Ölmek istiyorum :'( dismorfofobi

Maalesef dogru doydunz sizdeki hayat enerjisinin yüzde biri bende yok.Halimde yok.Güne başladıgım gibi içime oturuyor öküz aklımdan gitmek nedir bilmiyor yaşadıgım acı.Hatalığım dismorfofobi(kendini çirkin görme hastalıgı
Kendini çirkin bulup 3 kez intihara kalkışan kızın sırrı çözüldü - Son ...bu attıgım linkte bu hastalıgı yaşayan bir kızın intihar etmek istemesi.
)Maalesef daha öncede depresyon geçirmiştim.şimdi ne yaşadıgımı bilmiyorum.Gösğssümde acı ile kıvranıyorum.Sizlere yazma sebebim hayır duanızı istemek.21 gündür ilaç kullanıyorum daha hiç etkisini görmedim.Terapi ilede düzelemiyecekmişim gibi sanki.Mevcut düşüncelerimi nasıl değiştirebilirler ki.:KK43:(Biri bana güzel oldugumu söyleyince kaile bile almıyorum ya acıdıgı için söylüyordur ya da herkese öyle diyordur.Ama geçen yüzüme çökmüş (çirkinleşmişssin)diyenler oldu bu defada onları taktım kafaya.Eşim ya da bir başkasına hiç inanmıyor bir olumla ma yapamıyorum.Resimlerde güzel çıkmışssam eger nasılsa sadece resimdir herkes güzel çıkar diyorum.Çirkinlik kamerada veya resimde belli olmaz ki.Hayatım kabusa dödü arkadaşlar kimse ile sohbet edemiyorum işi bırakmayı düşünüp maalülen emekliliği bile düşünüyorm hatta ölmek istiyorum ne olur yardım edin hiç olumlu düşünemiyorum ne yapacagım ben.
Canım sadece Allah şifa versin demek istedim. Psikolojik rahatsızlıkların çözümü senin elinde unutma. Ne kadar istekli ve çabalı olursan o kadar başarırsın! Hepimizde eksikler kusurlar var, fiziksel yada ruhsal. Ama kendimizi bu eksiklerle kucaklayıp sevmek zorundayız. Mutluluk bunun altında gizli.

allah senden razı olsun inşallah iyi olacagım.
Allah senden de razı olsun. yaşadığım için biliyorum hiç kolay değil ama geçiyor inan bana. 1 ay sonra her şeye aman be yavvv ne olacaksa olur diye yaklaşacaksın :) tekrar mutlu olmaya ve hayattan keyif almaya başlayacaksın. sadece buna inan.
ben de geçmez zannederdim, öyle bir geçiyor ki pamuk gibi oluyor insan...

çok bunaldığında esma çekebilirsin, inancının kuvvetli olduğunu yazdığın için yazıyorum bunu, oldukça rahatlatıyor.

işine devam et, sakın ayrılma.evde olmak takıntını arttırır.
sadece sabırlı ol, bir sabah çok farklı uyanacaksın ;)

1Sen 1Sen buradaki birçok arkadaş gibi kimse inanmıyor bana şımarıklık yaptıgımı düşünenler bile var baksana oysa ki ben hayattan koptum.inşallah iyleşşirim tek isteğim inan budur.ben anladıgın için sağol cnm

Hayatın her noktasında her duygudan insan var. Sanal hayatta da bu şekilde.

Önemli olan olumsuz duyduklarinizi süzerek almaya çalışmanız. Buna bu hastalık içinde nasıl engel olunabilir bilmiyorum ama en azından bu insanlarla az gorusebilirsiniz.

Size tavsiyem , mümkün olduğunca dillendirmeyin. Icinizde yaşamaya çalışın.

Eşiniz çevreniz ne yazık ki bir süre bu duygu degisimlerine dayanabilir. Sürekli anlatırsınız kendinizi de bırakabilirsiniz.

Yavrulariniz varsa , sevdikleriniz her ölümü düşündüğünüzde onlara sarılın.

Geçecek , sadece buna inanın.

Daha önce sizin resminizi gören biri olarak söylüyorum ki gayet güzel bi kadınsınız...

Tedavinize devam edin.. inş iyi olursunuz .

Allah senden de razı olsun. yaşadığım için biliyorum hiç kolay değil ama geçiyor inan bana. 1 ay sonra her şeye aman be yavvv ne olacaksa olur diye yaklaşacaksın :) tekrar mutlu olmaya ve hayattan keyif almaya başlayacaksın. sadece buna inan.
ben de geçmez zannederdim, öyle bir geçiyor ki pamuk gibi oluyor insan...

çok bunaldığında esma çekebilirsin, inancının kuvvetli olduğunu yazdığın için yazıyorum bunu, oldukça rahatlatıyor.

işine devam et, sakın ayrılma.evde olmak takıntını arttırır.
sadece sabırlı ol, bir sabah çok farklı uyanacaksın :KK66:
inşalah damla sonuna kadar savaşacagım.

Hayatın her noktasında her duygudan insan var. Sanal hayatta da bu şekilde.

Önemli olan olumsuz duyduklarinizi süzerek almaya çalışmanız. Buna bu hastalık içinde nasıl engel olunabilir bilmiyorum ama en azından bu insanlarla az gorusebilirsiniz.

Size tavsiyem , mümkün olduğunca dillendirmeyin. Icinizde yaşamaya çalışın.

Eşiniz çevreniz ne yazık ki bir süre bu duygu degisimlerine dayanabilir. Sürekli anlatırsınız kendinizi de bırakabilirsiniz.

Yavrulariniz varsa , sevdikleriniz her ölümü düşündüğünüzde onlara sarılın.

Geçecek , sadece buna inanın.
geçecek inşallah..

az kaldı, güzel günler yakın, merak etme hiç...ben de çok savaştım ve kurtuldum korkularımdan. şuan tüm gün mutlu,huzurlu, suratımda koca bir gülümsemeyle geziyorum...
her şey geçiyor, unut ölmeyi istemeyi falan...
brgün bunlar geçerse eger sana bol bol mesaj atacagım danla beraber mutlu olalım inşallah.

İlaçlarınızı aksatmadan alın 21 gün bazı ilaçlarin etkileşimi için kısa bir sure iki hafta sonra yeterli gelmedigini dusunuyorsaniz doktorunuza gidip kaygilarinizdan tekrar bahsedin belki dozunu yukseltebilirler.Ve unutmayinki sizden ailenizden daha değerli hiçbisey yok bu hayatta...elinizin tuttugunu gozunuzun gordigunu ne bilim kanser olmadiginizi duşunun inanın gececek sadece zaman ve sabır Acil şifalar dilerim

1.50 boyun da 65 kilo ve cok da çirkin biriyim. Cok mu önemli tabi ki degil. Bizim soylediklerimiz fayda eder mi bilmiyorum ama dusunmeyin bunlari. Inanin insanin yuzundeki ifade, guzellikten cok daha önemli. Kimse guzellige takilmiyor iyi birimisin kötü biri mi ona bakiyorlar

Maalesef dogru doydunz sizdeki hayat enerjisinin yüzde biri bende yok.Halimde yok.Güne başladıgım gibi içime oturuyor öküz aklımdan gitmek nedir bilmiyor yaşadıgım acı.Hatalığım dismorfofobi(kendini çirkin görme hastalıgı
Kendini çirkin bulup 3 kez intihara kalkışan kızın sırrı çözüldü - Son ...bu attıgım linkte bu hastalıgı yaşayan bir kızın intihar etmek istemesi.
)Maalesef daha öncede depresyon geçirmiştim.şimdi ne yaşadıgımı bilmiyorum.Gösğssümde acı ile kıvranıyorum.Sizlere yazma sebebim hayır duanızı istemek.21 gündür ilaç kullanıyorum daha hiç etkisini görmedim.Terapi ilede düzelemiyecekmişim gibi sanki.Mevcut düşüncelerimi nasıl değiştirebilirler ki.:KK43:(Biri bana güzel oldugumu söyleyince kaile bile almıyorum ya acıdıgı için söylüyordur ya da herkese öyle diyordur.Ama geçen yüzüme çökmüş (çirkinleşmişssin)diyenler oldu bu defada onları taktım kafaya.Eşim ya da bir başkasına hiç inanmıyor bir olumla ma yapamıyorum.Resimlerde güzel çıkmışssam eger nasılsa sadece resimdir herkes güzel çıkar diyorum.Çirkinlik kamerada veya resimde belli olmaz ki.Hayatım kabusa dödü arkadaşlar kimse ile sohbet edemiyorum işi bırakmayı düşünüp maalülen emekliliği bile düşünüyorm hatta ölmek istiyorum ne olur yardım edin hiç olumlu düşünemiyorum ne yapacagım ben.
İyi günler, öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Obsesyon ve panik atak hastası olarak yazınızı görünce yazmak istedim. Yaşadıklarınızı anlayabiliyorum, benimde farklı farklı takıntılarım var; bazen dibe sokan bazen tamam bittim şimdi dedirten bazende düşünüp düşünüp amaaann diyebildiğim. Bu amaaann diyebilme süreci kolay olmadı hala da tam deil, sizin içinde çok erken henüz 3 hafta olmuş tedaviye başlama süreniz zamanla yavaş yavaş azalıcak, bu süreçte elinizden geldikçe kendinize telkinde bulunun kafanızı meşgul edin devamlı. İşten falan sakın ayrılmayın evde oturmak düşüncelerle daha çok boğulmanıza sebep olur sadece. David burns ün iyi hissetmek adlı kitabını tavsiye ederim. Fazla kafein falan tüketmeyin. Demir, b12 değerlerinize baktırın. Sevgi ve sağlıcakla kalın

Ben zamaninda anorexia hastaligi gecirdim 1 yil kadar. Herkes cok zayifsin desede onlara inanmiyor kendimi sisman buluyordum. Cok farkli iki hastalik olsa da temelinde ayni dusunceler sanirim. Allah sifa versin. Ben 1 yilda atlatmistim bazilarinin cok daha uzun suruyor. Oncelikle kendinizin birseyleri benimsemesi lazim. Başkalarının demesi degil zaten sizin ne dusundugunuz burda kilit noktasi. Terapi goruyor musunuz ya da psikolojik tedavi??

tedavin ve çözümün ne bilmioyrum ama lütfen kendını sevmekten başla , :-)
hergun çok güzelim de , elim güzel ayağım güzel , rabbim ne yaratırsa güzel yaratır , illa begendiğin bir tarafın vardır ,
ve hiç kimse mukemmel değil ,

bende çok güzelim diye yıkarım ortalığı ama burnum ameliyatlı dişlerim takma , saçım boya ,:halay:

ama attıgım havayı görsen 1500 , :KK70:

sen önce kendini sevmekle başla

İyi günler, öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Obsesyon ve panik atak hastası olarak yazınızı görünce yazmak istedim. Yaşadıklarınızı anlayabiliyorum, benimde farklı farklı takıntılarım var; bazen dibe sokan bazen tamam bittim şimdi dedirten bazende düşünüp düşünüp amaaann diyebildiğim. Bu amaaann diyebilme süreci kolay olmadı hala da tam deil, sizin içinde çok erken henüz 3 hafta olmuş tedaviye başlama süreniz zamanla yavaş yavaş azalıcak, bu süreçte elinizden geldikçe kendinize telkinde bulunun kafanızı meşgul edin devamlı. İşten falan sakın ayrılmayın evde oturmak düşüncelerle daha çok boğulmanıza sebep olur sadece. David burns ün iyi hissetmek adlı kitabını tavsiye ederim. Fazla kafein falan tüketmeyin. Demir, b12 değerlerinize baktırın. Sevgi ve sağlıcakla kalın
inşallahsadece iyleşmeyi bekliyorum sanada acil şifalar iyleşebildin mi inşallah sen.

Back
X