niçin hamile kaldınız kendı hayatınız yazık olmus bırının daha mı mahvolsun ıstıyorsunuz ben bu zıhnıyetı anlamıyorum sırf annelık duygusunu tadabılmek ıcın bu bencıllık nıye
keşke evlenmeseydiniz..evlilik olayı aceleye gelmiş biraz böyle masraf falan olmasın diye erkekler kızları kandırıp kaçırıyor..ama olmuşla ölmüşe çara yok..artık eşinizi sevmiyormusunuz..
psrdon ama kapıya çöp dökmeye çıkamayan biri nasıl sağlık ocağına gidiyor.ya arkadaşlar dışardsan bakıpda konuşmak çok kolay geliyor.şu durumda biz ne kadar üzülsekde olayı yaşayan kadar mı mutsuzuz emin olun bizim düşündüklerimizi o da düşünmüştür.
Çok acımasız olmuş.Hayat herkese eşit şanslar vermez. İnsan can havliyle ne yapacağını bilemez bazen.
Biraz empati lütfen...
bebeğim oldu belkı evım yuvam değişir dıye baktım,birde yaşamak icin bir nedenım olsun istedim şu hayatta güvenecegım destek alacagım kimsem olmadı,birini sevmek istiyorum sevgim bebeğim olsun istedim,birde olan oldu bundan sonra ne yapabilirim onu söyleyin ,lütfen arkadaslar laf olsun torba dolsun diye yazmayın benim derdim bana yeter zaten
yanlış yapmış diye hadi yüzüne bağıralım o zaman nasıl böyle bişey yaptın ne kadar akılsızsın...
Evinin huzuru yerine gelir diye istemiş cocuğu.3. sayfadaki yorumu okuyun lütfen? Bizim düşündüklerimizi o düşünmemiş, hata hatayı beraberinde getirmiş.
"mutlu olabileceğim bir yer yok" bunu siz yazmışsınız; "hayat sizin mutluluğu başka yerde aramayın ,kendinize dönün" bu da benm cevabım.
Evlenmeseydiniz okulunuz bir şekilde biterdi. Sizi anlamam imkansız, o kadar kapamışsınız ki kendinizi hala imkansız kılıyorsunuz.
eLmayRa....aynen keşkelerin çözümü yok ama üstüne gitmenin manası da yok...yazık sonuçta hamile yaa...sevgiye ilgiye en muhtaç olduğu zaman...ben de her zaman doğru yolu göstermekten yanayım ama arkadaş çok sert konuşmuş...sırf anneliği tatmak için falan diye...ayrıca öylede olmuş olabilir...Allah aşkına burada ne saçma sapan konulara yorum yazdık sayfalarca...nolur iç açıcı iki cümle yazsanız da bu gece umutlu dalsa uykuya...
bebeğim oldu belkı evım yuvam değişir dıye baktım,birde yaşamak icin bir nedenım olsun istedim şu hayatta güvenecegım destek alacagım kimsem olmadı,birini sevmek istiyorum sevgim bebeğim olsun istedim,birde olan oldu bundan sonra ne yapabilirim onu söyleyin ,lütfen arkadaslar laf olsun torba dolsun diye yazmayın benim derdim bana yeter zaten
Hata da hatayı kovalar.
Arkadaşın yazdıkları buradaki kadınların yaşadıklarından farksız.
Sadece tek bir hayatta toplanmış.
Ailesinde huzur olmayan milyonlarca insan var.Ailesiinin yanında üniversite okuyan,okuldan tat almayan.
Kayınvalidesi zulüm eden,kocası ilgisiz olan ,ailesi tarafından sevilmeyen
Bazen sert diye nitelendirdiğiniz "aaa bunun başına musibet gelmemiş halden anlamıyor da böyle yorum yapıyor" dedikleriniz en çok musibet gören olabilir.
Empati dediğimiz şey karşımızdakine acımak değil,onu anlamaktır.
Konu sahibi mutsuz ezelden mutsuz hemde ve mutsuzluğunu katlamak için hata üstüne hata yapıyor.
O kendisini düzeltmezse kördüğüm devam edecek.
yanlış yapmış diye hadi yüzüne bağıralım o zaman nasıl böyle bişey yaptın ne kadar akılsızsın...
ya olayın içinde olmayınca şöyle oturup pc karşısında durup yorum yapınca bence çoook mantıklı olunuyorda..
yaşarken o kadar sakin ve mantıklı olamıyorsun
mutluluğu baska yerde aramayın mı,suan ki durumum sizin hoşunuza gitti galiba,hadi diyelim ki okul bitti 2 yıllıktı zaten,4yıllıkları bitirenler bile boşta bu devirde,üstelik ben sıcak bir aile istedim tek derdim buydu
Ah apranxx gece gece gülümsettin beni :)
Tmm sustun sustum :) Ne konular gördüm burda ama tahammül gücüm giderek azalıyor. Kendilerini heba ediyor gençlerimiz üzlüyorum :) EN içaçıcı cümlem bu oldu bak o da senin gül hatrına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?