• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmek istiyorum

Hic bir okul canindan onemli degil. Kapana kisilmis hissedebilirsin , cikis yolu gormeyebilirsin ama her tunelin sonu aydinliga cikar unutma.

Tabi denedim daha once 3psikolog 3 de psikiyatriste gitti, 2 ilac kullandim su an 3.deyim...hastaligim ilerliyor cunku surekli dibe gidiyorum..

ne demek bu dibe gitmek , bir travma mı yaşadınız , anksiyete bozukluğu falan mı var 6 dr. değiştirip de hiç çözüm alamamak ilginç

Okul bitmedi diye üzülüyorlar
Sen ölünce rahatlayacaklar mı ?
Töbeler olsun
Valla yakalasam kulaklarını çekerdim, kardeşimden ufaksın hala okuduğuna göre =))
Rahatsızlığını ailenle paylaş, birlikte çözüm bulun
Her sorunda ölmek isteyerek hayat geçmez
Yorumum sana biraz sert gelebilir ama gerçek bu
Üniversitedeyken kardeşimin böyle bir sorunu oldu
Korkmuş anlatamamış anneme
Rahmetli duydu, dinledi ve şöyle dedi ; senden kıymetli miydi sorunların, bana söyleseydin çözerdim ama şimdi benden gizlediğin için kırgınım sana, ben senin annenim, dış kapının dış mandalı arkadaşlarınla bile paylaşmışsın da bana anlatmamışsın, yazıklar olsun ...
Kardeşimde gençlik annem hasta üzülmesin diye saklamış, konuştular çözdüler bunlar çözümsüz dert değil

Haklisiniz annem de surekli agzimi ariyor ben kotu bi sey oldugunda telefonlarini acmam cunku konusamam utancimdan bi kere oyle yapmistim da herkes aramisti nolur ac diye mesajlar atiyolardi daha da çöktüm ailem bile olsa kimseye yuk olmak istemiyorum..
Insanlara ozeniyorum surekli

Uzatmış ve hala bitirememiş biri olarak söylüyorum, hiçbir şey senden daha önemli değil. Öncelikle geçmiş olsun, Allah kimseye şifasız hastalık vermesin. Ailenle açık açık konuş, anlayışla karşılayacaklardır. Önümüzdeki sene de çalışıp bitirirsin okulu. Böyle basit dertler için ölmek istiyorum deme. Her şeyin bir çaresi var bu hayatta ;)

ne demek bu dibe gitmek , bir travma mı yaşadınız , anksiyete bozukluğu falan mı var 6 dr. değiştirip de hiç çözüm alamamak ilginç

Okb m var ve ileri boyutlarda artik..
Tedavilerime tam devam edemiyorum cunku doktora bile gidemiyorum birakin okula gitmeyi...oyuzden de hastaligim ilerler tabi...

Yok yok hayir oyle bi ailem yok kizmazlar da ama ben utaniyorum onlari hayal kirikligina ugrattim cunku herkes benden cok buyuk seyer bekliyordu ama ben daha bi üniversiteyi bitiremedim...
Guya ulkeyi ben kurtaracaktim...:)

ozaman şanslısın canım. güzel bi düşündükten sonra ailene vakit geçirmeden konuyu aç çünkü senin mazeretin var bu konuda

Uzatmış ve hala bitirememiş biri olarak söylüyorum, hiçbir şey senden daha önemli değil. Öncelikle geçmiş olsun, Allah kimseye şifasız hastalık vermesin. Ailenle açık açık konuş, anlayışla karşılayacaklardır. Önümüzdeki sene de çalışıp bitirirsin okulu. Böyle basit dertler için ölmek istiyorum deme. Her şeyin bir çaresi var bu hayatta ;)
Teşekkür ederim.ailem anlayisla karsilasa bile ben kendimi anlayisla karsilyamiyorumki yediremiyorum kendime..

Okb m var ve ileri boyutlarda artik..
Tedavilerime tam devam edemiyorum cunku doktora bile gidemiyorum birakin okula gitmeyi...oyuzden de hastaligim ilerler tabi...

eee o zaman yapacak bişey yok , dr.a da gitmiyorsan, Allah yardımcın olsun. sen kendinden vazgeçmişsin anlaşılan. en yakınlarına,ailene,sana yardımcı olacak kişilere anlatmıyorsun ama tanımadığın biz yabancılara anlatıp medet umuyorsun. biz sana nasıl yardımcı olabiliriz sence ? ya da sen böyle daha ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun. Allah'ın verdiği bedeni aklı koruman gerekiyor sen ne yapıyorsun bunun için, şuanda kendini mutsuz etmekten başka bir şey yapıyor musun mesela ?

Üniversitede benimde uzadı ama hiç aklıma ölmek gelmedi.Paşa paşa okuyup bitirdim.Yapacak bişey yok.Ölünce nolucak? Geride gözü yaşlı anne-baba bırakıcaksın.Hakettiler mi bunu? Okulun uzamasına üzülebilirler belki ama sonuçta seneye biticek öyle değil mi? Ama ya ölümüne üzülünce sonuç? Anne babana bunu yaşatmaya hakkın var mı?

Hakkim yok evet ama okadar caresizim ki su anda hicbir kapi yok umuda acilan su an icin oyuzden bu kadar karamsarim ve uzgunum

Canımm herkesin derdi kendine tabii ki ama bence de dua et Allah başka dert vermesin sana... Bu aşamayacağın bir sorun değil. Alırsın aileni karşına, anlatırsın durumunu. Böyle olmasını hiç istemedim. Bende bu yıl okulumun bitmesini hayal ediyodum dersin üzgünlüğünü anlatırsın. Belki kızacaklar onlar da ama anlık olacak herşey. Bir seneni daha uğruna bir çok şeyi feda ettiğin hayalin için harcayabilirsin bence...

Ölmekten bahsedecek akdar büyük bir derdin yok inan bana. İnsanlar öyle büyük sınavlar veriyorlar ki ...

Psikolojik rahatsızlıklar sebebiyle mi okula gidemeyip uzattın?

Benim de uzamıştı, bir kaza yaşadım yarım dönem uzayacakken 2 dönem daha uzatmış oldum.
Bu şubat ayında da mezun olabildim. Mart'ta diplomamı aldım.
Sonrası iş güç. İşimde 1 ayım doldu bile.

Yani geç olsun güç olmasın diye düşün. Sorun değil. Yaparsın.

Ben de okulumu uzatmamın ve arkadaşlarımdan da uzak kalmanın verdiği karamsarlıkla depresyona girmiştim gerçi.
Ama geçti gitti. Sakin olmaya çalış.

Canımm herkesin derdi kendine tabii ki ama bence de dua et Allah başka dert vermesin sana... Bu aşamayacağın bir sorun değil. Alırsın aileni karşına, anlatırsın durumunu. Böyle olmasını hiç istemedim. Bende bu yıl okulumun bitmesini hayal ediyodum dersin üzgünlüğünü anlatırsın. Belki kızacaklar onlar da ama anlık olacak herşey. Bir seneni daha uğruna bir çok şeyi feda ettiğin hayalin için harcayabilirsin bence...

Ölmekten bahsedecek akdar büyük bir derdin yok inan bana. İnsanlar öyle büyük sınavlar veriyorlar ki ...

Haklisinuz dogru soyluyosunuz...kafami bi rahatlatsam belki okulum da diger islerim de yoluna girer ama hep kafam dolu o nolcak bu nolcak diye diye bu hale geldim iste

Psikolojik rahatsızlıklar sebebiyle mi okula gidemeyip uzattın?

Benim de uzamıştı, bir kaza yaşadım yarım dönem uzayacakken 2 dönem daha uzatmış oldum.
Bu şubat ayında da mezun olabildim. Mart'ta diplomamı aldım.
Sonrası iş güç. İşimde 1 ayım doldu bile.

Yani geç olsun güç olmasın diye düşün. Sorun değil. Yaparsın.

Ben de okulumu uzatmamın ve arkadaşlarımdan da uzak kalmanın verdiği karamsarlıkla depresyona girmiştim gerçi.
Ama geçti gitti. Sakin olmaya çalış.

Evet psikolojik sorunlardan dolayı..evden bile cikamiyodum..
Hocalarim anlayis gostremediler..
Umarim ben de sizin gibi halledebilirim..

Evet psikolojik sorunlardan dolayı..evden bile cikamiyodum..
Hocalarim anlayis gostremediler..
Umarim ben de sizin gibi halledebilirim..

Halledersin.
Benim şansım tam finaller bittiğinde dibe vurmam oldu.
Yoksa okul zamanı depresyona girmiş olsaydım ben de okula gidemezdim.
6 ay kadar sürede ancak bitti benim sıkıntılarım. İlaç kullanmamıştım.
Ve aynı şekilde evden çıkamazdım, yerimde rahat bir şekilde dahi oturamıyordum hatta.
Sen de atlatırsın ama çok çaba harca. Oldukça zor olabiliyor iyileşmek fakat imkansız değil.
Her şey beyninde bitiyor zaten biliyorsun. Elinden geleni yap.
Sonra hayatını inşa etmeye devam edersin.

Iste bi ben bitiremiyorum universiteyi...

biter biter. ben hiç bitmeyecek sanıyordum o kadar zor bir bölümdü ki. bitti. biteli de 3 yıl olacak neredeyse.

günlük tutardım üniversitedeyken. bu satırlara bakıp ne zaman güleceğim diye. şimdi okuyorum da vay be diyorum.

uzasın gerekirse ondan da bir şey olmaz.

he hiç olmazsa açıktan devam eder bitirirsin üni çok hayati bi mesele değil. şimdiki aklım olsa hayatta 4 sene vakit kaybetmezdim. açıktan bitirir o arada bi işe girer tecrübeyle yükselirdim. canını çok sıkma yani :ssz:

Halledersin.
Benim şansım tam finaller bittiğinde dibe vurmam oldu.
Yoksa okul zamanı depresyona girmiş olsaydım ben de okula gidemezdim.
6 ay kadar sürede ancak bitti benim sıkıntılarım. İlaç kullanmamıştım.
Ve aynı şekilde evden çıkamazdım, yerimde rahat bir şekilde dahi oturamıyordum hatta.
Sen de atlatırsın ama çok çaba harca. Oldukça zor olabiliyor iyileşmek fakat imkansız değil.
Her şey beyninde bitiyor zaten biliyorsun. Elinden geleni yap.
Sonra hayatını inşa etmeye devam edersin.

Benim su an final donemim ama hocalarim yan cizdiler tamam gelmene gerek yok diyen hocalarim ben sana oyle demedim diyolar bilseydim imza attirirdim ama bende hata guvenmicektim...
Ben de oyleyim rahat rahat oturmayi gulup eglenmeyi rahat uyumayi hatirlamiyorum bile...
Cok teşekkür ederim umut dolu yazinizdan dolayi

Ölmek istiyorum cünkü okulum uzuyor..
Normalde busene bitmesi gerekiyordu ama olmadı.rahatsızlıgımdan dolayı okula gidemedim hocalara durumumu belirttim ama bazıları yan çizdi ve devamsızlıktan bıraktılar...
Ölmek istiyorum.ailene ne dicem durumum daha da kötüye gidiyor,gidecek.mahvolacam.

Ben de okulumu uzattim koca bir yil nasil gececek dedim bunalima girdim ilk zamanlar, ama su an finaller basladi ve insallah 10 gun sonra mezun oluyorum.yani sen kendini uzuyor diye salarsan yine bitmeyecek ve yine zararli cikan sen olacaksin.gercekten allah insana saglik sihhat versin, her sey hallolur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biter biter. ben hiç bitmeyecek sanıyordum o kadar zor bir bölümdü ki. bitti. biteli de 3 yıl olacak neredeyse.

günlük tutardım üniversitedeyken. bu satırlara bakıp ne zaman güleceğim diye. şimdi okuyorum da vay be diyorum.

uzasın gerekirse ondan da bir şey olmaz.

he hiç olmazsa açıktan devam eder bitirirsin üni çok hayati bi mesele değil. şimdiki aklım olsa hayatta 4 sene vakit kaybetmezdim. açıktan bitirir o arada bi işe girer tecrübeyle yükselirdim. canını çok sıkma yani :ssz:

Ben de ilerde burayi okuyup gulerim insallah...dogru soyluyosunuz benim icin de üniversite zaman kaybindan baska bi sey degil ama herkes mezun oluo da karsima gecip bilmis bilmis konusunca insan cok matah bi seymis zannediyor iste...

Back
X