- 23 Ağustos 2012
- 51.237
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.541
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polise mi haber versek
Evet ama gece 1 30 da yoneticiler uyuyordur biriniz polisi arasaniz olmaz mi ya benim suan arayabilme durumum yok eşim uyanır.cok geç uyuyabildi 6 da kalkcak.hakkinda kısmında hangi sehirde yaşadığına bakalim.polise haber verelim belki bulur..Site yöneticileri el atsa çok iyi olacak.
Evet ama gece 1 30 da yoneticiler uyuyordur biriniz polisi arasaniz olmaz mi ya benim suan arayabilme durumum yok eşim uyanır.cok geç uyuyabildi 6 da kalkcak.hakkinda kısmında hangi sehirde yaşadığına bakalim.polise haber verelim belki bulur..
Bence sana tavsiyem ben de 5 yıldır evliyim eşimle futbol izliyorum. Bütün futbol oyunlarını öğrendim onunla birlikte oynuyorum. Maç yapıyoruz bazen çerezlerimizi hazırlayıp film izliyoruz. kızma birader tavla oynuyoruz. puzzle yapıyoruz. hafta da 2 geceyi de özel kılıp birbirimizle ilgileniyoruzyani demem o ki onun hayatını sende paylaş faydasını göreceksin emin ol. bu sayede her gece yatacağımız saat önemli olmadan uykumuz geldiğinde bazen tv yi yatak odasına kurup ya da oturma odasında tv izleyerek sarılarak uyuya kalıyoruz. Denemelisin bence
Sırf içim rahat etsin diye belki fakedir diye tüm yorumlarini okudum.bu iki yorum dikkatimi çekti.tarih 2013.bir yorumda 5 yıllık evliyim diyor,yine aynı yıl başka yorumda 2 yıllık evliyim demiş.ben yanlış görmüyorum değil mi? Ay umarım konu gerçek değildir çünkü cidden uzuldum ve kafaya taktim2 yıldır evliyim eşim 1 yıldır doğu görevinde arabamız vardı onu sattık doğuya giderken ben kendi ailemin yanına geldim beni götüremedi doğuya. ve amacımız doğu dönüşü ev almaktı kimseye borç vermicez diye söz verdik. ohooo bi başladılar abisi ev alcak para yolla diğer abisi araba alcak para yolla ablasının kontür saç boyası bitmez. babası bahçesine işçi tutar para ister. hastaneye gidicekler para yolla bizim evimiz bile yok hiç bişeyimiz yok. zar zor para biriktiriyoruz onu da ailesi yiyo resmen. eşime artık yollarsan seni terkederim dedim. ben burda rezillik çekerken abilerinin karıları evlerde rahat otursun arabalara binsin. ben alışveriş bile yapmıyorum dedim. bana dönüp eşinden izin alamadı yollamadı dedirticeksin illa değil mi dedi. benimle kavga ediyo bıktım artık olan huzurumuzu da yok ediyolar ben kışlık bot bile almadım amann paramız biriksin şöyle olsun böyle olsun diye. napıcamm ben böyle kendimi yedim bitirdim.
Ben de kurcaladım biraz. 2 yıllık evliyiz olayını okudum 5 yıl ne alaka?Sırf içim rahat etsin diye belki fakedir diye tüm yorumlarini okudum.bu iki yorum dikkatimi çekti.tarih 2013.bir yorumda 5 yıllık evliyim diyor,yine aynı yıl başka yorumda 2 yıllık evliyim demiş.ben yanlış görmüyorum değil mi? Ay umarım konu gerçek değildir çünkü cidden uzuldum ve kafaya taktim
Bence sana tavsiyem ben de 5 yıldır evliyim eşimle futbol izliyorum. Bütün futbol oyunlarını öğrendim onunla birlikte oynuyorum. Maç yapıyoruz bazen çerezlerimizi hazırlayıp film izliyoruz. kızma birader tavla oynuyoruz. puzzle yapıyoruz. hafta da 2 geceyi de özel kılıp birbirimizle ilgileniyoruzyani demem o ki onun hayatını sende paylaş faydasını göreceksin emin ol. bu sayede her gece yatacağımız saat önemli olmadan uykumuz geldiğinde bazen tv yi yatak odasına kurup ya da oturma odasında tv izleyerek sarılarak uyuya kalıyoruz. Denemelisin bence
Eylül 2013 te 5 yıllık evliyim yazmış birineBen de kurcaladım biraz. 2 yıllık evliyiz olayını okudum 5 yıl ne alaka?
Hap yutma olayı umarım yalandır da bize ayıp etmiş olsun önemli değilEylül 2013 te 5 yıllık evliyim yazmış birine
aynen inşaallah.Hap yutma olayı umarım yalandır da bize ayıp etmiş olsun önemli değil
Bak bosanmak istersen de bir gün bana ulasabilirsin. Çocuklar icin istirak nafakasini senin icin tedbir nafakasini söke söke aliriz. Gelirinin 3000-4000 arasi oldugunu varsayarsak minimum 1200-1500 tl sini rahat aliriz. Memur oldugu icin odememeyi de goze alamaz maasina haciz koydururuz.
Ne guzel bir evlatsiniz siz öyle yazmadan geçemedim.Ev senin para senin ama sevgi parayla satin alinmiyor desenize..
Bak size birsey soyliyeyim..bu laflari yillardir ailecek bizde babamdan duyduk.
Simdi buyuduk hala ayni laflari ediyor ama artik annemi ezdirmiyorum bu konuda cunki ben calisiyorum anneme istedigi herseyi aliyorum. Babam bu laflari tekrar edince de senin paran gecmiyor artik diyorum tik yok
Ama Huylu huyundan vazgecermi hic. Gecen anneme evde spor yapmasi icin bir alet aldim kendi maasimdan. Ben aldim benim paramla diyor inada inadaartik gulup geciyoruz yani... Asagilik kompleksi var boylelerinde. Siz kendinizi öldürmek yerine esinizi ciddiye almayin. Bizde varlik icinde yokluktaymis gibi buyuduk. Cimri insan degismiyor anam ..bosverin huzurunuzu kacirmaya degmez..ileride cocuklar buyuyunce katlanmaz hale gelince bir ise girir bosanirsiniz.
Ayrica boyle seylerden hoslanmam. Ama cocuklariniza kendinize aldiginiz seyleri esinize anlatmayin. Veya alisveris icin harclik verince sukadar tuttu diye buyuk miktarda rakam soyleyin yani yalan atin..geri kalanini saklayin lazimliklar icin cocuklar icin. Adamin dirdirini cekmektense iyidir.