ölmek istiyorum sadece.

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.319
5.356
723
Herkes merhaba öncelikle
Derdim var yine...
Ben kimse tarafından asla anlaşılmıyorum annem ablam kardeşim eşim kimse tarafından..
Çoğu zaman kendimi karşı tarafa ifade edemediğim için ağlamaktan delirecek gibi oluyorum.
Diyeceksiniz ki hep mi onlar haksız.Evet daima haksızlar ve asla anlamıyorlar demek istediğim şeyi.
Misal annem ve babam beni okutmadıkları halde (lise sona kadar onlarlayken okudum sonra evlenince okudum atandım) Biz okuttuk deyip sürekli benden para bekliyorlar.(İhtiyaçları asla yok gelirleri Türkiye şartlarının üstünde)
Ablam kardeşlerim ben lohusa iken evime gelip sürekli hizmet beklediler (kabul ediyorum da tastamam hizmet edemedim hem lohusa idim hem ikizlerim olmuştu koşturuyordum) bu sebeple de kötü ve misafir sevmeyen kişiler olarak etiketlendik eşimle.Her fırsatta bizi konuşup kötülüyorlar.Durumumu da anlatınca anlamıyorlar.
Eşim de tıpkı onlar gibi asla beni dinlemez anlamaz dinliyormuş gibi yapar ama konuşmanın sonunda öyle bir laf eder ki anlaşılmadığımı anlarım
Akıl sağlığımı yitirmem an meselesi.
Çocuklarıma kendime faydam kalmadı
Sadece ölmek istiyorum üzüntüden

Evlilik için acele etmişsiniz o zaman. Şunun İçin söylüyorum, ailenizle anlaşamıyormuşsunuz, yani kafa yapısı olarak. Okul bitmeden evlenmişsiniz. Aile ile bağlar tam güçlü değilse eğer evliliği biraz daha ince eleyip sık dokuyarak yapmalıydınız, çünkü eşinizinde özünde sizi anlamadığınızı düşünüyorsunuz. Ya da bu geçici bir süreç kısa süreliğine her şeyden herkesten bunaldınız.

Ailemde psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm evliliği kaçış olarak gördüm o yüzden sık elemek gibi bir vaktim yoktu

Merhaba. En son eşiniz spor salonuna yazılmisti sonra siz vazgeçti demiştiniz diye hatırlıyorum. Ne oldu o durum ? Evliliğiniz mı sizi kötü etkiliyor acaba daha çok ?
Hayır eşimle o konuda anlaştık hatasını kabul etti,habersiz yazılmak da karmaya yazılmak da (benim için istemediği şeye kendisinin gitmesinin doğru olmadığını anladı) hataydı dedi.Spora gidecek ama haftanın 2 günü ve karma olmayan bi salona.

Ay ayyyy canım benim istesinler verme sakın okutsaydı da verme diyecektim
İnsan çocuğuna karşılık bekleyerek bir şey yapmaz...

Dünyaya getirdiği çocuğu okutmak zaten görevi kendilerine gelsinler...
Eşinizle olan durum için bizler akıl verdik artık oraya girmiyorum tekrar diyorum kendi düşüncem boşanmak için mutsuz olmak yeterli...

Ablanız vs vs iyi niyetli insan değiller herkes bilir bebek görmeye 2 dk gidilinir gelınır yanında kadına süt yapacak şeyler getırırsın...
Hizmet beklemezsin ha bunu bekleyen insan görgüsüz kültürsüz kötü niyetlidir...

sorarım sana bu art niyetli insanlar yaşarken bir anne neden ölmek ister...
Seneler sonra sahip olduğun çocukların bunları hak ediyor mu?

koyy g.... tüne sen sadece çocuklarından ve kendinden mesulsün
Görüşme seni mutsuz eden insanlarla

Yani basit şeylerden de ölmek isteme gözünü seveyimm

ölmek istemekde moda oldu. ölmek bayilmak bir degil. ve cocuklarin var Allah korusun!
Yapmayın. kim ölmek ister mutlu hayatını bırakmak ister.Annem saatlerdir beni kocama kötülüyor
Güya ben lohusa bile olsam çocuklarım ağlasa bile misafirimin yatağından yemeğine kadar ben yapmalıymışım. Misafir dediği de ablam kardeşim kendisi (yeterince yaptım o anki hallerimin yettiği kadarıyla..evet kendimi zorlamadım zorlasam çocuklarımın mama ve uyku saatlerini önemsememem gerekiyordu)

Ailemde psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm evliliği kaçış olarak gördüm o yüzden sık elemek gibi bir vaktim yoktu
Eşinizden şiddet görüyor musunuz peki? Uyuşamadığınız noktalar ne? Belki de acele ettiğiniz için sizin gibi düşünmediğinizi sanıyorsunuzdur, zamanla düşünceniz değişebilir.

Bir süre ailenle görüşme bence para vermediğin için hırslarından sana sarıyor olabilirler.

Anladım. Ablalarınız sizi kotulerse kötülesin neden takıyorsunuz? Kan bağınız var diye sürekli görüşmek ve onlara hizmet etmek zorunda değilsiniz. Siz daralmışsınız. Kendinize iyi gelecek birşeyler yapın. 2 çocuk var. Olumlama meditasyon gibi videolar izleyebilirsiniz ya da size ne iyi geliyorsa.

Bence anneniz ve kardeşlerinizle bir süre görüşmeyin. Yangına körükle gidiyor gibi olacak ama nasıl eşinize misafirin yatağından yemeğine kadar hazırlamanızı söyler? Yeni doğum yapmışsınız anneniz size yardım edeceği yerde yatak kurmanızı yemek yapmanızı mı bekliyor? Anneniz sizin düşmanınzı mı? Eşiniz ne dedi anneniz bunları söylerken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…