Onla evlenince okudum o da o beni okuttuğu için sürekli minnetttar olmamı sürekli dile getirmemi bekleyen kompleksli biri (ilköğretim mezunu olduğundan sürekli o beni ezerek baskın olmaya çalışıyor)
Hak veriyorum sana dedi Ama tedirginim ya eşim de anneme hak verip ilerde bunu yüzüme vurursaGerçekten kötü bir durum. Eşinize bunun asıl sebebinin ne olduğunu açıklamaya çalışın. Eşiniz de ailenizin bu tavırlarından dolayı ikilemde kalmış gibi geldi bana
İşte bu sebeple çok üzülüyorumBunuda ailenizin yanında olmadigini bildiği için yapıyor yani anne sürekli kızını ezerse elin adamı mı ezmeyecek ? Yine anne de büyük suç anlayacağınız. Eainizin de karakteri sorunlu tabi o da ayrı birsey
7 yaşAnladım. Peki kaç yaş farkı var aranızda ?
İşte bu sebeple çok üzülüyorumasla çevremde benim gibi konuşabilen beni anlayan ya da anlamaya çalışan kimse yok
kısacası konuşarak “tartışabildiğim” kimsem yok.
Hizmet beklemeleri tek olsa anlarım bi nebze.Ordan oraya yetişiyorlar maşallah. Bence biraz ailenize param yok çok sıkışığım diye sürekli isteyin bence vermezler istemezler belki böylelikle diğerlerini boşverin misafir sevene gitsinler o zaman. Lohusa kadın misafir ağırlaması bir bizim ülkemizde var heralde
Asla sesimi yükseltmedim yükseltemem hemen ayılır bayılırBenimde annemle problemim vardı kendisini çok ciddi şekilde sesimi yukselterek uyardım ve artık bitti problem. Kendisinin varsa da artık ben duymuyorum ve gayet iyiyim. Çünkü konuyu açamıyor artık.
Kim olursa olsun had bilmek lazim özellikle belli yastan sonra çekilmiyor 5 yaşında çocuk değiliz o an ağlayıp yarim saat sonra çizgi film izleyince unutulmuyor. Insanın zoruna gidiyor. Bir yerden sonra kesmeyince sizin gibi daralıp bunalıyor insan. Size bağlı yani.
Asla sesimi yükseltmedim yükseltemem hemen ayılır bayılırkonuyu anlatmaya çalışırken bile ağlıyor bağıra bağıra
Tıpkı filmlerde bulunan kötü kadın rolünü oynayan oyuncular gibi sesini yükselterek ve ağlayarak üste çıkıyor her türlü
Eni sonu yine görüşcez ve yine başa döncez.Ben baş etmek istiyorum artık çevremdeki insanlarla.Ailenizin size karşı olumsuz tavırlarının sebebi maddi yardımda bulunmanız sanırım, her ay para göndermiş olsaydınız sizden kıymetlisi olmaz, en azından evinize gelip de sizi eşinize kötülemezdi annenize, sinirini bu şekilde çıkarıyor.
Yerinizde olsam bir süre ailemle görüşmezdim. Sizin bakmaktan sorumlu olduğunuz iki küçük çocuğunuz var size zarar veren, aşağıya çeken her kimse bir süre hayatınızdan uzaklaştırın.
Nesi samimi değil.Eşime hep annemin o hallerini anlatırdım da eşim abarttığımı düşünürdü,bu akşam kendi şahit oldu ve biara gözgöze geldik eşimle dudaklarını ısırdı şaşkınlıktanHic samimi degil. O zaman çekmeye devam edin. Buraya konu açarak bunlari çözemezsiniz.
Para istemiyoruz çok şükür ihtiyacımız yok deyip ama hakkımız var göndermelisin diyorlarAnlaşılmayı beklemeyin. Anlatmaya çalışarak yıpratmayın. Elinizden geleni içinizden geleni yapın. Gücünüz yettiği kadar. Kimseyi değiştiremezsiniz. Kendi kararlarız olsun düşünceniz olsun. Söyleyin ama kendinizi yıpratmadan. Herkesi olduğu gibi kabul edin. Kafanızı bukonularla meşgul etmeyin. Kendinize değer verin. Evlatlarınıza verimli anne olmaya çalışın. Sizden daha zor durumda olanları düşünüp bulunduğunuz durumu dramatize etmeyin. Herşey dört dörtlük olmuyor. Hayatımızdaki eksikliklerle yaşamaya çalışmalıyız. Para isteniyorsa giderlerimiz çoğaldı diyin.
Nesi samimi değil.Eşime hep annemin o hallerini anlatırdım da eşim abarttığımı düşünürdü,bu akşam kendi şahit oldu ve biara gözgöze geldik eşimle dudaklarını ısırdı şaşkınlıktanbir anne bunları yapamaz şaşkınlığı mı ?
ben de bunun üzüntüsü içindeyim
Annem de bunu anlayan biri değil.sürekli dediği şunlar “ ben annenim seni 9 ay karnımda taşıdım,ben haklıyım beni hergün ara sor ihtiyaçlarımı gider benim sorunlarım olur sen sorunlarımla ilgilenmek zorundasın,ben seni doğurdum..” diyorSize değil annenize dedim samimi değil diye. Hani ağlayıp bayılıyormuş ya o halleri samimi değil. benim hiç umrumda olmazdı. Kaç yaşında geleceğim evleneceğim 2 çocuğum olacak hala annem eşime beni kötüleyecek ben haddini bil deyince de ayılıp bayılacak ???? Benim anne diye herkese saygım yok o yüzden daha fazla konuşmayayım.
Annem de bunu anlayan biri değil.sürekli dediği şunlar “ ben annenim seni 9 ay karnımda taşıdım,ben haklıyım beni hergün ara sor ihtiyaçlarımı gider benim sorunlarım olur sen sorunlarımla ilgilenmek zorundasın,ben seni doğurdum..” diyor
Doğurmak kafiiymiş kimse çocuğuyla ilgilenmek sorunlarıyla uğraşmak zorunda değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?