• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmek istiyorum

Ölmek istiyorum cünkü okulum uzuyor..
Normalde busene bitmesi gerekiyordu ama olmadı.rahatsızlıgımdan dolayı okula gidemedim hocalara durumumu belirttim ama bazıları yan çizdi ve devamsızlıktan bıraktılar...
Ölmek istiyorum.ailene ne dicem durumum daha da kötüye gidiyor,gidecek.mahvolacam.

Sen ailene üzülmesinler diye okulunun uzadığını söyleyemiyorsun ama onlara üzüntülerin en büyüğünü yaşatmayı düşünüyorsun. Okulun uzarsa uzaaın 1 sene. Kendi keyfinden kalmamışsın ya. Hastalık bu. Önemli olan sensin. Bunu unutma. Üzmeye kıyamadığın ailene de evlat acısı tatırma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz benim neler yasadigimi ya da neler dusundugumu bilemezsiniz teokinizi anliyorum ama ben de simarikligina boyle diyen biri degilim benim rahatsizligim psikolojik her seyi hayatta gordugum tum olumsuzluklardan dolayi ben kendi hayatimi yasayamiyorum.keske benim de fiziksel bi rahatsziligim olsaydi da beynim saglam olsaydi..

Kendine acımaktan vazgeç
Bir rahatsızlığın varsa ailen bilmeli, aileler ne içindir
Hepimiz neler yaşıyoruz
Ne kolay telaffuz ediyorsunuz ölmeyi
Bu kadar önemliyse senin için, hasta masta gidecektin okula
Sorun neyse çözüme odaklanmalısın beyninle ilgili
Ölen öldüğü ile kalır, bunun bir de ahirette gün yüzü görmeme durumu var o daha beter
O yüzden silkelen ve kendine gel
Okulun bir yıl uzaması ölünecek bir durum değil

Senin psikolojin bozuksa kimin normal? Ben gocuk altinda iki gun kaldim o yil kazanmiatim univeesiteyi iki yil tedavi gorsum sonra mak muh oldum sonrada hukuk okudum. O bir yılın onemi yok onemli olan hayatta saglam durmak. Ben seni cok iyi anliyorum ne kadar basit seylwri taktigin ortada git part time calis kurslara git dunyanin sonu mu? Neyse sizin hayatiniz.. tavsiye ederim bir hastaneye git o hastalari gor somaya golit o zaman anlarsin hayati pardon gercek hayati gercek acilari

Allah çaresi olmayan dert vermesin.Toparla kendini,bu sene bitmez seneye biter.Böyle isyan etme.Allah bi dert verir Allah korusun bugününü ararsın.Şimdiden çökersen gelecekte ne yapıcaksın? İlerde evlenip çoluk çocuğun olduğunda ne yapıcaksın.Haline şükret.Burda okuyorsundur insanların ne dertleri var.Pes etmek yokkk :20:

Haklisiniz ama insan isyan ediyor iste sonradan pisman olsam da ...cunku cok istiyorum herkes bitiriyor. Üniversiteyi tum arkadaslarim mezun oluyir karsima gecip soyle oldu boyle oldu maasim su kadar falan diye anlatiyolar iceri gecip agliyorum her gun...

ne kadar mantıklısın ama ! ailesi üzülmesin diye okulunun uzadığını söyleyemiyor ama evlat acısı yaşatmayı düşünüyor !

biraz kendinize gelin lütfen ! herkesin sorunları olabilir bu hayatta en büyük dert sende değil geçen hafta yaşadığımız acılara bak ve ondan daha da kötülerine !

Kendine acımaktan vazgeç
Bir rahatsızlığın varsa ailen bilmeli, aileler ne içindir
Hepimiz neler yaşıyoruz
Ne kolay telaffuz ediyorsunuz ölmeyi
Bu kadar önemliyse senin için, hasta masta gidecektin okula
Sorun neyse çözüme odaklanmalısın beyninle ilgili
Ölen öldüğü ile kalır, bunun bir de ahirette gün yüzü görmeme durumu var o daha beter
O yüzden silkelen ve kendine gel
Okulun bir yıl uzaması ölünecek bir durum değil

Gidemedim iste okula rahatsizligimin baslangici okuldu zaten orayi gormeye tahammul edemezken gidemedim...
Ailem bilmeli evet ama insanlar surekli soruyomus ne zaman mezun oluyor diye onlar da bikti uzuluyolar artik...

Sen ailene üzülmesinler diye okulunun uzadığını söyleyemiyorsun ama onlara üzüntülerin en büyüğünü yaşatmayı düşünüyorsun. Okulun uzarsa uzaaın 1 sene. Kendi keyfinden kalmamışsın ya. Hastalık bu. Önemli olan sensin. Bunu unutma. Üzmeye kıyamadığın ailene de evlat acısı tatırma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hic bu acidan dusunmemistim teşekkür ederim size...

ne kadar mantıklısın ama ! ailesi üzülmesin diye okulunun uzadığını söyleyemiyor ama evlat acısı yaşatmayı düşünüyor !

biraz kendinize gelin lütfen ! herkesin sorunları olabilir bu hayatta en büyük dert sende değil geçen hafta yaşadığımız acılara bak ve ondan daha da kötülerine !

Siz galiba benim disarda olup bitenleri gormedigimi ya da onlara uzulmedigimi saniyosunuz cunku beni tanimiyosunuz..ben disarda gorecegim seylere uzuluyorum yardim etmeye calisiyorum elimden daha fazla gelemiyor diye saatlerce agladigimi care aradigimi biliyorum..ben benden daha kotu durumda olanlar icin cokca caba harciyorum ben okulumu bitirip isegirdigimde daha fazla sey yapabilirim diye istiyodum cunku tam da bu yonde bi is buldum..ama olmuyor iste onumdeki seye ulasamiyorum kaciyor benden..

Haklisiniz ama insan isyan ediyor iste sonradan pisman olsam da ...cunku cok istiyorum herkes bitiriyor. Üniversiteyi tum arkadaslarim mezun oluyir karsima gecip soyle oldu boyle oldu maasim su kadar falan diye anlatiyolar iceri gecip agliyorum her gun...

Üniversitede benimde uzadı ama hiç aklıma ölmek gelmedi.Paşa paşa okuyup bitirdim.Yapacak bişey yok.Ölünce nolucak? Geride gözü yaşlı anne-baba bırakıcaksın.Hakettiler mi bunu? Okulun uzamasına üzülebilirler belki ama sonuçta seneye biticek öyle değil mi? Ama ya ölümüne üzülünce sonuç? Anne babana bunu yaşatmaya hakkın var mı?

Hic bu acidan dusunmemistim teşekkür ederim size...

bütün derdin bu olsun ablacağım, hayat uzun daha ne zorluklar yaşayacaksın.. her zorlukta ölseydik adam kalmazdı dünyada :) demek ki 1 sene daha okula gitmen gerekiyormuş, tadını çıkart.. nasıl olsa 10 sene sonra özleyeceksin okul ortamını :34:

Ölmek istiyorum cünkü okulum uzuyor..
Normalde busene bitmesi gerekiyordu ama olmadı.rahatsızlıgımdan dolayı okula gidemedim hocalara durumumu belirttim ama bazıları yan çizdi ve devamsızlıktan bıraktılar...
Ölmek istiyorum.ailene ne dicem durumum daha da kötüye gidiyor,gidecek.mahvolacam.

okul dediğin öyle de böyle de bitiyor. üniversiteyi gözde çok büyütmemek lazım. asıl okul ondan sonra gerçek hayat :ssz:

bütün derdin bu olsun ablacağım, hayat uzun daha ne zorluklar yaşayacaksın.. her zorlukta ölseydik adam kalmazdı dünyada :) demek ki 1 sene daha okula gitmen gerekiyormuş, tadını çıkart.. nasıl olsa 10 sene sonra özleyeceksin okul ortamını :34:

Iste artik ben de sabahlari of keske simdi okuyor olsaydim demek istiyorum :)

Siz galiba benim disarda olup bitenleri gormedigimi ya da onlara uzulmedigimi saniyosunuz cunku beni tanimiyosunuz..ben disarda gorecegim seylere uzuluyorum yardim etmeye calisiyorum elimden daha fazla gelemiyor diye saatlerce agladigimi care aradigimi biliyorum..ben benden daha kotu durumda olanlar icin cokca caba harciyorum ben okulumu bitirip isegirdigimde daha fazla sey yapabilirim diye istiyodum cunku tam da bu yonde bi is buldum..ama olmuyor iste onumdeki seye ulasamiyorum kaciyor benden..

tedavi olmayı denediniz mi ve yaşınız kaç ?

sevdiğin bi aile yakının varsa ona söyle o açsın ailene durumu. sen çekiniyorsun anladığım kadarıyla. bu arada söyledğin zaman şiddet uygular mı ailen

Yok yok hayir oyle bi ailem yok kizmazlar da ama ben utaniyorum onlari hayal kirikligina ugrattim cunku herkes benden cok buyuk seyer bekliyordu ama ben daha bi üniversiteyi bitiremedim...
Guya ulkeyi ben kurtaracaktim...:)

Gidemedim iste okula rahatsizligimin baslangici okuldu zaten orayi gormeye tahammul edemezken gidemedim...
Ailem bilmeli evet ama insanlar surekli soruyomus ne zaman mezun oluyor diye onlar da bikti uzuluyolar artik...

Okul bitmedi diye üzülüyorlar
Sen ölünce rahatlayacaklar mı ?
Töbeler olsun
Valla yakalasam kulaklarını çekerdim, kardeşimden ufaksın hala okuduğuna göre =))
Rahatsızlığını ailenle paylaş, birlikte çözüm bulun
Her sorunda ölmek isteyerek hayat geçmez
Yorumum sana biraz sert gelebilir ama gerçek bu
Üniversitedeyken kardeşimin böyle bir sorunu oldu
Korkmuş anlatamamış anneme
Rahmetli duydu, dinledi ve şöyle dedi ; senden kıymetli miydi sorunların, bana söyleseydin çözerdim ama şimdi benden gizlediğin için kırgınım sana, ben senin annenim, dış kapının dış mandalı arkadaşlarınla bile paylaşmışsın da bana anlatmamışsın, yazıklar olsun ...
Kardeşimde gençlik annem hasta üzülmesin diye saklamış, konuştular çözdüler bunlar çözümsüz dert değil

Back
X