- 24 Haziran 2011
- 23.474
- 48.951
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Evet ben herseyi mahvettim annemi aradım annem sabret diyor başka dedigi birsey yok eger annem bosanirsa burda turkiyede kalamaz yani babam buna bile izin vermiyor düşün bosansalar bile eziyet etmeye devam ediyor
Annem zaten yabanci
Evet sizin anlattiklarinizin cogunu bizde annende çekti hala evde esir gibi oyle is bulma ayri evde oturma diye imkanımız olmaz çünkü babam annemi turkiyede istemiyor
Evet dedigin gibi olma ihtimali olacak şeyler beni çileden çıkarıyor bazen dusunmekten dusunmekten beynim duruyorZaten olan şeyler seni korkutmuyor da olması ihtimali olan şeyler korkutuyor değil mi?
Kusura bakma, yanlışta anlama, biliyorum çok hassassın ama bunu söylemem lazım. Sen tam bir kısır döngüsün. Hiç bir şey yapmaya niyetin yok, ne kızın için ne kendin için. Muhtemelen 10 sene, 20 sene sonra bile benzer konular açacaksın. Kendine yardım edemiyorsan kimse sana yardım edemez.
AzeriNasıl yani? Vatandaşlığı neresi?
Zaten olan şeyler seni korkutmuyor da olması ihtimali olan şeyler korkutuyor değil mi?
Kusura bakma, yanlışta anlama, biliyorum çok hassassın ama bunu söylemem lazım. Sen tam bir kısır döngüsün. Hiç bir şey yapmaya niyetin yok, ne kızın için ne kendin için. Muhtemelen 10 sene, 20 sene sonra bile benzer konular açacaksın. Kendine yardım edemiyorsan kimse sana yardım edemez.
Konunun asli zaten bu baba ve anne onlar olmasaydi coktan gitmisdimKonu nerden nereye geldı kendyle basladı anneyle gıttı bızım dıye blceklrmız bukar ben hersyı soldmı dysnyorum bosanmalısn bu devlte sana yardm eder kadın sıgınma vb hersyvar onuda gec gır bı ıse calıs bosnma davadında brbeklet 7 yadına kadar anneden alnamaz zaten o saaten sonrads zaten cocuk babayı ıstmex
Evet sizin anlattiklarinizin cogunu bizde annende çekti hala evde esir gibi oyle is bulma ayri evde oturma diye imkanımız olmaz çünkü babam annemi turkiyede istemiyor
Suan kendime olduğu için susuyorum kizim icin susuyorum
Dışarıda gayet sakin ve korkak mis tüm zulmü ailesineymis
Zaten korku aslında tamamen beynimizde oluşturduğumuz gerçekte varolmayan şeylerin olabilme ihtimaline karşı hissettiğimiz bir duygu..ne kadar gerçekdışı ve saçma aslında..insanı durduran en iğrenç duygulardan biri..oldum olası korkak insanlaı hiç sevmem..tıpkı iş hayatındaki gibi normal hayatta da doğru yerlerde insan risk almalı..hele de kaybedecek hiçbirşeyi yoksa
Varda ordada yine ayni annemi kabul eden birileri yokannenin akrabaları falan yokmu azerbeycanda .. al anneni kızını bas git .. yeni bir hayata başlayın hep beraber..
Gecti vatandaşlığı var ama istemiyor olmaz diyor babam kabul etmiyor turkiyede yasamasinaKaç senedir Türkiye vatandaşlığına geçmiştir ya. Geçmemiş mi acaba
Şuan daha çok şey kaybediyor ama. Risk alsa her şekilde karlı olacak.
annenin oturma izni yok mu? sonuçta kaç yıllık evli kadın, nasıl kovabilir ki? bir de mahkeme kararı aldırırsanız kimse yaklaşamaz size.
Varda ordada yine ayni annemi kabul eden birileri yok
boşandıktan sonra babana ne?Gecti vatandaşlığı var ama istemiyor olmaz diyor babam kabul etmiyor turkiyede yasamasina
Gecti vatandaşlığı var ama istemiyor olmaz diyor babam kabul etmiyor turkiyede yasamasina
O zaman ise girip çalışmak sonrada cekip gitmek buralardan benim yapabilecegim tek sey buBu yaptigin ne biliyor musun? Önce deprem olsun sonra onlem alirim... is isten gectikten sonra yaptiklarinin hicbiri şu yasadiklarini telafi edemeyecek, burda bu kadar kadin neden sana biseyler yap diyor sence? Amacimiz ne olabilir seni kocandan bosatip kocani mi alacağız? Senden baska herkes senin iyiligin icin dil dokuyor burda, azcik dinle, azcik cesaretlen.
Sen, gucu ancak karisina yeten kocandan daha zayif degilsin, ondan daha güçsüz degilsin, onun kadar aciz degilsin, biraz kendine guven, bir b planin olsun en azindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?