ölmek istiyorum sadece.

Birincisi onlar beklese de vermek zorunda değilsiniz. Ben üniversiteyi de evlenmeden önce okudum, çalışmaya başladım öyle evlendim, ailem çöp beklemez benden versem de almazlar, ihtiyaçları olursa tabi ki destek olurum ama keyfi vermek zorunda değilim.
İkincisi, evet misafir sevmiyorum de ayıp değil günah değil. Hele iş yapmayan misafiri hiç sevmiyorum de.
Son olarak, hiç kimse sizi anlamıyorsa bence sizde de sorun var. Tam ifade edemiyor olabilirsiniz kendinizi.

Çocukların mama ve uyku saatlerini hesapliyorsunuz ancak " ölmek istiyorum " dediğinizde sizsiz ıkı meleğin ne hale geleceğini mi hesapliyamiyorsunuz ?

Tamam anlıyorum, berbat bir durumdasınız, yalnız hissediyorsunuz kendinizi, mutsuzsunuz ama unutmayın siz çocuklarınız için ayakta durmalisiniz.

Bunların hepsi geçecek. Daha büyük dertler vermesin Mevlam. Çocuklar büyüyecek, kendinize zaman ayiracaksiniz.

Etrafinizdaki hickimsenin sözü umurumuzda olmamalı. Aman boşverin yahu ne dusunuyorlarsa düşünsünler.

Ben bu kadarım, gelmek isteyene kapım açık, beğenmeyen kapı dışına . Hepsi bu kadar .

Inanin üzülmeye değmez bu anlattıklarıniz.

Anlamasalar anlamasınlar , Neden anlatmak için cabaliyorsunuz ki..

1. cok isteklerde bulundunuz simdi acisini cikariyor

2. Hic bir istekte beklentide bulunmadiniz hep yetismeye calistiniz artik sizden beklemek normal bir hal aldi.

1. Dogru ise özür dileyin
2. Dogru ise sorumlu güclü rolu oynamayi birakin. Yok demeyi bilin. Ama böyle dediler söyle dedileri birakin.

Kendinize gelin. Bu sekilde devam ederseniz gemileri yakacaksiniz. Hayir demek illa sert kirici bir sekilde olmak zorunda degil. Kibar bir sekilde hayir dersiniz. Intihari düsünecek kadar kendinize eziyet etmissiniz. Öncelikle kendinize sikayeti birakin. Karsinizdakine laf sokmadan kendi hayatinizi sikayet edin. Cocuklarla zorlaniyorum deyin. Maddi manevi yardim alasim var. Destege ihtiyacim var. Anne cocuk kursuna yazilmak istiyorum. Cikmaza girmeden. Deyin birseyler deyin ama kendinize aciyarak degil.

Yok kesin olarak görüşmeme kararı aldım zaten

Tabii ki okulda ölmek isteyen bi öğretmen değilim..Allahtan korkarım emeksiz yemek yemeyi..
Annemle dün akşam bunları konuşunca birikti ve ölmek bile istiyorum dedim.Ben ne çocuklarımı yıpratacak ne de işimi yapmayacak kadar rahatsız değilim.Şükür
Öz annem ablam kardeşim suçlu oldukları her konuda bile beni birlik olup daima yıpratıyorlar anlamak için dinlemiyırlar bile.Dün akşam aynısı tekrarlanınca boğulacak gibi oldum

Keşke şuan konuşma şansım olsaydı sizle :) benim konuşmamın anlaşılmamasının nedeni karşıdakilerin aşırı önyargılı olması..
Kendi ailem sadece bana değil herkese karşı aşırı önyargılılar.Misal evlerine gittiniz sizle gelen kişiyle beraber yalnız kalıp konuştunuz mu sizin adınızı arkasından konuşan dedikoducuya çok kolay çıkarırlar.Ya da yemekte bir önceki öğünden kalan ekmeği de getirdiniz (kendiniz yiyecek olsanız bile) sizin adınızı çok kolay 10 günlük ekmeği önüne koyan misafir sevmeyen lanet kişi olarak çıkarır.

Eşimin de durumu şu,eşim kompleksli biri o da daima ben haklıyım deyip ya dinlemez ya da dinliyormuş gibi yapıp en sonunda yine beni ezecek bişeyler der..
Emin olun durum bundan ibaret ne eksik ne fazla.

2. Tabii ki.
Ben misafirliğe gidince su bile isteyemem kimse benle yorulsun zahmet çeksin istemem.
Annemler aksine daima hizmet bekler.
Bana gelir mesela herşeyi 4*4 lük yapmaya çalışırım.Ama misal suyum kokuyor (kokmuyordur aslında ama bazen olur ya insanın burnuna tuhaf bi koku gelir,bunu yıllarca söyler büyütür ve olayı o hale getirirki gerçekten sorunlu benmişim gibi olur ( suyu aslında tuvaletteki bidondan doldurduğuma kendini de başkalarını da inandırır.İnanın.Aynen annemin huyu aynen böyle)

Sırf kendimi anlatmak Kafamdaki herşeyi boşaltmak için bazen yoldan geçen biriyle konuşmayı bile düşünüyorum
Ama insanlarımızın çoğu da “ne oldu da öyle yaptılar” diyecek potansiyelde.
profesyonel birinden yardım almak istiyorum onun da zaman sınırı olduğu için gitmeye bile üşeniyorum,anlatmak o tarafa

Annene babana beni dünyaya getirin diye yalvardığını sanmıyorum
Madem seni dünyaya getirmeyi bildiler bakmasını da bilsinler.
Eşine gelince de anlayış bekleme. Doğru değil ama onu hiç yerine koyacaksın ki değer göresin. Aslında anne baba kardeş için de geçerli.

Buda yeni akım herhalde.
Az canı sıkılan ölmek istiyorum diye başlık açiyor.
Yarın öleceğinizi bilseniz eminim kafayı yersiniz, çocuklarım annesiz kalacak bensiz napacaklar diye asıl ozaman oturur ağlarsınız.
Saydıklarınız dert bile sayılmaz.

Sana destek olacak seni iyi ve güvende hissettirecek birilerine ihtiyacın var ruhunu öyle emiyorlar ki seni bu ölüm düşüncesine kadar itmişler. Seni anlıyorum sana iyi gelmiyorlar kendilerinede iyi gelmiyorlar negatiflikleriyle kafayı yedirtiyorlar size burada çok yapacak birşey yok ama açıkça konuşup sınırlarınızı köyün yada uzaklaşmaya çalışın inanın daha kötü sonuçları olur uzaklaşmassanız onlardan

Sinirle yazılmış bir başlık siz de bunu okuyunca elimde asma iple hayal etmeyin beni lütfen..
Mübalağa var başlıkta o anki halvet sebebiyle.
tabii ki öyle bir bencillik yapmam.O anda o kadar boğuluyorsun ki ölmek istiyorum diyorsun ama ne o aptallığı yapacak kadar hayattan soğudum ne de çocuklarımı annesiz bırakacak kadar bencilim..

Zaten intihar eşiğinde olmanızı düşünemedim bile
Çünkü bukadar basit şeyler için ölmeyi düşünecek kadar kötü bir piskolojide olmadığınızı tahmin edebiliyorum.
Dikkat çekmeye çalışiyorsunuz.
Ama dikkat edin, dua saatinize denk gelir belki ölmesiniz ama ölmekten beter dert verir Allah.

Ne yazık ki farkındayım.

Psikolog arayışı içindeyim belki biraz rahatlarım üstesinden gelirim

kendini dışarıya kapat.
kendini evlatlarına ada.
hiç bir sorun kalmaz.
iki tane çocuğun var. seni anlamayan birileri için canından can kattıklarına büyük haksızlık ediyorsun şu kelimeyi ağzına alarak.biraz güçlü olun ya hu. anasın sen ana

Evet anayım..
Aciz olmayacağıma söz verdim şuan itibariyle ve kendim için bir adım attım psikologdan randevu aldım yarın gideceğim ve umarım her şey yoluna girer.

Dış seslere ne zaman kulak tikarsaniz o zaman rahat edersiniz.
Çocuklarınız ve kendinizden başka hiç kimseyi düşünmeyin. Onlar büyüyene kadar siz de bencil olun!

Evet anayım..
Aciz olmayacağıma söz verdim şuan itibariyle ve kendim için bir adım attım psikologdan randevu aldım yarın gideceğim ve umarım her şey yoluna girer.
inşallah.
birde CANı amansız çaresi olmayan hasta birine sor.
senin yerinde olmak için dünyayı verirdi.
sabırlı ve güçlü ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…