Ölmek istiyorum

mydream87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
221
47
98
Diğer
Buraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum

cok agir bir depresyon yasiyor olmalisiniz. Bu dunyada cozulemeyecek dert yok ama suan icin kendinizi caresiz hissediyorsunuz. Tedavi goruyormussunuz mutlaka zamanla ise yarayacaktir. Lutfen biraz daha dayanin en azindan cocuklariniz icin. Daha cok kucukler ve annenin varligi bu dunyada tek ihtiyaclari olan sey. Kimse icin degil sadece kendiniz ve cocuklariniz icin cabalayin, tedaviyi aksatmayin, ilaclarinizi duzenli alin. Aklinizi oyalayin, dusunmemeye calisin. Allah yardimciniz olsun ama olumden baska herseyin cozumu var.

Umarım bu düşüncen sadece bir anlıktır. Çocuklarınıza yazık değil mi? Onlar sizsiz ne yapacaklar? Nasıl bir hayatları olacak?
Ayrıca hayatın ne getireceği hiç belli olmaz. Şimdi bu kadar kötü şeyler yaşamanız hep öyle olacağı anlamına gelmez. Belki önünüzde çok güzel günleriniz var.
Kalkın vazgeçmeyin hem kendiniz hemde çocuklarınız için savaşın.
Lütfen bu düşünceleri de kafanızdan atın.

Sadece mutlu huzurlu olmak insan yerine konulmak makine gibiyim temizlik yemek başka bir boka yaramiyorum en ufak şeyde eşim hakaretler ediyor kaldiramiyorum

Çocuklarının yaşları çok küçük, araları da çok az. İşlere yetişmemen normal. Bırak hiç bir şey yapma, sadece çocuklarla ilgilen. Eşin hakaret ettiğinde de yetiştiremiyorum, adam ol para kazan bana yardımcı tut madem de. Ve yapmamaya devam et.

Sadece mutlu huzurlu olmak insan yerine konulmak makine gibiyim temizlik yemek başka bir boka yaramiyorum en ufak şeyde eşim hakaretler ediyor kaldiramiyorum

iyi de herkes sizinle aynı bir siz misiniz? ve en azından tedavi imkanınız var. eşiniz dövüyor mu,sövüyor mu,eve mi gelmiyor,çocuklara eziyet mi ediyor niye bunların sorumlusu o? adam size zarar veriyorsa onu uzaklaştırın,kim sizi üzüyorsa çıkarın hayatınızdan. ama siz çocuklarınızın hayatından çıkmayın daha minicik bebek onlar.

Back
X