ölmek istiyorum tek isteğim mutlu olmaktı!

tesekkur ederım ,insanlar bu skeılde konusmkatan ne anlıyor bilmiyorum,ben deliye döndüm yasadıklarımdan dolayı ne yaptıgımı bilmez haldeyım hayatta tek basına olmak demek ben bilirim,boşluktayım,sürekli sizde evde uğraşan görümce kayınvalıde vs.ler var,eşime hep kendimi ispatlamaya calıstım mücadele verdim,evliliğim biterse baba evıne dönmek istemedım babam zaten ben demiştim bu evliliğide yürütemez vs. gibisinden laflar bırde kaçmışım off offf düsünmek istemıyorum

Bizde sana atom mühendisi ol demiyoruz zaten.
Girersin bir işe koynunda evladın yaşar gidersin kimsenin güleryüzüne muhtaç kalmazsın.
Sen özünde mutlu olursun,kendi kendine yalnızkende ,zaten yalnızsın ..
Sızlanmazsın,kendi ekmeğini yersin.
Bakkaldan kocam ne getirecek diye hayıflanmazsın,evladın büyüdükçe daha hür bir hayatın olur.
Herşeyi geçtim hayatın olur,,,

Evinin huzuru yerine gelir diye istemiş cocuğu.3. sayfadaki yorumu okuyun lütfen? Bizim düşündüklerimizi o düşünmemiş, hata hatayı beraberinde getirmiş.

insan caresiz kalınca herseyı düsünüyor,lütfen laflarımı çarpıtmayın,sadece eşimi değiştirmek ıcın cocuk istemedım,lütfen kendınızı benım konumda profılımde vs. gibi ispatlamaya haklı göstermeye calısmayın benim buna gücüm yok zaten kimseyle zıtlaşacak,ben bundan sonra ne yapabilirim ona bakıyorum

Söyledim! Emriniz olur!
Ayrıca o ünlem işareti neye hizmet ediyor bilemedim ?
Ben Ne babanızın ne kocanızın ne kayınvalidenizim ,lütfen sınırlarınızı bilin.
Yardım istediniz yardım etmeye çalıştık,evet herkes bu durumları yaşıyor.
Sizin babanızdan aynısından daha ağırından bende de var bir tane,ne ölmek istedim,ne 37 yaşındaki adam kaçtım ne okulu bıraktım.
Ne diyeyim yani siz yanlış tercihler yapıyorsunuz herkes pamuklar içinde yaşıyor diye hayıflanıyorsunuz.
Titreyin kendinize gelin ,bebeğiniz için,o herşeyden önemli şu halde..
Yarım sayfa mesaj yazdım okudunuz mu,birşey çıkardınız mı ?

insanların hayatıyla dalga gecmek hoşunuza gidiyor galiba,nasıl bir kişilik olduğunuzu belli etmişsiniz tesekkuler

KK da kendimi ispatlamak gibi bir derdim olamaz. Anlayan anlar anlamayan küser gider. Biraz geriden geliyorsunuz. Bir önceki sayfada olumlu bir yorum yapmıştım "bundan sonra ne yapacağınız" la ilgili

insanların hayatıyla dalga gecmek hoşunuza gidiyor galiba,nasıl bir kişilik olduğunuzu belli etmişsiniz tesekkuler

yuhhhhhhhhhhhh! konunun başından beri seni savunuyorum,bu mudur anladığın? dalga geçtiğimi mi sandın? e pesssss ...senin psikolojin hakikaten bozulmuş,doğruyu yanlışı ayırt edemiyorsun...gayet içten duygularımı dile getirmiştim oysa ki...

Çok acımasız olmuş. Hayat herkese eşit şanslar vermez. İnsan can havliyle ne yapacağını bilemez bazen.
Biraz empati lütfen...

hayat herkese eşit davranmıyor da biz burda ne hayatlar okuduk ilk aklıma gelen ipektuncer diğerleri için de ailemle ilgili sorunlar başlığında bulabilirsiniz,beterin beteri daha neleri var

bu şu demek ,kimse seni düşünmez, senin için birşey yapmaz, oturduğun yerden de bişeyler değişmez ,sen kendin için bebeğin için birşeyler yapmaya karar vermeli ve yapmalısın ağlamakla sızlamakla ölmek istemekle hiçbirşey değişmiyor

insanlar fikir veriyor seçenek sunuyor yol gösterebilmek için sorular soruyor artık onları dinleyip değerlendirip bir yerden başlayabilirsin

bunca şeyin üzerine neden bebek yaptın sorusu o kadar soruldu bu forumda ve o kadar cevapsız kaldı ki tekrarlamanın manası yok ,en azından evliliği matah zanneden kızlarımıza örnek olsun

şimdi çöp bile çıkaramıyorsun babanın evinde en azından okula gidebiliyormuşsun bikaç ay daha dayanabilirdin baktın ki sorunlar çok çözülene kadar bebek yapmayabilirdin

bebek öle hayatınız değiştiren herşeyi güllük gülistanlık yapan tüm sorunlara çare bulan bir varlık değil ,daha fazla sorumluluk ,daha fazla özveri ve daha fazla sorun demek ,bebek gelince kimse sihirle değnekle düzelmeyecek ve sen bişeyleri düzeltmek için harekete geçmedikçe de değişen birşey olmayacak hayatında,bütün bunları çocuğunuca yaşatmış olacalsın,20 sene sonra o böyle bir başlık açacak burda

şunu anlayın artık bayanlar kendiniz için varsanız varsınız hayatta,ayaktaysanız kendinize güven duyuyorsanız kendinizi seviyor sayıyorsanız insanlar da size aynı şekilde davranıyor,bi hayattan (babanın) başka bi hayata (kocanın) savrulmakla olmuyor ,kendinize bir hayat kurup onu başkasınınkiyle birleştirip ayırma yetisini elinize aldığınızda kimse size çöpe çıkma ,sağlık ocağına gitme diyemez

benım melek yavruma karşılıksız sevgı ilgi alaka sevkat verecegım oda bunlara karsılık verecek onun ıcın önemlı olacagım,güc alacagım yaşamak icin bır nedenım olacak

konu sahibi malesef olumlu yorumları da olumsuz algılıyor

Üye konu açmış, sıkıntısını derdini anlamış, e evlenmeseydin, okusaydın, vah vah neden hamile kaldın vs mesajlarının alemi var mı? Olan olmuş zaten geri dönüşü yok. Bu durumla ilgili ileriye götürecek fikri olan var mı??

tesekkur ederım cvbınız ıcın,haklısınız benı yadırgayanlar belkıde benım yerımde olsalardı daha cok hata yapacaklardı yada kendı yasantılarında yaptılar,burda yasadıklarımı ağır sözlerle eleştirerek kendilerini birşey zannetsinler bence benim suan ki durumumdan daha acizler...

evet ben yazdım ileriye yönelik çözümü ama tartışmaların arasında kaynadı sanırım

Var yazdık ama o mucizevi bir olay beklediği için hoşlanmadı.
Okulunu bitir dediler mesela 2 yıllık okulu beğenmedi.
Ben bir sayfa önce merdiven sil demiştim muhtemelen aptal olduğumu düşünüyordur.
Dermansız tek dert ölüm..
Ama dermen isteyene.

konu sahibi olumsuz yorumlarınızla uğraşacak gücüm yok diyor ama milletin profilini didik didik ediyor açık bulmak için...enteresan :26:

Siz de birkaç olumsuz mesaj geldi diye abartmayın lütfen..

bence başka yorumu cevaplamak isterken seninkinden alıntı yapmış,hemen bozulma canım şimdi anlar hatasını ,kızın kafası yerinde değil ki yardım istiyor,birkaç olumsuz bayan da hemen atlıyor üstüne zaten,yapıcı olalım arkadaşlar

Ek olarak "ahh canımm vah vahh çooook fena senin durum çooook "diyenlere sevgi ile yaklaşırken.
Emek vereceği onu biraz zorlayacak fakat hayatını değiştirecek önerileri genelde "ben çok kötü şeyler yaşadım,siz ne anlayacaksınız "türünde savsaklıyor.
Ben yorum yapar geçerim en fazla hakaret eder şimdi yaptığı gibi ama o hayatını yaşamaya devam eder.
Türk kadının sorunu öğrenilmiş çaresizlik..
Mutluluklar diliyorum kendisine ama son peygamber 1500 yıl önce geldi,artık mucize yok!

Son düzenleme:

bana hayatımda olan herkes zarar verdi üzdü yıprattı,kurtulsam evı terketsem ne yapabılırım kı kime giderim ki,herkesın yasantısı derdı sıkıntısı farklı tabıkıde,ben derdımı yazdım belkı bırılerı ortak olur yol gösterır dıye,hıcbır yerde huzurum yok ne yapabılırım nereye gıdebılırım dıye paylastım,bebegımi düşünüyorum onun hayalıyle yaşıyorum oda olmasa bu sekılde boş yasayarak nereye kadar giderdi bilmiyorum

sana mantıklı ama sence zor (okulunu evden de olsa bitirmek,küçük de olsa bir iş bulmak,kocanın evinin yapamıyorsan kötü de olsa babanın evine gitmek)şeyler yazanlar burda yazdıklarının çocuğunu hepsini- birarada yaşamamışsa da -yaşamış deneyim kazanmış bişeyler çıkarıp bu deneyimleri seninle paylaşmış insanlar

böyle sorunlardan haberi olmayanlar da ah canım geçer düzelir moralini bozma bebeği etkileme hele o gelsin herşey mükemmel olacak diyenler,çünkü gerçek bu değil,hayat böyle değil

bak ben seni çok ağır eleştiriyorum mesajında dediğin gibi,senin yerindeydim ne yaptım biliyor musun

2 yıllık değil 4 yıllık ama senede 1 kişi atanan bir bölümden mezun oldum
bana 8 yıldır çocuğumla birlikte bakan tüm masraflarımı karşılayan anam babam bana gittiysen dönme dedi
işim param evim gidecek yerim yoktu
ve ben kaçmadım da evlenmeme izin vermeyen aileme ben evleniyorum yerse dedim
dönerken çocuğumun sadece üzerindeki kıyafeti( o da pijama idi) elimde kol çantam vardı

sonra ne mi oldu..
işe girdim ,ev tuttum,dayadım döşedim,
ne kendimi ne çocuğumu mutsuzluğa mahkum etmedim
ve hiçbir zaman ölmeyi değil çocuğum için daha güçlü olmayı istedim ve bunun için çalıştım
vazgeçmeyeceğimi gören ailem de 8 yıldır çalışayım çalışmayayım kazandığımdan daha fazla parayla ve sonsuz manevi destekle yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…