istiyorsan bu tavsiyeme kulak ver. Ve bir an önce o kitaba başla
kesinlikle okuyacagım sağol cnm.

Simdi size kendi yasadigim bir olayi anlatayim, cok mutsuz hissediyorum diye psikiyatra gittim. Ama sebebini bulamiyoruz vs, en sonunda dr dedi ki bence normalsin, bir seyin yok. Hemen ondan sonra oyle kotu olaylar yasadim ki, gercekten mutsuzluk neymis ogrendim. O yuzden allah bunu unutturacak aci yasatmasin diye dua edebilirim sadece (inancli biri degilim ama bir sekilde nankorlugumun bedelini odedigimi dusunuyorum)

Tavsiyem yapmaktan cok hoslandiginiz hobiler edinin, bos kalmayin

Selam bence dis güzellik önemli degil, insanini ici , kalbi ve düsünceleri güzel olsun
Hayatimda cok insanlar tanidim kibirinden, havasindan yanina varilmiyor, güzel olmus lar ne faydasi var.
Önemli olan bakimli olmak, bu sizin elinizde. Allahim her kulunu birsey düsünerek yaratmistir.
Elimden geldigi kadar cocuklarimada bunu aktarmaya calisiyorum.
lütfen kendinize iyi davranin, Allahim hakkinizda hayirlisini versin

Ilaclarinizi ihmal etmeyin, 21 gün erken bir tarih 3 ay sonunda maksimum etkiyi gormeye başlarsınız.

Psikiyatrik tedavi ye ek olarak bir psikologla da görüşseniz hatta eşinizle birlikte size daha biliçli destek olur. Hep yanınızda olduğu için bu süreci kolaylaştırır
inşallah canım iyleşmek istiyorum sanki çaresiz bir derdin içinde gibiyim.Organlarım sağlam ben sapasağlamım hayatın güzelliklerini göremeyen bakar kör oldum ruhsal hastalık manevi güç ister daha önce kurtuldum yine kurtulurum inşallah.

Simdi size kendi yasadigim bir olayi anlatayim, cok mutsuz hissediyorum diye psikiyatra gittim. Ama sebebini bulamiyoruz vs, en sonunda dr dedi ki bence normalsin, bir seyin yok. Hemen ondan sonra oyle kotu olaylar yasadim ki, gercekten mutsuzluk neymis ogrendim. O yuzden allah bunu unutturacak aci yasatmasin diye dua edebilirim sadece (inancli biri degilim ama bir sekilde nankorlugumun bedelini odedigimi dusunuyorum)

Tavsiyem yapmaktan cok hoslandiginiz hobiler edinin, bos kalmayin
Alah beterinden saklasın şöyle belirteyim bana rabbimin bahşettiği güzellikleri görebilmem için sadece iyleşmeyi nasip etsin diyorum zira bu tür takıntılar insan elinde olan şeyler değil ruhsal hastalıklarda beden gibi ruhta hasta olabiliyor.

inşallah canım iyleşmek istiyorum sanki çaresiz bir derdin içinde gibiyim.Organlarım sağlam ben sapasağlamım hayatın güzelliklerini göremeyen bakar kör oldum ruhsal hastalık manevi güç ister daha önce kurtuldum yine kurtulurum inşallah.

Kendinizi biliyorsunuz ve bunun bir hastalik olduğunun farkındasınız, tedavi görüyorsunuz.
Bunlar çok önemli adımlar dermansız bir dert değil ve geçecek.

Alah beterinden saklasın şöyle belirteyim bana rabbimin bahşettiği güzellikleri görebilmem için sadece iyleşmeyi nasip etsin diyorum zira bu tür takıntılar insan elinde olan şeyler değil ruhsal hastalıklarda beden gibi ruhta hasta olabiliyor.
Elbette farkindayim durumunuzun ama ben o zamandan sonra ne zaman kendimi kotu hissetsem benden cok daha kotu durumdakileri dusunup sukrediyorum. Bu sekilde rahatliyorum biraz. Tabi ki bu bir tedavi yontemi degil ama biraz olsun nefes alirsiniz

Maalesef dogru doydunz sizdeki hayat enerjisinin yüzde biri bende yok.Halimde yok.Güne başladıgım gibi içime oturuyor öküz aklımdan gitmek nedir bilmiyor yaşadıgım acı.Hatalığım dismorfofobi(kendini çirkin görme hastalıgı
Kendini çirkin bulup 3 kez intihara kalkışan kızın sırrı çözüldü - Son ...bu attıgım linkte bu hastalıgı yaşayan bir kızın intihar etmek istemesi.
)Maalesef daha öncede depresyon geçirmiştim.şimdi ne yaşadıgımı bilmiyorum.Gösğssümde acı ile kıvranıyorum.Sizlere yazma sebebim hayır duanızı istemek.21 gündür ilaç kullanıyorum daha hiç etkisini görmedim.Terapi ilede düzelemiyecekmişim gibi sanki.Mevcut düşüncelerimi nasıl değiştirebilirler ki.:KK43:(Biri bana güzel oldugumu söyleyince kaile bile almıyorum ya acıdıgı için söylüyordur ya da herkese öyle diyordur.Ama geçen yüzüme çökmüş (çirkinleşmişssin)diyenler oldu bu defada onları taktım kafaya.Eşim ya da bir başkasına hiç inanmıyor bir olumla ma yapamıyorum.Resimlerde güzel çıkmışssam eger nasılsa sadece resimdir herkes güzel çıkar diyorum.Çirkinlik kamerada veya resimde belli olmaz ki.Hayatım kabusa dödü arkadaşlar kimse ile sohbet edemiyorum işi bırakmayı düşünüp maalülen emekliliği bile düşünüyorm hatta ölmek istiyorum ne olur yardım edin hiç olumlu düşünemiyorum ne yapacagım ben.
depresyon ve anksiyete-duygu durum bozukluğu tedavisi gördüm.
öncelikle bedendeki herhangi bir organ ve uzuv gibi ruh da kırılabilir, hastalanabilir. tabi ki tedavisi var.
tedavisi psikiyatrist kontrolünde ilaç kullanmak ve psikolog ile terapi..

21 gün ilacın etkisini göstermesi için kısa bir süre. 1-1,5 aydan itibaren rahata kavuşacaksınız..

isterseniz dr ile görüşüp doz arttırımına da gidebilirsiniz.
beyninizin kimyası bozulmuş durumda ve seratonin salgılayamıyorsunuz. ilaçlarla bu sağlanıyor ve beyin kimyası düzeltilmeye çalışılıyor. ilaç tedavi esnasında haftada 1 terapi almak çok önemli. terapistle konuştukça sorunun kaynağına ineceksiniz. ve de konuşa konuşa konuyu eskitip düşünce yapınızın yavaş yavaş değiştiğini göreceksiniz....
tedaviye inançla devam lütfen, değişecek her şey....

Nooption Nooption Laale Laale kızlar ikinizide severim Obsesyon; kişinin zihninden atamadığı, istenmeyen, takıntılı düşünce, fikir ve görüntüler olarak tanımlanır.Elimde olsa idi şimdi dışarıda bir yerde çay içiyor olurdum cennet yüzü görmiyeyim ki beni aşan şeylerle başbaşayım.

Elbette farkindayim durumunuzun ama ben o zamandan sonra ne zaman kendimi kotu hissetsem benden cok daha kotu durumdakileri dusunup sukrediyorum. Bu sekilde rahatliyorum biraz. Tabi ki bu bir tedavi yontemi degil ama biraz olsun nefes alirsiniz
Allah bir dert verdiyse bizede sabretmek düşer yapacak hiçbirşeyim yok boynum kıldan ince.

Nooption Nooption Laale Laale kızlar ikinizide severim Obsesyon; kişinin zihninden atamadığı, istenmeyen, takıntılı düşünce, fikir ve görüntüler olarak tanımlanır.Elimde olsa idi şimdi dışarıda bir yerde çay içiyor olurdum cennet yüzü görmiyeyim ki beni aşan şeylerle başbaşayım.
Obsesyonun ne olduğunu iyi biliyorum.
Açıklama yapmana gerek yok.
İnanmıyor da değilim.
Geçmiş olsun.

öncelikle bedendeki herhangi bir organ ve uzuv gibi ruh da kırılabilir, hastalanabilir. tabi ki tedavisi var.

21 gün ilacın etkisini göstermesi için kısa bir süre. 1-1,5 aydan itibaren rahata kavuşacaksınız..

beyninizin kimyası bozulmuş durumda ve seratonin salgılayamıyorsunuz. ilaçlarla bu sağlanıyor ve beyin kimyası düzeltilmeye çalışılıyor. ilaç tedavi esnasında haftada 1 terapi almak çok önemli. terapistle konuştukça sorunun kaynağına ineceksiniz. ve de konuşa konuşa konuyu eskitip düşünce yapınızın yavaş yavaş değiştiğini göreceksiniz....
allah senden razı olsun inşallah iyi olacagım.

sanada çok geçmiş olsun.

Back
X