Ölmek istiyorum

Lisedeyken korkudan altımıza kaçırdığımızı biliriz kardeşlerimle. Hiç suçumuz yokken üstelik, hiçbir şey yapmamışken. Ne erkek arkadaş ne başka bir şey nedeniyle yani. Bu korkuya neden olan da babamızdı. Hatırladıkça üzülürüm, ama kendime değil annemin böyle bir eşe sahip olmasına, kardeşlerimde bıraktığı etkiye. Şahsen benim umrumda değil bunlar, he dedim geçtim hepsini. Ne aile ne başkası sevmek zorunda beni. O yüzden sen de geç bunları, tek başına yapamıyorsan destek al mutlala. Eline mesleğini alıp da çalışmaya başlamadan her şey boş. Sen bi çalışmaya başla, hayatını istediğin gibi düzenle, o zaman daha çok mutlu olursun inşallah. Abini, babaanneni vs de boşveeer, seven sever, sevmeyen kendi kaybeder.

Baş alınıp gidince hayat yasanilmiyor dediğiniz gibi ekonomik gücün olursa yaşanır ancak diğer turlu bir batakhane de bulur kendini. EvDen çekip giden kızların sonunü az cok duyuyoruz sağda solda. Hepsi en sonunda en kotu aileme katlansaydim dıye keskelenip pişman oluyorlar. Abuk subuk fikir vermeyin!!!

peki ölsün o zaman

Hayatınıza anlam yükleyin, Yen'i uğraşlar edinmeye çalışın ve herşeyden önce kendinizi sevin, kimseye kendinizi sevdirmeye çalışmayın ve kimseden tebessüm dahil hiç bir beklentiye girmeyin. Çünkü bu zamanda beklentiye girerek yaşamak zor. Moralinizi de insanların size davranışları yüzünden bozmayın siz iyi olun aynanın karşısına geçin ben iyiyim deyin kendinizi sevin oturun bi kahve için kitap okuyun. Hayat eskiden çocukluğumuzda olduğu gibi capcanlı değil bunu kabul edin şimdi mesafeler çıkarlar samimiyetsiz hallerle dolu ve bu durumları kabul edin ki zedelenmesin yüreğiniz. Tekrar belirtmek isterin ki kimseden tebessüm dahil beklentiye girmeyin kendinizi sevin aynanın karşısına geçip ben iyiyim hamdolsun ki deyin ve hayatınıza devam edin

Ahh bu olmeyi bayilmak sanan gencler ....
Gecen hafta bir adam 23 yasindaki oglunu kaybetti
Seladan duydum esnafti hic tanimamama ragmen bas sagligi diledim
O adamin gozlerindeki aciyi hala unutamiyorum ..
Bu adam bir daha hicbir zaman tam anlamiyla gulemeyecek,sevinemeyecek belki de ..
Bu aci dizilerdeki acilara benzemez genc
Aklini basina topla ...

evinden ayrılan her genç kızın batakhaneye düşeceğine inanacak kadar dünyadan bihaber, yüzeysel, sığ bir insan ölse daha güzel olur aslında zira bence her durumda anne-baba iyi değildir. her bireyin doğuştan, kendi ayakları üstünde durabilecek gücü vardır, sadece fazla emrah filmi izleyip başında ana baba olmayan kızların gazozuna hap atılarak pavyonlarda çürütüleceğine inanan arabesk ruhlular bunu anlayamaz

Fazla emrah filmi mi gercek dünyadan haberin yok senin. Batakhane den sadece pavyon çıkarimi yaptın galiba. Benim bununla söyleme nedenim Genç yaşlarında daha çabuk kanabilir. Ayrıca maddi gücü yoksa bir mesleği filan kime gidecek nerde yatıp kalkacak akrabada mi arkadaşta sevgilim de mu en fazla üç gün. Ayrıca batakhane denk kastım kötü bir eş kötü niyetli insanlar uyuşturucu fuhuş daha bir sürü. .. Evet başında ana baba olmazsa kötü olur cunku her insan genç yaşında çabuk kanabilir ağır bedelli hatalar yapabilir. Ozellikle kimi kadinlar iki güzel söze çabuk kanabiliyor. Bu kadar kolay degil tek basina çalışıp didinmek mucadele etmek bir mesleğin yoksa.

Çok merak ediyorum. Siz de tek basina mi mucadele veriyorsunuz. Bu insan çekip gittiğinde belki manen de yalnız kalabilir. Ailesi bir daha gorusmeyebilir. Hadi maddiyatı iş buldu halletti anne babayı nerden bulacak parayla mu alacak. iyi günde kötü günde anne baba ihtiyacı olmayacak mı. Yalnızca mi hayat sürecek. En basit yarın öbürgün evlendiği de yaninda anne baba olmazsa uzulmeyecek mi. Bir de manevi boyutu düşünün. O halde yaninda kimse olmadan (es dost sevgilı anne baba kardes) tek basina bir hayat sürüp maceranı benimle de paylas lutfen. Bakalım ne kadar memnünsun.

ben yorumumu bir evlat olarak değil, belki konu sahibinin annesinin yaşına yakın yaşta bir anne olarak yaptım.
evet evladım ölmeye karar verecek kadar bıktıysa evinden, hayatından, istediği gibi değiştirebilir. çünkü ölümden başka her şeyin çaresi var. bir tek ölürse onu geri getiremem. siz kendi evladınız olursa hata yapmasındansa ölmesini tercih edebilirsiniz, ben öyle bir anne değilim.

konu sahibi bence de konunu kapattır, zaten iyi değilsin iyice kötü olacaksın.

Aklını başına topla canım bak Allaha inancin var ne demek ölmek sağlığın mi yok paran mi neyin eksik demişler ki ya umitsizsiniz ya da ümit sizsiniz bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…