Ölmek istiyorum

Dertli Gizem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
80
51
3
28
Arkadaşlar Selamun aleykum ben küçük yaşta büyümüş bi insanım. Annem ben küçükken hastalandı 14 yaşında onu kaybettim.kanserden Babamdan hep şiddet gördüm. Doğuştan bir elimde hiç parmak yok. Hep dalga geçildi küçükken. Şimdi evliyim 25 yaşındayımİki çocuğum var ama yine derdim bitmiyor. Çok sevdiğim arkadaşlarım var sık görüştüğüm. Bunlardan birisi ile çok sıkıntı yaşadım beni hep arka plana attı ufacık hatamda küstü hep ben özür diledim. Şimdi ise tamamen küstük. Ama diğer arkadaşlar la aramı açmaya beni suçlu göstermeye çalışıyor. Herkes bana arkasını dönerse ne yapmalıyım ben çok takan üzülen biriyim o dostlarımı çok seviyorum kaybetmek istemiyorum sizce nasıl takmam mutlu olurum

Başınız sağolsun. Yani bu konuyu anlatırken de çocukluğunuza inmenize gerek yoktu. Bunu özellikle belirtmemim sebebi geçmişe ve bazı şeylere takılıp kalmayın hayat devam ediyor..

Kimse çocuklarından önemli değil.. Başka arkadaşlar edinirsiniz.. Onlar sizi istese zaten küsmezlerdiki.

Gerçek dost dolduruşa gelip sana sırtını dönmez zaten.
Bu ne panik?
Onlarla doğmadın ya onlarsız ölesin.
O kadar sıkıntı yaşamışsın böyle meymenetsiz insanlar için mi ölmeyi düşünüyorsun kendine gel.

aman dolduruşa gelip sırtını dönen arkadaşın yüzüne bakmam siz bi de kafaya takıyorsunuz yolları açık olsun boşverin

Reactions: gve
Canım çok azımızın iyi dostları var , sahte dostluklardan sa hiç olmasın , sen herşeyden önce annesin çocuklarını düşünmen lazım, ayrıca onlar büyürse onlarla arkadaş olursun, bizim o da yok :)

2 çocuk annesi koskoca insansınız ama gençlik dizilerindeki ergenler gibi arkadaşım yok diye ölmek mi istiyorsunuz? ya lütfen çocuklarınız hatrına olsun psikolojik destek alın, kanım çekildi.
Kendimi çok yanlız hissediyorum.abim var bi ablam olsa onla arkadaşlık ederdim insanın bi sırdaşa gülüp eğleneceği bir arkadaşa ihtiyaç duyuyor bide ben çok takıntılıyım çok üzülürüm herşeye

değerinizi belirleyen kaç arkadaşınızın olduğu değil ki. olmazsa olmasınlar. evet başta bir üzüyor ama ölmek isteyeceğiniz kadar da olmamalı siz bir annesiniz böylesi durumlar sizi bu denli etkilememeli.

Ve sizin bir olayda size sormadan taraf alan kişiler zaten arkadaşınız değillerdir. Çevrenizdeki insanların olayları algılama kapasitesini ölçmüş olursunuz bu sayede. Benim de başıma geldi oradan biliyorum. bu kural şaşmaz, bence.

Hayatınızın en zor sıkıntılarını zaten zamanında atlatmışsınız. Bu en büyük şükür sebebi iken şimdi 5 para etmeyen arkadaşınız için mi hayatınızdan vazgeçmeyi düşünüyorsunuz? Yapmayın. Ve evet geçmişi sürekli kendinize tekrar edip, kendinizi olumsuzluğa teşvik etmeyin. Bir parça iyimserlik ve umut lazım size. Ve evet klasik söz: olmazsa olmaz terapi.

Ya gencecik insansın. Bir dur saçmalama lütfen. Daha kimler girecek, kimler çıkacak hayatından. Bazen en sevdiğim dediğin insanlar bile bir bakıyorsun hiç sebepsiz yoklar hayatında artık. Herşey gibi dostluklarda ömrünü tamamlıyor.

Bir kişinin lafıyla, sana da gelip acaba mı diye sormadan seni silecek insanlar, zaten hayatında hiç olmasalar daha iyi değil mi?

Allah sizede nasip etsin haklısın vallahi canım da çok önemsiyorum herkesi herşeyi

Doğru ama daha konuşamadık belki küsmezler ama o kişi dolduruşa getirebilecek biri

Çok haklısınız ama
Çok haklısınız ama ben maalesef ufacık şeyi bile takip uyuyamayan türdenim maalesef: (

Ben galiba geçmişe takılı kaldım ve ufacık sorunda yıkılıyorum resmen

Arkadaşın biri gider biri gelir. Hic kimseye gereğinden fazla değer verme. Hem kendini üzersin, hem de o boş karakterlerinden olusan egolarıni tatmin edersin.

Arkadaşın biri gider biri gelir. Hic kimseye gereğinden fazla değer verme. Hem kendini üzersin, hem de o boş karakterlerinden olusan egolarıni tatmin edersin.
Ben galiba öyle yaptım birini kırsam bilmeden günlerce yatamam kaç kere özür dilerim. Bu yüzden değerim yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…