Ölmek istiyorum

Ne biçim adam,ne demek çocuklara hep bişeylermi alacağız?? Öküzzz yumurtadan mı çıktı bunlar deseydiniz.
Eşinizin ailesinden kimse yokmu konuşabileceğiniz? Belki onlar yardımcı olabilirler.

Konun üzerinden sorayım.
Ben en dipte hissettiğimde kendi canımdan geçmeyi hiç aklımdan geçirmiyorum.
Ama milleti boğasım öldüresim falan gelebiliyor.
Bende mi var anormallik?

Can dediğin tatlıdır kardeş.
Koy tekmeyi seni aşağı çeken herkese.
Sen annesin ölümü isteme lüksün yok.
Ben olmasam yavrularım ne yapar diyerek sarılacaksın hayata.

Buraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum

İnan bizim çok var. Herkes o kadar mutlu, harika aile ilişkileri yaşıyor, herkesin hayatı psikolojisi süper, herkesin mükemmel dostları var, mükemmel kocaları var, bi sende eksiklik.

kıyamam sana allaha sığın çocuklarına sımsıkı sarıl Allah eşini ıslah etsin inşallah kalp gözü açılır sen bir annesin bunu asla unutma küçücük bebeklerin masum günahsız

Oyle bir durum mu var
Konu nedir?
En azindan sorunun kaynagini biliyorsun eşin. Bunca zaman gecmis. Su an duzeninin bozulmasi seni daha iyi etmez maalesef hele maddi hürriyetin yoksa. Ailenin yanina iki cocukla gitmek çok çok anlayisli degillerse seni ruhen daha cok yipratir.

Az bir süre degil ama 2 sene daha mühlet ver kendine hem belki eşine de agir gelmistir arka arkaya iki cocuk. Hem de bu sure icinde ne yapacagini ne istedigini planlarsin cocuklarin biraz büyür.

Eşin seni dövüyor veya aldatiyor mu?

Dovmuyor aldatmiyor keşke dovse 5 yıl da beklesem kaşlarımi aldiricam diye para istemeye cekinip bana bakmak zorundaymis gibi davranması dan dolayi iki ay öyle geziyorum.

Tüm işleri yapıyorum cocuklarimi 8 de uyutup herşeyimi yapıyorum hiç bir şeyi aksatmiyorum eşimden nefret ediyorum en ufak şeyde benim evim benim arabam benim param diyor hiç birseye yetkim yok sindirdi beni ayrılmak istiyorum gitmek onunla aynı havayı bile solumak istemiyorum ailem çok sorunlu nereye gideceğimi ne yapacagimi iki çocuğuma nasıl bir gelecek kuracagimi bilemiyorum cikmazdayim zaten önceden böyle bir rahatsizligim yoktu eşim gittikçe değişmeye başladı o yüzden iyileşmek için doktora gidiyorum ama buna bile destek olmuyor bencil hep ben diyor

Ev senin para senin ama sevgi parayla satin alinmiyor desenize..

Bak size birsey soyliyeyim..bu laflari yillardir ailecek bizde babamdan duyduk.
Simdi buyuduk hala ayni laflari ediyor ama artik annemi ezdirmiyorum bu konuda cunki ben calisiyorum anneme istedigi herseyi aliyorum. Babam bu laflari tekrar edince de senin paran gecmiyor artik diyorum tik yok :KK59:
Ama Huylu huyundan vazgecermi hic. Gecen anneme evde spor yapmasi icin bir alet aldim kendi maasimdan. Ben aldim benim paramla diyor inada inada:KK70: artik gulup geciyoruz yani... Asagilik kompleksi var boylelerinde. Siz kendinizi öldürmek yerine esinizi ciddiye almayin. Bizde varlik icinde yokluktaymis gibi buyuduk. Cimri insan degismiyor anam ..bosverin huzurunuzu kacirmaya degmez..ileride cocuklar buyuyunce katlanmaz hale gelince bir ise girir bosanirsiniz.

Ayrica boyle seylerden hoslanmam. Ama cocuklariniza kendinize aldiginiz seyleri esinize anlatmayin. Veya alisveris icin harclik verince sukadar tuttu diye buyuk miktarda rakam soyleyin yani yalan atin..geri kalanini saklayin lazimliklar icin cocuklar icin. Adamin dirdirini cekmektense iyidir.

Bugün 84lü bir kadının ölüm raporu geldi elime. Kadıncağızın biri 6 biri 3 yaşında 2 çocuğu varmış. İçim parçalandı. Lütfen çocuklarına kötülük yapma. Sen gidersen o öküz kocan çocuklarına nasıl davranacak? Çocukların büyüsün destek olursunuz birbirinize...

Peki o bebelerin ne olucak :KK62: bu kadar hastaydın neden bebek yaptın valla sana ne olduğu hiç umrumda değil o çocuklarına yazık

Ne biçim adam,ne demek çocuklara hep bişeylermi alacağız?? Öküzzz yumurtadan mı çıktı bunlar deseydiniz.
Eşinizin ailesinden kimse yokmu konuşabileceğiniz? Belki onlar yardımcı olabilirler.
Sence böyle bir adamın ailesi bana destek olur mu zaten abisi onu bu hale getirdi hiç böyle biri değildi

Siz cocuklariniz için dünyadaki en güçlü superkahramansiniz. Kim ne yaparsa yapsin bunu degistiremez.Neden ozguveniniz olmasin. Hangimizin ozguveni tam. Yanlis bir eş secimi yapmışsınız. Demek ki bu da sizin sınavınız. Madem çocuk yaptınız onların hayatını güzelleştirmek için varsınız. Bırakın eşiniz ya da akrabalarıniz ne demiş ne yapmış. Sizin hayatınızı cehenneme çevirenler çok mu mükemmel insanlar. Siz giderseniz çocuklarınızı onlar yetistirecek ve başlarında onları koruyacak bir anneleri olmayacak. Allah büyüktür. Dua edin. Geçmeyen birsey yok bu hayatta. Buraya yazın sıkıldıkça. Tedavinizi aksatmayin. Bir şans verin kendinize. Çocuklarınızın elinden annelerini almayın.

Ev senin para senin ama sevgi parayla satin alinmiyor desenize..

Bak size birsey soyliyeyim..bu laflari yillardir ailecek bizde babamdan duyduk.
Simdi buyuduk hala ayni laflari ediyor ama artik annemi ezdirmiyorum bu konuda cunki ben calisiyorum anneme istedigi herseyi aliyorum. Babam bu laflari tekrar edince de senin paran gecmiyor artik diyorum tik yok :KK59:
Ama Huylu huyundan vazgecermi hic. Gecen anneme evde spor yapmasi icin bir alet aldim kendi maasimdan. Ben aldim benim paramla diyor inada inada:KK70: artik gulup geciyoruz yani... Asagilik kompleksi var boylelerinde. Siz kendinizi öldürmek yerine esinizi ciddiye almayin. Bizde varlik icinde yokluktaymis gibi buyuduk. Cimri insan degismiyor anam ..bosverin huzurunuzu kacirmaya degmez..ileride cocuklar buyuyunce katlanmaz hale gelince bir ise girir bosanirsiniz.

Ayrica boyle seylerden hoslanmam. Ama cocuklariniza kendinize aldiginiz seyleri esinize anlatmayin. Veya alisveris icin harclik verince sukadar tuttu diye buyuk miktarda rakam soyleyin yani yalan atin..geri kalanini saklayin lazimliklar icin cocuklar icin. Adamin dirdirini cekmektense iyidir.

Adam bana sadece ekmek yokken 1 TL ekmek parası bırakıyor neyin hesabını vericem ya da neyi soylemicem ki

En umutsuz anlarımda oğluma sarılıp ondan destek aldım hep.senin iki meleğin var.esin zor biri belli.ama çocukların için yaşamak zorundasın.sana hayal satmayacagim.gercekci konuşmak gerekirse, çocukların en azından kreş çağına gelinceye kadar sabret.sonra gir bı ise çalış.bu sorunları yaşayan tek sen değilsin.ama anneysen havlu atma şansın yok.umursamamaya çalış eşini.gorme duyma.inadina mutlu ol.senin ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.alip laf ediyosa duyma geç.almiyorsa ailesine anlat.belki akıl vereni olur.kendi ailen destek olursa bir süre yanlarına git,mahrum kalsın sizden.ama çocukların az daha büyüyene kadar sık dişini

Eşin degissin degismesin onemli degil. Agir cimri maalesef. Bak eve yiyecek aliyorsa evde yaprak sarip satabilirsin. Ya da ufaktan ev yemegi. Facebook ta ogrencilerin oldugu siteler var artik her şehirde üni var. Ufaktan cep harcligini evden cikarabilirsin. Hangi sehirdesin acaba buyuk şehirlerde paketleme isleri de oluyor.

Eşin degissin degismesin onemli degil. Agir cimri maalesef. Bak eve yiyecek aliyorsa evde yaprak sarip satabilirsin. Ya da ufaktan ev yemegi. Facebook ta ogrencilerin oldugu siteler var artik her şehirde üni var. Ufaktan cep harcligini evden cikarabilirsin. Hangi sehirdesin acaba buyuk şehirlerde paketleme isleri de oluyor.
Kayserideyim ben elim her işe yatkın ama öyle birşey bulamadım reçeller menemenler soslar herşeyi yapıyorum ama asker eşim lojmanda oturuyorum burdan dışarıya da iki çocukla pek çıkamıyorum

Çalışsanız diyeceğim ama bebekleriniz var kim bakacak. Aileniz bakımlarına yardımcı olmaz mı siz bir işe girseniz? En azından 3 kuruş için bu adama el açmazsınız.

Adam bana sadece ekmek yokken 1 TL ekmek parası bırakıyor neyin hesabını vericem ya da neyi soylemicem ki

Kayinailelerin genelinin zaten bir numarali piskopatligi gelin oglusumuzun parasini yiyor dusunceleri. Ailesi doldurusa getiriyor sanirim. Eger onceden oyle degilse.

1 tl de birakmak agir vakalik durummus he.. Ama bunun cozumu kendinizi öldürmek degil. İse girmenize izin veriyor mu esiniz? Kayinaileler pek sever gelininde calismasini. Cocuklari kv de birakir bir ise girseniz olmaz mi? Hem kafaniz dagilir soysallesirsiniz

Neden bu narsist, bencil, ozguveni olmayan yaratiklar onceden anlasilmiyor ki! Nasil ailelerde kimler yetistiriyor bunlari!
Calisma imkanin yok mu? Cocuklari krese verseniz esiniz buna izin verir mi? Birikim yaparsiniz, onun parasina muhtac olmazsiniz. Keske aileniz yardim edebilseydi.
Eger bosanma gibi bir imkaniniz yoksa ve mecburen ayni evi paylasmak zorundaysaniz, biraz alttan alsaniz kesinlikle kendinizi ezdirin manasinda degil soyledigim. Bazen insanlar inatlastikca birbirlerine batiyorlar, ters cevap verdikce iyice birbirlerinden soguyorlar iyice icinden cikilmaz bir kisir dongu oluyor. Cevap vermeyin ona , he he diyip gecin belki zamanla oda insafa gelir sizi ne kadar uzdugunu anlar.

Back
X