psrdon ama kapıya çöp dökmeye çıkamayan biri nasıl sağlık ocağına gidiyor.ya arkadaşlar dışardsan bakıpda konuşmak çok kolay geliyor.şu durumda biz ne kadar üzülsekde olayı yaşayan kadar mı mutsuzuz emin olun bizim düşündüklerimizi o da düşünmüştür.
mutluluğu baska yerde aramayın mı,suan ki durumum sizin hoşunuza gitti galiba,hadi diyelim ki okul bitti 2 yıllıktı zaten,4yıllıkları bitirenler bile boşta bu devirde,üstelik ben sıcak bir aile istedim tek derdim buydu
Evinin huzuru yerine gelir diye istemiş cocuğu.3. sayfadaki yorumu okuyun lütfen? Bizim düşündüklerimizi o düşünmemiş, hata hatayı beraberinde getirmiş.
bana acımayın zaten bundan sonra ne yapabılırım onu söyleyın! ayrıca demişsiniz ki herkes bu durumları yaşıyor sadece tek bır hayatta toplanmış... söylemesi ne kadar kolay değil mi ,dile kolay yaşadıklarım
eLmayRa....aynen keşkelerin çözümü yok ama üstüne gitmenin manası da yok...yazık sonuçta hamile yaa...sevgiye ilgiye en muhtaç olduğu zaman...ben de her zaman doğru yolu göstermekten yanayım ama arkadaş çok sert konuşmuş...sırf anneliği tatmak için falan diye...ayrıca öylede olmuş olabilir...Allah aşkına burada ne saçma sapan konulara yorum yazdık sayfalarca...nolur iç açıcı iki cümle yazsanız da bu gece umutlu dalsa uykuya...
insan caresiz kalınca herseyı düsünüyor,lütfen laflarımı çarpıtmayın,sadece eşimi değiştirmek ıcın cocuk istemedım,lütfen kendınızı benım konumda profılımde vs. gibi ispatlamaya haklı göstermeye calısmayın benim buna gücüm yok zaten kimseyle zıtlaşacak,ben bundan sonra ne yapabilirim ona bakıyorum
insanların hayatıyla dalga gecmek hoşunuza gidiyor galiba,nasıl bir kişilik olduğunuzu belli etmişsiniz tesekkuler
Çok acımasız olmuş.Hayat herkese eşit şanslar vermez. İnsan can havliyle ne yapacağını bilemez bazen.
Biraz empati lütfen...
okulu bitirmek mi ,böyle bir evde yaşayarak sürekli baskı sürekli aşşağlama,nasıl bir psikoloji icinde olduğumu anlamanız imkansız zaten
hayat sizin mutluluğu başka yerde aramayın ,kendinize dönün?????? bu ne demek yaa
bana acımayın zaten bundan sonra ne yapabılırım onu söyleyın! ayrıca demişsiniz ki herkes bu durumları yaşıyor sadece tek bır hayatta toplanmış... söylemesi ne kadar kolay değil mi ,dile kolay yaşadıklarım
bence bebek iyi bi karar olmuş onu bu içinde bulunduğu yanlızlıktan alır hiç olmazsa bnmde var bebeğim eşimle tartışınca alıyom koynuma yatıom o var ya bana yetio banana bakıo ya ben mutlu oluyom oda olcak bence annelik başka bişey bi anda dünyanın en güçlü insanı olursunuz insan anne olunca kendini önemli hissder özgüven tavan yapar :) hiç yanlız kalmazsınız ve sevginizi vercek yanıbaşınızda biri olur o minik şeyde sizi sever :)
Söyledim! Emriniz olur!
Ayrıca o ünlem işareti neye hizmet ediyor bilemedim ?
Ben Ne babanızın ne kocanızın ne kayınvalidenizim ,lütfen sınırlarınızı bilin.
Yardım istediniz yardım etmeye çalıştık,evet herkes bu durumları yaşıyor.
Sizin babanızdan aynısından daha ağırından bende de var bir tane,ne ölmek istedim,ne 37 yaşındaki adam kaçtım ne okulu bıraktım.
Ne diyeyim yani siz yanlış tercihler yapıyorsunuz herkes pamuklar içinde yaşıyor diye hayıflanıyorsunuz.
Titreyin kendinize gelin ,bebeğiniz için,o herşeyden önemli şu halde..
Yarım sayfa mesaj yazdım okudunuz mu,birşey çıkardınız mı ?
''Kendin ettin kendin buldun '' gibi yorum yapanların ağır psikolojik sorunları var diye düşünüyorum..Ya daha kötüsünü yaşamışlar ya da hayat çok kötü onlar için de..O yüzden kötü şeyler yazıp, hayata söz geçiremeyip buradakilere söz geçirmeye çalışıyorlar...Unutmayın ki; kimse isteyerek kötü şeyler yaşamaz..Ve herşey umut değil midir..Umut etmiş evlenmiş..Umut etmiş hamile kalmış.. Yadırganacak hiçbir şey yok..Hele ki ; hesap sorma hakkına hiçkimse sahip değil..Yok onu yapmasaydın, yok bunu yaptın, yok bunu yapsaydın..Hesap sordukça insanlar kendileriyle mi yüzleşsin benim hatammış meğer diye..Yazıktır, biraz yapıcı olun..
Üye konu açmış, sıkıntısını derdini anlamış, e evlenmeseydin, okusaydın, vah vah neden hamile kaldın vs mesajlarının alemi var mı? Olan olmuş zaten geri dönüşü yok. Bu durumla ilgili ileriye götürecek fikri olan var mı??
Üye konu açmış, sıkıntısını derdini anlamış, e evlenmeseydin, okusaydın, vah vah neden hamile kaldın vs mesajlarının alemi var mı? Olan olmuş zaten geri dönüşü yok. Bu durumla ilgili ileriye götürecek fikri olan var mı??
tesekkur ederım cvbınız ıcın,haklısınız benı yadırgayanlar belkıde benım yerımde olsalardı daha cok hata yapacaklardı yada kendı yasantılarında yaptılar,burda yasadıklarımı ağır sözlerle eleştirerek kendilerini birşey zannetsinler bence benim suan ki durumumdan daha acizler...
yuhhhhhhhhhhhh!konunun başından beri seni savunuyorum,bu mudur anladığın? dalga geçtiğimi mi sandın? e pesssss ...senin psikolojin hakikaten bozulmuş,doğruyu yanlışı ayırt edemiyorsun...gayet içten duygularımı dile getirmiştim oysa ki...
Güzel kardeşim o halde şimdi ölmek istiyorum demeyeceksin.
Yansanda kavrul kavrul acından yansan da karnındaki yavrucağı düşüneceksin.
Belli ki hayatın çok zor yönünü görmüşsün hayat seni büyütmüş.Bebek yapma cesaretini bulmuşsun kendinde şimdi sen ölürsen o bebek ne yapacak?
Şu halde onun için yaşama tutun ama hayalperest olma hala bir mucize bekliyorsun.
Ne annen ne baban ne kocan düzelecek,kimseye sihirli değnek değmez.
Sen değişeceksin çocuğunla birlikte başak bir forma bürüneceksin.
Daha az dayak yemeğe gayret edecek,daha az umursayacak güçlenecek
sonra da acına son vereceksin.
Bebeğin olmasaydı bulaşık yıka,merdiven sil,evlere temziliğe git.
Ne ailene ne de eşine boyun eğ derdim
Ama bir vakit boyun eğeceksin.
Bir de artık yaşadıklarımı bir ben bilirim modundan çık,acılar sana özel değil.
Hepimiz neler yaşadık sen biliyor musun?
Artık mutsuzum demekten vazgeç titre kendine gel,hakketiğin hayatı yaşa.
Farzet ki ailen öldü ? Eşin de defol git dedi ne olacak ?
Hayatta herkesin bir b planı yok mudur ,dünya tersine dönebilir hepimiz için birkaç saatte.
Otur düşün günlerce gecelerce düşün düşün..
Yeni hayatının şablonunu çıkart,sana zarar veren herkesten herşeyden kurtul.
tesekkur ederım cvbınız ıcın,haklısınız benı yadırgayanlar belkıde benım yerımde olsalardı daha cok hata yapacaklardı yada kendı yasantılarında yaptılar,burda yasadıklarımı ağır sözlerle eleştirerek kendilerini birşey zannetsinler bence benim suan ki durumumdan daha acizler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?