- 20 Ocak 2015
- 780
- 235
- 33
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Bekarım yaşım 20 evde hep sürekli kavga gürültü kalabalık ev bıktım abim beni sevmemesi annemin beni anlamaması ezik biri olmam. Bütün torunlar içinde büyük babannem hep beni terslemesi sevilmeyen biriyim bıktımNe derdin var bunlari dusunecek kadar?
Evli misin bekar misin, kac yasindasin ne is yaparsin anlat kendini biraz.
Okuyor musun?Bekarım yaşım 20 evde hep sürekli kavga gürültü kalabalık ev bıktım abim beni sevmemesi annemin beni anlamaması ezik biri olmam. Bütün torunlar içinde büyük babannem hep beni terslemesi sevilmeyen biriyim bıktım
Ben yoruldum hiç bişey yapamıyorum sabah uyanıyorum sanki uyumamış gibi yorgun oluyorum hep yatıyorum dışarı gezmeye bile çıkmıyorum arkadaşım yok 7/24 evdeyim ezan saatlerini bekliyorum kuran okuyom arada müzik dinlerim o kadar günüm böyleOkuyor musun?
Bir mesleğin olursa kurtarirsin kendini o ortamdan kendi hayatini kurarsin.
Bosver babanneni abini falan
Canım kendineee gel ölmek en son çare bak şuan bende hiç iyi değilimmm konuma bakarsan görürsün.... ne olur sakinleş ve kendine gel !
Yaşım çok genç doktorlar bile şaşıyor içtiğim ilaçları görünce ama elimde olan birşey değil böyleyim kötüyüm dertleşeceğim kimse yok içimde yaşıyorum ağlıyorumCanım kendineee gel ölmek en son çare bak şuan bende hiç iyi değilimmm konuma bakarsan görürsün.... ne olur sakinleş ve kendine gel !
Bu durumum kızlıkşa alakalı değil ona üzülmüyorum bile 2015 tem beri psikolojiö böyle tedavi görüyorumBir önceki konuna yorum yapmıştım, hatırladım.
Tedaviye başlayalı ne kadar oldu allasen?
2 hap atıp geçecek diye mi beklediniz?
Bu işler öyle yürümüyor.
20 yaşındasın, şu kızlık işini kafaya takıyorsun muhtemelen, geçemedin. Yahu 20 yaşında her şeyin başında, aptal bir zar için ölüme yürünür mü? Kendi kendinizi deşiyorsunuz, kendinizi depresyona ite ite oradan çıkamazsınız. Şu profil resmin mesela, niye gri, niye boşluğa sallanan arkası dönük melankolik bir kız? Değiştir onu, rengarenk yüzü dönük gülümseyen bir kız koy avatarına ve buradan başla. Çok basit, ama düşüncelerinin seni sürüklediği yönü değiştirmek adına bu ufak dokunuş bile etkili.
Doktorun içini açmıyorsa, bir başka doktora git, terapi desteği al.
Konuşamıyor musun, seni yıpratan şeyi net söyleyemiyor musun, yaz bir kağıda ver terapistine.
Git bir mağazaya yazlık rengarenk bir elbise bakın, çık sabahları yürü.
Dışarı çıkmadan arkadaş edinemezsin, git bir kafeye garsonla iki muhabbet et.
Aman beni sıkıntı bastı burada.
Bu durumum kızlıkşa alakalı değil ona üzülmüyorum bile 2015 tem beri psikolojiö böyle tedavi görüyorum
Arkadaşm yok demişsin. Bn olurum sana arkadaş. Bn majör depresyon geçirdim. Klinik dediler. Taaaki o klinik dedi. Ben kendime geldim. Dedim ki merve saçmalama. İyi olacaksın. Klinikte falanda yatmayacaksın.Ben yoruldum hiç bişey yapamıyorum sabah uyanıyorum sanki uyumamış gibi yorgun oluyorum hep yatıyorum dışarı gezmeye bile çıkmıyorum arkadaşım yok 7/24 evdeyim ezan saatlerini bekliyorum kuran okuyom arada müzik dinlerim o kadar günüm böyle
Başka bi uğraşın var mı.? Evet evin içinde yasadiklarin surekli dip dibe olduğun ınsanlar seni tabii ki etkiler. Okuyo musun mesela ? Kendine bi uğraş edin. İnsanlardan da hiç bir sey bekleme. Zor biliyorum ama bunu kendin için yapmalısın. Ölmek düşüncesini de kafandan atBekarım yaşım 20 evde hep sürekli kavga gürültü kalabalık ev bıktım abim beni sevmemesi annemin beni anlamaması ezik biri olmam. Bütün torunlar içinde büyük babannem hep beni terslemesi sevilmeyen biriyim bıktım
Olum care degil ki. Allah korusun sakatlansaniz daha kotu bir sey olsa. Olmediginizi dusunun ve kaldiginizi dusunun. Bu uzuntunu sebebi nedir?Sürekli ağlama krizleri geçiriyorum kimse beni anlamıyorum kendimi hep dışlanmış hissediyorum tek istediğim şey ölmek bıktım gerçekten çok yoruldum psikojik tedavi gördüm ama işe yaramıyor ilaç içiyorum ama etki etmiyor sadece kilo ve uyutu akşamları başla faydası yok bıktım gerçekten hap içmeyi düşündüm kesin ölüm değilki dikkat çekme denemedim hiç ama internette öyleymiş. Bu akşam ağlama krizine girdim ve yere halının üztüne yattım ağladım öyle sonra namazımı kılmak için kalktım ayağa namaz kılarken tutamadım kedimi ağladım hep. Ben ölsem eminimki yokluğum farkedilmez alışırlar hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?