Bana zaman gecmiycek gibi geliyo bir gelecegimin olmayacagina inaniyorum ... o kisi cok sabirli ve gucluymus ben oyle degilim cogu seyden cabuk bikar cabuk pes ederim ... siz ogretmenmisiniz ?
Tesekkur ederim ... yazdiklariniz bana huxur veriyoHerkes cabuk bikar ama bir hedef koymalisin kendine...Yakin ve uzak hedefler...Plan yapmalisin ve planinda bazen dusebilirsin,sendeleyebilirsin ama yerinden Allahin izniyle kalkip yola devam etmelisin.Kesinlikle bir meslek sahibi olmalisin.Bunlar hic uzak degil...Genc Beyin Dergisini bayilerden alip okumalisin,Ayseli okumalisin,Kendini Gelistir .com u surekli takip etmelisin.Peygamberimiz uzulen beni ansin buyurmus.Salavat getir Uzuntulerinin icinden tipki kullerinin arasindan tekrar dogacaksin.Bunu Annen icin yapacaksin.Cunku annen cok guclu bir kadindi o yasasaydi sana bunlari tavsiye edecekti.Yilmak yok.Allahin izniyle yola devam.Buradaki herkes sana yardim etmek icin burada.
Ben yazınca rahaylıyorum sanırım bu yüzden yazıyorum .
Annemi çok özlüyorum kokusunu , gülüşünü, yemeklerini , herşeyini 6 ay geçti ama acım hiç bir şekilde dinmiyor kafamı dağıtmaya çalışiyorum yaptigim seylerde bile annemle ilgili şeyler geliyor aklıma tam ona ihtiyacim olduğu yaşlarda bıraktı beni . Ben daha ona muhtaçtım . Sokakda annesiyle gülüşenleri öldüresim geliyor veya annesine bağıranları... kiymet bilmiyorlar. Ben anneme hic bir zaman bağirmadim aramizda ki bağ çok farkliydi hem anne hem baba hemde kardeş oldu bana . Hep kardesim olsun isterdim ama annemle babam ayriydi bu yuzden bana kardeslik bile yaptı oyunlarıma katıldı şirinlikler yaptı... onsuzluğa dayanamıyorum
Onun yanina gitmek , ölmek istiyorum :'( .. Annemi çok özledim ...
Esma eslem kardeşim burdada konu açmışsın...canım benim bak burada seni tanımasa da destek olacak bir sürü ablan var.üzülme ne olur.yaran öyle zor ki ne desek de hafifletsek.
Senin kaderin bu.ama şöyle düşün annen senin bu kadar üzülmeni ve hayattan bıkmanı istemezdi.bu kadar fedakar bir anne,bu kadar güzle bir anne elbet kızının dimdik ve hayata bağlı,mutlu ,huzurlu olmasını isterdi.
Ne olur diren,hayata tutun.Gerekirse yardım al.Devlet hast bile psikolog var artık.öbür konuna da yorum yazdım biliyorum şu an ev hayatın sıkıntılı ...dayan okul açılınca daha az evde olacaksın.
Mümkünse bir işe gir...kasiyerlik bile olsa evden azıcık çık.sosyalleş.
belki halk egitimlerin kurslarına gidbilirsin baban belki çalışmanı istemez.yaz dönemi bilgisayar ve ingilizce kursları oluyor.parasız sıfır ücret.arkadasların olur.kafan dagılır.
ne zaman sıkılırsan yaz bize.özelden de mesaj atabilirsin bana istersen dilersen...dinlerim cevap yazarım.gönül kapım daima açık...
Allah a emanet ol ...
kuzum benim ya. ben de çok üzüldüm.sakın yılma hayattan. hayat bize Allahın armağanı.
gece yatmadan önce dua et bol bol. dini kitaplar oku. huzur dolucaksın. hem annen için okumuş olursun. kabrine ışık olur.
geleceğini sen kuracaksın. oyüzden sakın kendini bırakma. bak elinin altında internet var en azından. birsürü ablan oldu burdan. canın sıkıldıkça yaz bize. sevgiler canım benim.
kuzumm kıyamammm Allah sana sabır versin
yardımcın olsun bol bol dua et ölmek neymiş bu güzel yaşında
Amin ... istemeden istiyorum bunu. . Tesekkur ederim
Canım benim bu resimlerde ki sen misin? Maşallah sana güzel kızımıza:)))
ÜVEY ANNEN OLACAK HATUN KESİN KISKANMISTIR:)) Çatlasın...
Rabbim şu andan itibaren gelecegini ve kaderini de yüzün kadar güzel yazsın ...tüm okuyan arkadaşlarımda bu duaya iştirak edecektir eminim...hep birlikte dilersek olacak...AMİN...
Tesekkur ederim ,kollarim degil , suan bacaklarim o sekilde..ben de gördüm fotoğraflarını. ne kadar tatlısın maşallah :)
melek gibisin.
fotoları görür görmez aklıma ne geldi biliyor musun.
yok canım bu kız kollarına jilet atmış olamaz. imkansız ötesi.
kolunda façalı pamuk prenses mi olur?
iz filan yoktur umarım ?
hayatım lütfen kendine engel ol.
ve eğer iz kaldıysa sana bi krem önericem. hemen onu kullan.
sonradan çok pişman olursun. çünkü faça izi ömür boyu geçmez.eğer derinse.
contratubex diye bir krem. ameliyat sonrası veriliyor ameliyat izi kalmasın diye.
biraz pahalı bir krem. ama lütfen kullan. genceciksin. ilerde üzülmeni istemem.
Almaya calisirim , cok tesekkur ederim
Bana rahatlama hissi veriyo bianlik sinir veya asiri uzuntude yapiyorum ... anlik geliyolarEsmaeslem canım bak MEDACASSOL diye bir merhem var arkadasın yazdıgı gibi ameliyat ve yara izlerini güzelce geciriyor o ucuzdur alamazsan bu markayı al.eczaneye bu markayı söyle .açık yaraya sürme ama .kabuk oluşuncayada iki kenar birleşince tamam mı?
ama daha önemlisi neden ablacım kendine zarar verince eline ne geciyor ki? senin önce bir psikologa yada psikiyatriste gitmen lazım.
lütfen bunu yapma.sonra çok üzüleceksin.can herseyden önemli inan ...
Bana rahatlama hissi veriyo bianlik sinir veya asiri uzuntude yapiyorum ... anlik geliyolar
Tesekkur ederim ,kollarim degil , suan bacaklarim o sekilde..
Yapma,kendine söz ver ...kendin için annen için yapma tatlım...bu tarz bir hareket asla rahatlatmaz.
sonra sana karşı kullanırlar bak.
akli dengenin yerinde olmadıgını ileri sürüp her dedigini boşa çıkartırlar.
kimseye böyle kozlar verme.hayatta dimdik dur.sen ısrarla dogru ol ve dogruları söyle ...
bir yerde büyüdügünü ve dogru söyledigini kabul edecekler...ama böyle yaparsan kendine iki türlü zararın olur.
hem canına hemde ruhuna yara açarsın.
söz ver yapma bir daha .bak özelden 5 dk ara ile yazabiliyormusum.oku orayı.biz seninleyiz.yalnız degilsin...
Bunu iateyerek yapmiyorum yapmamayi cok cok denedim ama eninde sonunda yine yapiyorum ..desteginiz icin cok tesekkjr ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?