Ölmek istiyorum

Buraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum
Ölmek iste veya isteme bir gün her canlı gibi zaten öleceksin. Neden acele ediyorsun ki. Neden kendini bu kadar dinliyorsun. Dünyada kendinden başka şey yok mu? Hayat senden ibaret değil ki. Ya sorumlulukların ne olacak. Bebeklerinde mi yüzünü güldürmüyor. Biraz büyük olsalardı sana yardım etmek isteyeceklerdi ama daha küçücükler. Sen onları dünyaya getirdin. Onları koruyup gözetmelisin. Onların hayatını mahvetme. Kimseden medet umma. Başkaları için yaşamıyorsun. Bu hayat sana verilmiş bir hediyedir. Kıymetini bil.

Bu durumda 5000 maaş alırken 3 umuze ne kadar nafaka çıkar bir de araba var

Bu hakimin kanaatine kalmis ama 1500 den asagi cikmaz diye dusunuyorum. Bir de bosanma komplike bir islem. Yani burdan size ancak kisitli yardimci olabilirim. Sizin oncelikle bosanmaya kesin karar vermeniz lazim arkasindan kalacak bir yer bulmalisiniz. Bosanma davasi acildiktan sonra ilk aydan itibaren tedbir nafakasi baglanabilir. Ama bir de bunun piskolojisini kaldirmaniz lazim tabi.

Bu hakimin kanaatine kalmis ama 1500 den asagi cikmaz diye dusunuyorum. Bir de bosanma komplike bir islem. Yani burdan size ancak kisitli yardimci olabilirim. Sizin oncelikle bosanmaya kesin karar vermeniz lazim arkasindan kalacak bir yer bulmalisiniz. Bosanma davasi acildiktan sonra ilk aydan itibaren tedbir nafakasi baglanabilir. Ama bir de bunun piskolojisini kaldirmaniz lazim tabi.

Boşanmaya kararlıyım zaten onu hayatımdan cikaramiyorum diye ölmek ten başka çare düşünemedim şuan benim için tek sıkıntı kalacak yer sizinle nasıl iletişime gecebilirim

Tüm sorumlusu o o yokken evimizde hiç sorun yok mal gibi oturup TV izleyen 4 lere kadar oturan bir adam 3 yıldır durumumuz iyi olmasına rağmen ne bana ne çocuklarıma yiyecek içecek dışında birşey almıyor ben bir kadınım onlarda çocuklarım ama çocuğuma kıyafetleri küçüldü bir pijama alalım dediğimde bile bana biz hep bunlara birşey mi alicaz diyor psikolojik şiddet de buluyor bana
Bir avukatla konuşun , eşinizin size psikolojik şiddet uyguladığı için doktordan rapor alıp boşanma davası açarak tazminat alabilirmisiniz bunu öğrenin .

Tüm sorumlusu o o yokken evimizde hiç sorun yok mal gibi oturup TV izleyen 4 lere kadar oturan bir adam 3 yıldır durumumuz iyi olmasına rağmen ne bana ne çocuklarıma yiyecek içecek dışında birşey almıyor ben bir kadınım onlarda çocuklarım ama çocuğuma kıyafetleri küçüldü bir pijama alalım dediğimde bile bana biz hep bunlara birşey mi alicaz diyor psikolojik şiddet de buluyor bana
Yukarıdaki arkadaşla görüşüp anlaşırsınız umarım da boşarsın şu pisliği. Nafakayı eşşşşek gibi öder sonra. Hıyar ağası.

Çocuklarını bu adamla baş başa bırakma. Güçlü ol, onlar için. Her dibe vuruşun bir kalkışı vardır. Bir gün gelecek bu zor zamanlar çok eskide kalacak. Hep böyle oluyor, geçecek yani.

Ben araları okumadım ama şu cümleniz "Çocuklara elbiselerini elimde büyüterek giydiriyorum" bundan daha alâ bir boşanma sebebi düşünemiyorum :KK43: Tek anlamadığım niye böyle iğrenç bir mahluğa çocuk verdiniz.Hadi ilki oldu ikinci niye oldu ?Çocuklara asla kıyamıyorum :( Şuan eşiniz karşımda olsa yüzüne tükürürüm ya o derece :sopa:

Ben araları okumadım ama şu cümleniz "Çocuklara elbiselerini elimde büyüterek giydiriyorum" bundan daha alâ bir boşanma sebebi düşünemiyorum :KK43: Tek anlamadığım niye böyle iğrenç bir mahluğa çocuk verdiniz.Hadi ilki oldu ikinci niye oldu ?Çocuklara asla kıyamıyorum :KK43: Şuan eşiniz karşımda olsa yüzüne tükürürüm ya o derece :sopa:
Eşim daha önce böyle biri değildi nasıl bu hale geldi ben de anlayamadım parayı iddia oynayarak kaybediyor bunun tüm sinirini bizden çıkarıyor

Eşim daha önce böyle biri değildi nasıl bu hale geldi ben de anlayamadım parayı iddia oynayarak kaybediyor bunun tüm sinirini bizden çıkarıyor

Seni gidi pislik adam seniii:sinirli:
İddia ya para var, size yok öylemii...onu sabahlara kaa sulayıp sulayıp paralarıyla dövmek lazım. Gece gece sinirimi zıplattı yaa öküzzz.
Allahım acil kurtarsın sizi canım.

Eşinize kendisini düzeltmezse boşanacağınızı söyleseniz belki etki eder. Yada bir süreliğine kendi ailenizin yanına gitseniz.Belki yanlız kalınca aklı başına gelir diyeceğim, kumardan yakasını kurtaran pek yoktur.Allah yardımcınız olsun.İki bebeğinizin hatırına size hayırlı bir kapı açsın inşallah.

Eşinize kendisini düzeltmezse boşanacağınızı söyleseniz belki etki eder ya da bir süre kendi ailenizin yanına gitseniz.Belki yanlız kalınca aklı başına gelir diyeceğim, kumardan yakasını kurtaran pek yoktur.Allah yardımcınız olsun.İki bebeğinizin hatırına size hayırlı bir kapı açsın inşallah.
Bunu söyledim evden gitmesini onu istemediğimi söyledim kimin evinden kimi koyuyorsun illa gidilecekse sen git diyor bosanirim çocuklarımı alır giderim diyorum defol git diyor o da biliyor çarem olmadığını

Bunu söyledim evden gitmesini onu istemediğimi söyledim kimin evinden kimi koyuyorsun illa gidilecekse sen git diyor bosanirim çocuklarımı alır giderim diyorum defol git diyor o da biliyor çarem olmadığını

Çocukların çok küçük. Arkan yoksa, calismiyorsan suyuna git eşinin.

Duyma , görme . Bir süre birikim.yap maddi manevi.

Ve lütfen iste. O bahane üretse de iste.
Bıkmadan usanmadan, güzelce ihtiyaçları sırala.

Ya da çocukları bakıcıya bırakıp çalışacağını söyle.

Pislik ya:sinirli:Tam sopalık b.. herif:sopa:O zaman sizde boşayıp nafaka bağlatın.Nede olsa memur gerekirse icra yoluyla alırsınız. O zaman görür defolup gitmeyi mikrop:sopa:Maaşı azalınca görür gününü, hemen bir avukat tutun.Bebeklerinize bunları yaşatmasına izin vermeyin lütfen.

O çocuklara kimse senden daha iyi bakamaz. Onların fiziksel ve ruhsal olarak sana ihtiyacı var. Onları düşünerek hayata tutunmak zorundasın. Bencillik yapma

Buraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum
Bazen herkese ölme isteği gelir.. cesaretiniz yoksa yapamazsınız zaten.. o halde illa vardır yaşamın güzel taraflarina tutunmaya çalışın.. İçinde ufacikta olsa bir umut varsa bu yaşamak için yeterli bir sebep... Sizin var ama yoklar onlara dokunabiliyor görebiliyor duyup hissedebiliyirsunz.. ya bunlara bile sahip olmayanlar...

Pislik ya:sinirli:Tam sopalık b.. herif:sopa:O zaman sizde boşayıp nafaka bağlatın.Nede olsa memur gerekirse icra yoluyla alırsınız. O zaman görür defolup gitmeyi mikrop:sopa:Maaşı azalınca görür gününü, hemen bir avukat tutun.Bebeklerinize bunları yaşatmasına izin vermeyin lütfen.

Ben bu özgüven eksikliği ile şuan xanax içtim bir kutuda diğer ilaacimdan özür dilerim :( lütfen bana dua edin

Back
X