- 13 Mart 2015
- 4.336
- 8.018
- 358
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Hayattan bıktım mutlu olamıyorum hiç ben bu hayatta hep imrenmişimdir başkası ailem olsun diye bazen evlatlığım diyom heralde ama değilmişim malesef. Lise zamanımda bile dayak yediğimi hatırlarım abimden erkek arkadaş yüzünden
herkesin ölümüne alışılıyor ya, devam ediyor hayat, evet ilaçla intihar da çok kötü bir yöntem, başarısızlık ihtimali çok yüksek.
ben ölümü göze alacak kadar bıkmış olsam yarın ölecekmiş gibi yaşarm hayatı, ne güzel, al başını git, hayatı yaşa, dünyada kaybedecek hiçbir şeyi olmayan insanın özgürlüğü kimde var
Baş alınıp gidince hayat yasanilmiyor dediğiniz gibi ekonomik gücün olursa yaşanır ancak diğer turlu bir batakhane de bulur kendini. EvDen çekip giden kızların sonunü az cok duyuyoruz sağda solda. Hepsi en sonunda en kotu aileme katlansaydim dıye keskelenip pişman oluyorlar. Abuk subuk fikir vermeyin!!!herkesin ölümüne alışılıyor ya, devam ediyor hayat, evet ilaçla intihar da çok kötü bir yöntem, başarısızlık ihtimali çok yüksek.
ben ölümü göze alacak kadar bıkmış olsam yarın ölecekmiş gibi yaşarm hayatı, ne güzel, al başını git, hayatı yaşa, dünyada kaybedecek hiçbir şeyi olmayan insanın özgürlüğü kimde var
Baş alınıp gidince hayat yasanilmiyor dediğiniz gibi ekonomik gücün olursa yaşanır ancak diğer turlu bir batakhane de bulur kendini. EvDen çekip giden kızların sonunü az cok duyuyoruz sağda solda. Hepsi en sonunda en kotu aileme katlansaydim dıye keskelenip pişman oluyorlar. Abuk subuk fikir vermeyin!!!
peki ölsün olunecek bir durum yok. Ne kadar kötü de olsa anne baba yani daha iyidir (istisnalar haric) yapacağı sabredip okuyup mesleğini eline almak. BiR kadının kendine yapabileceği en güzel iyilik ekonomik özgürlüğünü eline almak. Bu kadar basit dusunebildihine gore sen olsen peki de birsey eksilmez herhalde
peki ölsün olunecek bir durum yok. Ne kadar kötü de olsa anne baba yani daha iyidir (istisnalar haric) yapacağı sabredip okuyup mesleğini eline almak. BiR kadının kendine yapabileceği en güzel iyilik ekonomik özgürlüğünü eline almak. Bu kadar basit dusunebildihine gore sen olsen peki de birsey eksilmez herhalde
Çok merak ediyorum. Siz de tek basina mi mucadele veriyorsunuz. Bu insan çekip gittiğinde belki manen de yalnız kalabilir. Ailesi bir daha gorusmeyebilir. Hadi maddiyatı iş buldu halletti anne babayı nerden bulacak parayla mu alacak. iyi günde kötü günde anne baba ihtiyacı olmayacak mı. Yalnızca mi hayat sürecek. En basit yarın öbürgün evlendiği de yaninda anne baba olmazsa uzulmeyecek mi. Bir de manevi boyutu düşünün. O halde yaninda kimse olmadan (es dost sevgilı anne baba kardes) tek basina bir hayat sürüp maceranı benimle de paylas lutfen. Bakalım ne kadar memnünsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?