Ölmek istiyorum

Site yöneticileri el atsa çok iyi olacak.
Evet ama gece 1 30 da yoneticiler uyuyordur biriniz polisi arasaniz olmaz mi ya benim suan arayabilme durumum yok eşim uyanır.cok geç uyuyabildi 6 da kalkcak.hakkinda kısmında hangi sehirde yaşadığına bakalim.polise haber verelim belki bulur..

Konu sahibi insanları merakta bırakma bak uyuyamiyor kimse eğer bisey yapmadiysan söyle Allah icin

Evet ama gece 1 30 da yoneticiler uyuyordur biriniz polisi arasaniz olmaz mi ya benim suan arayabilme durumum yok eşim uyanır.cok geç uyuyabildi 6 da kalkcak.hakkinda kısmında hangi sehirde yaşadığına bakalim.polise haber verelim belki bulur..

Arasak ne diyeceğiz?
Nickinden başka ne var elimizde...
Site yöneticilerinin bir şeyler yapması lazım...

"Tedavi goruyorum ama kimse destek olmuyor beni anlamiyor"
Ne kadar bencillik değilmi? Yardım beklediğiniz belli yardım edecek kimse yok yaninizda;
Yavrularınız her ağladığında ne diyecek sanıyorsunuz peki teşekkür ederiz anne iyiki herkes kadar bencildin ve bizi kurtlar sofrasında yapayalnız bıraktın mi diycek ler!

Bence sana tavsiyem ben de 5 yıldır evliyim eşimle futbol izliyorum. Bütün futbol oyunlarını öğrendim onunla birlikte oynuyorum. Maç yapıyoruz bazen çerezlerimizi hazırlayıp film izliyoruz. kızma birader tavla oynuyoruz. puzzle yapıyoruz. hafta da 2 geceyi de özel kılıp birbirimizle ilgileniyoruz :KK66: yani demem o ki onun hayatını sende paylaş faydasını göreceksin emin ol. bu sayede her gece yatacağımız saat önemli olmadan uykumuz geldiğinde bazen tv yi yatak odasına kurup ya da oturma odasında tv izleyerek sarılarak uyuya kalıyoruz. Denemelisin bence

2 yıldır evliyim eşim 1 yıldır doğu görevinde arabamız vardı onu sattık doğuya giderken ben kendi ailemin yanına geldim beni götüremedi doğuya. ve amacımız doğu dönüşü ev almaktı kimseye borç vermicez diye söz verdik. ohooo bi başladılar abisi ev alcak para yolla diğer abisi araba alcak para yolla ablasının kontür saç boyası bitmez. babası bahçesine işçi tutar para ister. hastaneye gidicekler para yolla bizim evimiz bile yok hiç bişeyimiz yok. zar zor para biriktiriyoruz onu da ailesi yiyo resmen. eşime artık yollarsan seni terkederim dedim. ben burda rezillik çekerken abilerinin karıları evlerde rahat otursun arabalara binsin. ben alışveriş bile yapmıyorum dedim. bana dönüp eşinden izin alamadı yollamadı dedirticeksin illa değil mi dedi. benimle kavga ediyo bıktım artık olan huzurumuzu da yok ediyolar ben kışlık bot bile almadım amann paramız biriksin şöyle olsun böyle olsun diye. napıcamm ben böyle kendimi yedim bitirdim.
Sırf içim rahat etsin diye belki fakedir diye tüm yorumlarini okudum.bu iki yorum dikkatimi çekti.tarih 2013.bir yorumda 5 yıllık evliyim diyor,yine aynı yıl başka yorumda 2 yıllık evliyim demiş.ben yanlış görmüyorum değil mi? Ay umarım konu gerçek değildir çünkü cidden uzuldum ve kafaya taktim

Sırf içim rahat etsin diye belki fakedir diye tüm yorumlarini okudum.bu iki yorum dikkatimi çekti.tarih 2013.bir yorumda 5 yıllık evliyim diyor,yine aynı yıl başka yorumda 2 yıllık evliyim demiş.ben yanlış görmüyorum değil mi? Ay umarım konu gerçek değildir çünkü cidden uzuldum ve kafaya taktim
Ben de kurcaladım biraz. 2 yıllık evliyiz olayını okudum 5 yıl ne alaka?

Bence sana tavsiyem ben de 5 yıldır evliyim eşimle futbol izliyorum. Bütün futbol oyunlarını öğrendim onunla birlikte oynuyorum. Maç yapıyoruz bazen çerezlerimizi hazırlayıp film izliyoruz. kızma birader tavla oynuyoruz. puzzle yapıyoruz. hafta da 2 geceyi de özel kılıp birbirimizle ilgileniyoruz :KK66: yani demem o ki onun hayatını sende paylaş faydasını göreceksin emin ol. bu sayede her gece yatacağımız saat önemli olmadan uykumuz geldiğinde bazen tv yi yatak odasına kurup ya da oturma odasında tv izleyerek sarılarak uyuya kalıyoruz. Denemelisin bence

Ben de kurcaladım biraz. 2 yıllık evliyiz olayını okudum 5 yıl ne alaka?
Eylül 2013 te 5 yıllık evliyim yazmış birine

Bak bosanmak istersen de bir gün bana ulasabilirsin. Çocuklar icin istirak nafakasini senin icin tedbir nafakasini söke söke aliriz. Gelirinin 3000-4000 arasi oldugunu varsayarsak minimum 1200-1500 tl sini rahat aliriz. Memur oldugu icin odememeyi de goze alamaz maasina haciz koydururuz.
:KK200: bayılıyorum böyle insanlara :KK200:

bence konu gercek ama ilac isi i sallah sahtedir aranzda site sahibine ulasabilecekyok mu kizlar ya bu isin sakasi olmaz.

Kizlar kayseride lojmanlardaymış okumadinizmi ben yurtdisindayim bilmiyorum bileniniz vardır çokmu lojman var bulunabilir aslinda

Ev senin para senin ama sevgi parayla satin alinmiyor desenize..

Bak size birsey soyliyeyim..bu laflari yillardir ailecek bizde babamdan duyduk.
Simdi buyuduk hala ayni laflari ediyor ama artik annemi ezdirmiyorum bu konuda cunki ben calisiyorum anneme istedigi herseyi aliyorum. Babam bu laflari tekrar edince de senin paran gecmiyor artik diyorum tik yok :KK59:
Ama Huylu huyundan vazgecermi hic. Gecen anneme evde spor yapmasi icin bir alet aldim kendi maasimdan. Ben aldim benim paramla diyor inada inada:KK70: artik gulup geciyoruz yani... Asagilik kompleksi var boylelerinde. Siz kendinizi öldürmek yerine esinizi ciddiye almayin. Bizde varlik icinde yokluktaymis gibi buyuduk. Cimri insan degismiyor anam ..bosverin huzurunuzu kacirmaya degmez..ileride cocuklar buyuyunce katlanmaz hale gelince bir ise girir bosanirsiniz.

Ayrica boyle seylerden hoslanmam. Ama cocuklariniza kendinize aldiginiz seyleri esinize anlatmayin. Veya alisveris icin harclik verince sukadar tuttu diye buyuk miktarda rakam soyleyin yani yalan atin..geri kalanini saklayin lazimliklar icin cocuklar icin. Adamin dirdirini cekmektense iyidir.
Ne guzel bir evlatsiniz siz öyle yazmadan geçemedim.
Konu sahibesi Rabbim size sabir versin evlatlarinizi oyle bir adama birakmayin onlarin size ihtiyacı var . bosaninca nafaka durumlarini bir arastirsaniz

Ölünce ne olacak ? Ya çocuklarn napicakLar ? Hersey bu kadar koLay mı çözüm bu mu yani ? SacmaLamayin ve kendinize geLin ne saniyosunuz ölümü hele ki intiharla o günahla çok mu güzel olacak öbür taraf ?

Back
X