ölmek istiyorum yalnizim :'(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana zaman gecmiycek gibi geliyo bir gelecegimin olmayacagina inaniyorum ... o kisi cok sabirli ve gucluymus ben oyle degilim cogu seyden cabuk bikar cabuk pes ederim ... siz ogretmenmisiniz ?

Herkes cabuk bikar ama bir hedef koymalisin kendine...Yakin ve uzak hedefler...Plan yapmalisin ve planinda bazen dusebilirsin,sendeleyebilirsin ama yerinden Allahin izniyle kalkip yola devam etmelisin.Kesinlikle bir meslek sahibi olmalisin.Bunlar hic uzak degil...Genc Beyin Dergisini bayilerden alip okumalisin,Ayseli okumalisin,Kendini Gelistir .com u surekli takip etmelisin.Peygamberimiz uzulen beni ansin buyurmus.Salavat getir Uzuntulerinin icinden tipki kullerinin arasindan tekrar dogacaksin.Bunu Annen icin yapacaksin.Cunku annen cok guclu bir kadindi o yasasaydi sana bunlari tavsiye edecekti.Yilmak yok.Allahin izniyle yola devam.Buradaki herkes sana yardim etmek icin burada.

Tesekkur ederim ... yazdiklariniz bana huxur veriyo

Esma eslem kardeşim burdada konu açmışsın...canım benim bak burada seni tanımasa da destek olacak bir sürü ablan var.üzülme ne olur.yaran öyle zor ki ne desek de hafifletsek.
Senin kaderin bu.ama şöyle düşün annen senin bu kadar üzülmeni ve hayattan bıkmanı istemezdi.bu kadar fedakar bir anne,bu kadar güzle bir anne elbet kızının dimdik ve hayata bağlı,mutlu ,huzurlu olmasını isterdi.

Ne olur diren,hayata tutun.Gerekirse yardım al.Devlet hast bile psikolog var artık.öbür konuna da yorum yazdım biliyorum şu an ev hayatın sıkıntılı ...dayan okul açılınca daha az evde olacaksın.
Mümkünse bir işe gir...kasiyerlik bile olsa evden azıcık çık.sosyalleş.

belki halk egitimlerin kurslarına gidbilirsin baban belki çalışmanı istemez.yaz dönemi bilgisayar ve ingilizce kursları oluyor.parasız sıfır ücret.arkadasların olur.kafan dagılır.

ne zaman sıkılırsan yaz bize.özelden de mesaj atabilirsin bana istersen dilersen...dinlerim cevap yazarım.gönül kapım daima açık...
Allah a emanet ol ...

Cooo.... tesekjur ederim ... biliyorum annem yikilmami istemezdi ama elimde degil . . O iftiradan sonra dogru duzgun disari cikmama bile izin yok babamin bu tarz etkinliklere izin vericegini hic sanmiyorumm..

kuzum benim ya. ben de çok üzüldüm.sakın yılma hayattan. hayat bize Allahın armağanı.

gece yatmadan önce dua et bol bol. dini kitaplar oku. huzur dolucaksın. hem annen için okumuş olursun. kabrine ışık olur.

geleceğini sen kuracaksın. oyüzden sakın kendini bırakma. bak elinin altında internet var en azından. birsürü ablan oldu burdan. canın sıkıldıkça yaz bize. sevgiler canım benim.

kuzumm kıyamammm Allah sana sabır versin
yardımcın olsun bol bol dua et ölmek neymiş bu güzel yaşında

Tesekkur ederim...

Amin ... istemeden istiyorum bunu. . Tesekkur ederim

Canım benim bu resimlerde ki sen misin? Maşallah sana güzel kızımıza:)))

ÜVEY ANNEN OLACAK HATUN KESİN KISKANMISTIR:)) Çatlasın...

Rabbim şu andan itibaren gelecegini ve kaderini de yüzün kadar güzel yazsın ...tüm okuyan arkadaşlarımda bu duaya iştirak edecektir eminim...hep birlikte dilersek olacak...AMİN...

Benim.. çok tesekkur ederim .. :)..<3

ben de gördüm fotoğraflarını. ne kadar tatlısın maşallah :)
melek gibisin.
fotoları görür görmez aklıma ne geldi biliyor musun.
yok canım bu kız kollarına jilet atmış olamaz. imkansız ötesi.
kolunda façalı pamuk prenses mi olur?
iz filan yoktur umarım ?

Tesekkur ederim ,kollarim degil , suan bacaklarim o sekilde..

hayatım lütfen kendine engel ol.
ve eğer iz kaldıysa sana bi krem önericem. hemen onu kullan.
sonradan çok pişman olursun. çünkü faça izi ömür boyu geçmez.eğer derinse.
contratubex diye bir krem. ameliyat sonrası veriliyor ameliyat izi kalmasın diye.
biraz pahalı bir krem. ama lütfen kullan. genceciksin. ilerde üzülmeni istemem.

Almaya calisirim , cok tesekkur ederim

Almaya calisirim , cok tesekkur ederim

Esmaeslem canım bak MEDACASSOL diye bir merhem var arkadasın yazdıgı gibi ameliyat ve yara izlerini güzelce geciriyor o ucuzdur alamazsan bu markayı al.eczaneye bu markayı söyle .açık yaraya sürme ama .kabuk oluşuncayada iki kenar birleşince tamam mı?

ama daha önemlisi neden ablacım kendine zarar verince eline ne geciyor ki? senin önce bir psikologa yada psikiyatriste gitmen lazım.

lütfen bunu yapma.sonra çok üzüleceksin.can herseyden önemli inan ...

Bana rahatlama hissi veriyo bianlik sinir veya asiri uzuntude yapiyorum ... anlik geliyolar

Bana rahatlama hissi veriyo bianlik sinir veya asiri uzuntude yapiyorum ... anlik geliyolar

Yapma,kendine söz ver ...kendin için annen için yapma tatlım...bu tarz bir hareket asla rahatlatmaz.
sonra sana karşı kullanırlar bak.
akli dengenin yerinde olmadıgını ileri sürüp her dedigini boşa çıkartırlar.
kimseye böyle kozlar verme.hayatta dimdik dur.sen ısrarla dogru ol ve dogruları söyle ...
bir yerde büyüdügünü ve dogru söyledigini kabul edecekler...ama böyle yaparsan kendine iki türlü zararın olur.
hem canına hemde ruhuna yara açarsın.

söz ver yapma bir daha .bak özelden 5 dk ara ile yazabiliyormusum.oku orayı.biz seninleyiz.yalnız degilsin...

Tesekkur ederim ,kollarim degil , suan bacaklarim o sekilde..

Canimin ici SAKIN SAKIN boyle seyler yapma o can sana emanet (( Sen anne olsaydin ve vefat etseydin kizin senin ardindan vucuduna senin yaptiklarini yapsaydi ne dusunurdun?Hepimizin ailesi var ya da yok ...Canim sen hayatin daha cok basindasin benim yasima geldiginde nice zor acilar yasayinca bunun gibi daha neler gelip gececek.Cunku annesini kaybeden ne ilk ve de ne son insan olacaksin.ilerde gecmise bakip keske vucuduma bunlari yapmasaydim diyeceksin cunku olgunlasacaksin.Bunun icin ki bizler bireyiz....Yaptigimiz her hareketten sorumluyuz.Ailemiz,bedenimiz,irkimiz,cinsiyetimiz...Hepsi bize verilmis...Pazara gidip ben su aileyi secmek isterim su cinsiyette su boyda su zekada olmak istiyorum diye secmedigimize gore demek ki bu dunyada degistirebilecegimiz ve degistiremeyecegimiz durumlarla imtihandayiz.Gelen her bebek ve giden her canli bu dunya sahnesinde bir yolcudur.Ama Bir otobuste giden birisi nereye gittigini bilir biz de bu dunya yolculugunda nereye gittigimizin farkinda olmaliyiz.Eger annesizlik babasizlik kotu olsaydi Kainatin sevgilisi Peygamber Efendimiz bu sekilde olmazdi.Demekki Bizi yikmayan dert bizi guclendirir.Yikilmayacagiz.Cunku senin gibi tatli,akilli,iyi kalpli,annesine vefali bir kizin bu dunyada vazifesi var.Bir bitki gibi gelip yok olmak degil.Ayaklarinin uzerinde durup insan yetistirmek.Hepimizin ayni vazifesi var.Mezarimiz tek.Allaha karsi herbirimiz ayri birer kullariz.Yoksa hepimiz yedik ictik ve by by....Degilki bu muazzam sistem sadece karnimizi doyuralim,yatalim,icelim,olelim diye kurulmamis ki....Bu alemin bir Yaraticisi var ve bize verdigi nimetleri var karsiliginda onu tanimamizi bilmemizi anlamamizi istiyor. belki perde kalksa ve annen yasasaydi bilemeyiz daha cok acilar cekecekti ve su an gunahsiz gitti insallah o zaman gunahi olacakti...Benim dedemin 3 oglu var 2si hayatta ama birisi genc yasinda vefat etmis.Dedem cok aci cekmis ama insallah genc yasinda trafik kazasi oldugu icin gunahsiz gitmistir.Fakat 2 dayim alkolik sacma sapan bir yasantilari var.Yasamlari inkar ve alkolle dolu...Alkolden ufacik bir rahatsizlik duymuyorlar.Simdi genc yasinda eceliyle vefat eden dayim yasasaydi bu iki dayim gibi olsaydi mi yoksa ?

Son düzenleme:

Bunu iateyerek yapmiyorum yapmamayi cok cok denedim ama eninde sonunda yine yapiyorum ..desteginiz icin cok tesekkjr ederim..

Bunu iateyerek yapmiyorum yapmamayi cok cok denedim ama eninde sonunda yine yapiyorum ..desteginiz icin cok tesekkjr ederim..

Karar verirsen yapmazsın...kendin için ...kararlı olmayı seç...çok geç oldu...şimdi kapatıyorum biraz uyuyalım.sabah açıp okuycam yine seni...özelden de yaz istersen...takip edicem buradan ...
sende uyu haydi dinlen biraz.duanı et koy güzel başını yastıga...her derde çözüm var.hayat zor başlasa da nice güzelliklerle dolu inan ...

özelden sordugum soruya cevap alamadım ablacım...ona cevap ver..bakayım senin için elimden ne gelir.Allah a emanet ol...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…