• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmek istiyorum

Arkadaş edinin komşunuzda mı yok kursa gidin merak etti. Size hiç şiddet uyguladı mı

Daha önceki konumda taşınacağımı söylemiştim. Eşim madde bağımlısı tedavi gördü sonra yine başladı yine tedavi ve sonra ortam değiştirmek istedi küçük bi yere taşındık. Ne salakmışım iki ay önce kendimi bi gram düşünmedim tamam dedim tedavi olsun bunu da deneyeyim belki bi umut. O an ailesi gibi çemkirseydim ona destek çıkmasaydım. Boşansaydım keşke :'( eşim dışarı çıkmama çalışmama izin vermiyor. Ne komik değil mi :KK43: bütün gün evde oturuyorum sus pus eşim geliyo konuşmak istiyorum ya çok bişey değil sohbet etmek ama o ben soru sormasam asla konuşmaz. Huy mudur nedir bilmiyorum ama deliricem kafayı yiyecem iki yıl olucak böyle dayanamıyorum artık. Annemle telefonda konuştuk bugun eşin erken geliyo sıkılmazsın dedi bende erken gelse ne görüntü var ses yok dedim üzüldü oda ben gelirim dedi gelse ne arkadaşlar hadi bi hafta kaldı ee sonra ?? ben bu durumdan çok sıkıldım akıl verin bana :KK43:
okuyan herkese teşekkürler :'(
niye ölecek mişsin ayrıl

Sen düşünmeyen biri için hayatını zindan etmeye gerek var mı ?

Bırakıp gitmek isemekte vicdanım neden rahat değil onu anlamıyorum. .
Ayril derim hep senmi mücadele edicen gençsin, ilerde bu gücü bulamazsin dayan, dayan desem ne zamana kadar kendi kişiliğini sağlığını kaybedincemi

Eşim konuşmuyo canım ağzından kerpetenle laf alırsın kim istemez ki dediğini biliyorum. Şuan iyi burda iki aydır temiz

Bagimli bir insanla ayni evde yasamanin zorluklarini bilirim. Icinde bulundugun durum seni bitiriyor zaten, psikolojik olarak cokuyorsun. Uyusturucu sadece kullanani degil, cevresindekileri de yavas yavas öldürüyor. Yasadim biliyorum. Esim 2 aydir temiz diyorsunuz ama emin misiniz temiz olduguna? Cevre degisikligi care olarak gorulur ama bir sure sonra orda da bir cevre edinebilir. Bu tur insanlar sokakta karsilassalar tanirlar birbirlerini. Kocanizin durumu kesinlikle evliligi goturebilecek durumda degil. Bu durumdaki insanlar birak evliligi yurutmeyi, kendilerini bile bosvermis oluyorlar. Esiniz hic mi konusmuyor? Bana sanki her an eskiye donebilirmis gibi geliyor.

Ben size birsey diyemem. Ben de duzelir umuduyla yillardir bu illetle ugrasmis bir aile ortamindan geldim. Biraksan vicdan azabi. Kendi hayatina da odaklanamiyorsun zaten, sende kafayi yiyorsun. Bilemiyorum, esim 2 aydir kullanmiyor diyorsunuz, duzelir mi bilmem...

Paronayak oldum resmen. Banyo da kullandığını gördüğüm zamandan beri delirdim hep bi kuşku vs. Eminim temiz olduğuna ama şimdi eski yerine gitse en fazla bi hafta dayanır.psikoloğa geriye dönüp baktığımda iki ssenedir kullanmadığımı görsem kendime güvenim artar demişti. Bende elimden geleni yapmak istedim. Kıyamaddım ailesi bilinçsiz daha kötüye gider diye yanında olmak istedim. Ama şimdi bakıyorum da ben çok mutsuzum hamile olduğumu sandım geçen insan üzülür mü ben üzüldüm allahım a şükür değilmişim çok karamsarım vicdan evet haklısınız. Sizin hastanız iyileştimi ,
Bagimli bir insanla ayni evde yasamanin zorluklarini bilirim. Icinde bulundugun durum seni bitiriyor zaten, psikolojik olarak cokuyorsun. Uyusturucu sadece kullanani degil, cevresindekileri de yavas yavas öldürüyor. Yasadim biliyorum. Esim 2 aydir temiz diyorsunuz ama emin misiniz temiz olduguna? Cevre degisikligi care olarak gorulur ama bir sure sonra orda da bir cevre edinebilir. Bu tur insanlar sokakta karsilassalar tanirlar birbirlerini. Kocanizin durumu kesinlikle evliligi goturebilecek durumda degil. Bu durumdaki insanlar birak evliligi yurutmeyi, kendilerini bile bosvermis oluyorlar. Esiniz hic mi konusmuyor? Bana sanki her an eskiye donebilirmis gibi geliyor.

Ben size birsey diyemem. Ben de duzelir umuduyla yillardir bu illetle ugrasmis bir aile ortamindan geldim. Biraksan vicdan azabi. Kendi hayatina da odaklanamiyorsun zaten, sende kafayi yiyorsun. Bilemiyorum, esim 2 aydir kullanmiyor diyorsunuz, duzelir mi bilmem...

Paronayak oldum resmen. Banyo da kullandığını gördüğüm zamandan beri delirdim hep bi kuşku vs. Eminim temiz olduğuna ama şimdi eski yerine gitse en fazla bi hafta dayanır.psikoloğa geriye dönüp baktığımda iki ssenedir kullanmadığımı görsem kendime güvenim artar demişti. Bende elimden geleni yapmak istedim. Kıyamaddım ailesi bilinçsiz daha kötüye gider diye yanında olmak istedim. Ama şimdi bakıyorum da ben çok mutsuzum hamile olduğumu sandım geçen insan üzülür mü ben üzüldüm allahım a şükür değilmişim çok karamsarım vicdan evet haklısınız. Sizin hastanız iyileştimi ,

Simdi o mutlu olsun diye siz kendinizi paraliyorsunuz ama bakmissiniz siz gulmeyi yasamayi unutmussunuz. En kotusu de bu insanlar sizin onlar icin cirpindiginizi gormuyorlar. Onlar icin kendinizi feda ettiginizi, kendinizden gectiginizi idrak edemiyorlar. Esiniz dediginiz gibi 2 aydir kullanmiyorsa, mutlaka ufakta olsa hayata tutunma belirtisi gostermesi gerekirdi. Ayrica eminim diyorsunuz ama bazen kullanmis olabilirler ama siz anlamazsiniz bile. Ayrica anladigim kadariyla siz tek basiniza veriyorsunuz bu savasi. Bu cok cok agir. Uyusturucu kullanan insanlar cogu zaman psikotik belirtiler gosterebilir. Dis dunya ile baglarini koparmak, halusunasyon gorme, dusunce bozukluklari ortaya cikabilir. Esiniz hic bu belirtileri gosterdi mi? Ayrica esinizin ailesinin hic mi yardimi olmuyor? Esiniz su an yasadiginiz yerde ne ile zamanini geciriyor?

Benim hastam maalesef iyilesmedi, kaybettik kendisini...

Evet görmüyorlar orda haklısınız. Ama eşim ailesinin ona yaklaşımıyla benim yaklaşımımı görünce yanında oldugumu söylemişti. Boşanmak istiyorum dediğim de bi hafta sonra kullanacağını bile b ile bu son da demiştii. Çok iyi doktorların yanında istekli tedavi gördü psikoterapi fr buna dahil. Tedaviden altı ay sonra tekrar başladı ve son yol buydu bende bişey kaybetmem belki lkazanırım düşüncesiyle bu yola çıktım. .Ailesi bilmiyorum ne desem annesi oğlunu iyileşir belki diye evlendiren biri onlara diyecek sözüm yok. Işe gidip gelir yorucu oldugundan kalan zaman da tv izler maç oynar oynarız. :/ kullanma belirtisi görmedim bilmiyorum. Bildiğim tek şey çok mutsuzum. .başınız sağolsun Rabbim rahmetinden esirgemesin:'(
Simdi o mutlu olsun diye siz kendinizi paraliyorsunuz ama bakmissiniz siz gulmeyi yasamayi unutmussunuz. En kotusu de bu insanlar sizin onlar icin cirpindiginizi gormuyorlar. Onlar icin kendinizi feda ettiginizi, kendinizden gectiginizi idrak edemiyorlar. Esiniz dediginiz gibi 2 aydir kullanmiyorsa, mutlaka ufakta olsa hayata tutunma belirtisi gostermesi gerekirdi. Ayrica eminim diyorsunuz ama bazen kullanmis olabilirler ama siz anlamazsiniz bile. Ayrica anladigim kadariyla siz tek basiniza veriyorsunuz bu savasi. Bu cok cok agir. Uyusturucu kullanan insanlar cogu zaman psikotik belirtiler gosterebilir. Dis dunya ile baglarini koparmak, halusunasyon gorme, dusunce bozukluklari ortaya cikabilir. Esiniz hic bu belirtileri gosterdi mi? Ayrica esinizin ailesinin hic mi yardimi olmuyor? Esiniz su an yasadiginiz yerde ne ile zamanini geciriyor?

Benim hastam maalesef iyilesmedi, kaybettik kendisini...

Ceren, eşinize bu şansı verdiyseniz biraz daha sabredin derim. Yok eğer psikolojik olarak hiç iyi değilseniz ve daha kötüye gidiyorsanız ayrılmaktan başka yol yok elbette. Sizde destek alsanız bir uzmandan ? İçine kapanık olması, konuşmaması bu yolda doğal bir süreç. Bunun ötesi beklenmez ondan.
Sevgi var mı aranızda , yoksa sadece merhamet mi duyduğunuz eşinize karşı ?

Konuşmamak . Küçüklükten beeri böyleymişş ve aileai bu durumuna Terbiyeli evlat demiş. Sessizlik psikolojik sorun herneyse çığ gibi büyümüş. Psikoterapide doktor istediği şeylerle ona ayak uuydurun belki etki edeeer dedi ama hep sessiz. Kısa cevaplar kafa ssallamalar. Çok sinir bozucu onunda beni anlaması lazım ama nerdee :O sabııır diye diye sonunda o iyileşicek benkkafayı Sıyırıcam. Her geçen gün azalan bi sevgim var. Merhamet vicdan bunlar böyle giderse daha ağır basacak gibi . Çok teşekkür ederim fikirler için :)

Hayır diyebilecek kadar Az. Ona göre çok iyi bu halinde bişey yok konuşmaması normal. Kendini konuşuyo falan görüyo heralde bilmiyorum
Hic sizi arzulamazmi peki? Guzel soz/ opmek felan?
Hep boyle hayattn bezmis gibimi yasar?

Back
X