- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi Dertli Gizem
-
Çok yorgun hissediyorum2 tane çocugun var, elalem sana küstü diye mi ölmek istiyorsun?
sen ölmeyi bayılmak sanıyosun galiba
Değerini onlar değil kendin belirle. Onlar kim ki ? Dis kapınin mandalı.Ben galiba öyle yaptım birini kırsam bilmeden günlerce yatamam kaç kere özür dilerim. Bu yüzden değerim yok galiba
Takmasam öyle ama çok takıyorum herşeyi bu durumdan bıktım takmak istemiyorum elimde değilKendine gerçek dostlar edinip onları imrendir bence. En ufak bir şeyde küsen, diğerleriyle mıç mıç olan herkesi hayatımdan çıkarttım. Çok yalnız kaldım ama şimdi gerçek dostlarım var az da olsa. Diğerleri arayınca açmıyorum bile. Ne güzel çocukların, eşin de var. Aslında kimseye ihtiyacın yok.
Tavır alıp küsen taraf, asabi taraf sen olsaydın onlar peşinden koşardı. Bir de herkese en eğlenceli tarafını göster. Senin kırıldığını, üzüldüğünü görürlerse direk elerler. Merak ettir hepsini, kahkahalarınla çatlat. Allahım içimden ne çıktı benim ya..Napalım öğrendik :)Ben galiba öyle yaptım birini kırsam bilmeden günlerce yatamam kaç kere özür dilerim. Bu yüzden değerim yok galiba
Çok tatlısın. Ve doğru diyorsun kaçan kovalanır sanırım aartıköyle olmalıyım zor olsadaTavır alıp küsen taraf, asabi taraf sen olsaydın onlar peşinden koşardı. Bir de herkese en eğlenceli tarafını göster. Senin kırıldığını, üzüldüğünü görürlerse direk elerler. Merak ettir hepsini, kahkahalarınla çatlat. Allahım içimden ne çıktı benim ya..Napalım öğrendik :)
Evet niş takmamaya vallahi kendimden bıktım kendimi üzmekten bıktımDeğerini onlar değil kendin belirle. Onlar kim ki ? Dis kapınin mandalı.
Ölmeyi hiç aklından geçirme bile. Çocukların da var yaşamak için çok sebebin var.
Biraz özgüvene ihtiyacin var sadece.
Ben de bir arkadaşım bana küsüp diğerleriyle resim atınca günlerce ağlardım, yediğimi içtiğimi bilemezdim. İstenmeyen, tercih edilmeyen, eğlencesiz, değersiz hissederdim. Bir spora yazıldım, orada 2 arkadaş edindim. Meğer ben aranan kişiymişim. Diğerleri delirdi, aradılar açmadım, çat kapı geldiler dışarı çıkıyordum dedim, şimdi nasıl güzel yorumlar yapar oldular fotoğraflarıma.. Düğünüme bile çağırmadan geldiler düşün. Onlara muhtaç hissettirme kendini. Hele ölüm falan yok yaaa bu kadar mı değerli iki tane tipsiz kız. Bıraksana ne dostlar var, onlara dost falan deme, seni gerçekten seven başkasının sözüyle sana mesafe koymaz. Takıntılı olmak karakter meselesidir. Çok çekeceksin ama sonra ne salakmışım diyeceksin. İnan değmiyor, şu anını en güzel yapan şeyi yap, onları da kıskançlıktan çatlat.Takmasam öyle ama çok takıyorum herşeyi bu durumdan bıktım takmak istemiyorum elimde değil
Dua edin bana vallahi bende takmak istemiyorumBu yaşıma kadar onlarca insan beni bıraktı . Bende onlarcasıni bıraktım. Kimler geldi kimler gecti. Bir arkadaş için ölmeye kalksaydım çoktan ölmüştumSadece ailem önemli. Giden gitsin kalan kalsın. Çocuklarınla ve eşinle mutlu olmaya bak. insanlara bu kadar takılma. Menfaati biten herkes gider.
Takmamaya öğrenmeniz ne güzel darısı bana.: (Benimde arkadaşım yok ve hep ezilerek büyüdüm artı esimde ilgisiz bir de çocuğum var. Bende bazen yalnızlıktan bunalıyorum ama yapacak bişey yok. Bana değer verilmiyorsa ben neden onların peşinden kosayim
Çöp iyi yapmışsın. Ve bence mutluluğu hakediyosun senin için çok sevindim darısı bana ve inşAllah takmam artık dua edin bana lütfenBen de bir arkadaşım bana küsüp diğerleriyle resim atınca günlerce ağlardım, yediğimi içtiğimi bilemezdim. İstenmeyen, tercih edilmeyen, eğlencesiz, değersiz hissederdim. Bir spora yazıldım, orada 2 arkadaş edindim. Meğer ben aranan kişiymişim. Diğerleri delirdi, aradılar açmadım, çat kapı geldiler dışarı çıkıyordum dedim, şimdi nasıl güzel yorumlar yapar oldular fotoğraflarıma.. Düğünüme bile çağırmadan geldiler düşün. Onlara muhtaç hissettirme kendini. Hele ölüm falan yok yaaa bu kadar mı değerli iki tane tipsiz kız. Bıraksana ne dostlar var, onlara dost falan deme, seni gerçekten seven başkasının sözüyle sana mesafe koymaz. Takıntılı olmak karakter meselesidir. Çok çekeceksin ama sonra ne salakmışım diyeceksin. İnan değmiyor, şu anını en güzel yapan şeyi yap, onları da kıskançlıktan çatlat.
Amin inşlh :) boşver canım kendi kendine yetebil çocuklarınla ilgilen , emin ol bu devirde bütün dostluklar çıkar üstüneAllah sizede nasip etsin haklısın vallahi canım da çok önemsiyorum herkesi herşeyi
Sanirim sizin su derdiniz var. Yasadiginiz sıkıntılardan ve gördügünüz siddetten dolayi zaten kendinizi degersiz hissediyorsunuz. Onun icin baskalara karsi bir kendinizi sevdirme derdindesiniz. Veya daha dogrusu onlarin sevip sevnedigini cok önemsiyorsunuz. Birincisi: Siz oldugunuz gibi cok degerlisiniz. Bunu önce bir kendinize anlatin. Ikincisi: Gercek dost doldurusa gelmez. Tam aksine sizi yoklugunuzda bile savunur. Ücüncüsü: Caninizi sıkıp duran insanlari silin. Bu anneniz babaniz degil. Herhangi bir insan. Birde sizi kötülüyor.
Birde eklemek isterim. Benim bir arkadasim var. Dogumdan bu yani bir ellinde 4 parmak eksik ve bas parmagi da tam yok. Yeni birisiyle tanissa hususi olarak o sag elini uzatir. Cekinmez ve hicde eksik gibi görmez o elini. Sizinle dalga gecenler utansin.
Doğru gerçek dost çok az kalmış mutlu olmam lazım aslında herşeye rağmenAmin inşlh :) boşver canım kendi kendine yetebil çocuklarınla ilgilen , emin ol bu devirde bütün dostluklar çıkar üstüne
Çok iyi yapmışsın. Ve bence mutluluğu hakediyosun senin için çok sevindim darısı bana ve inşAllah takmam artık dua edin bana lütfen[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?