Ölmek istiyorum

Evet ben herseyi mahvettim annemi aradım annem sabret diyor başka dedigi birsey yok eger annem bosanirsa burda turkiyede kalamaz yani babam buna bile izin vermiyor düşün bosansalar bile eziyet etmeye devam ediyor

Zaten olan şeyler seni korkutmuyor da olması ihtimali olan şeyler korkutuyor değil mi?

Kusura bakma, yanlışta anlama, biliyorum çok hassassın ama bunu söylemem lazım. Sen tam bir kısır döngüsün. Hiç bir şey yapmaya niyetin yok, ne kızın için ne kendin için. Muhtemelen 10 sene, 20 sene sonra bile benzer konular açacaksın. Kendine yardım edemiyorsan kimse sana yardım edemez.

Evet sizin anlattiklarinizin cogunu bizde annende çekti hala evde esir gibi oyle is bulma ayri evde oturma diye imkanımız olmaz çünkü babam annemi turkiyede istemiyor

Ama siz hala babanızın isteklerinden bahsediyorsunuz sevgili arkadaşım,babanızı unutacaksınız,hayatınızda olmayacak..gerekirse önce sığınma evine gidersiniz sonra bilmedikleri biryerde baştan hayata başlarsınız.Nasıl bir psikolojiniz varsa hala babam kabul etmez diyorsunuz sizi nasıl beyninizin içinde hapsetmiş adam..Babanıza kimse birşey sormayacak zaten..annen boşanacak o kadar

Evet dedigin gibi olma ihtimali olacak şeyler beni çileden çıkarıyor bazen dusunmekten dusunmekten beynim duruyor

Konu nerden nereye geldı kendyle basladı anneyle gıttı bızım dıye blceklrmız bukar ben hersyı soldmı dysnyorum bosanmalısn bu devlte sana yardm eder kadın sıgınma vb hersyvar onuda gec gır bı ıse calıs bosnma davadında brbeklet 7 yadına kadar anneden alnamaz zaten o saaten sonrads zaten cocuk babayı ıstmex

Zaten korku aslında tamamen beynimizde oluşturduğumuz gerçekte varolmayan şeylerin olabilme ihtimaline karşı hissettiğimiz bir duygu..ne kadar gerçekdışı ve saçma aslında..insanı durduran en iğrenç duygulardan biri..oldum olası korkak insanlaı hiç sevmem..tıpkı iş hayatındaki gibi normal hayatta da doğru yerlerde insan risk almalı..hele de kaybedecek hiçbirşeyi yoksa

Konunun asli zaten bu baba ve anne onlar olmasaydi coktan gitmisdim

Evet sizin anlattiklarinizin cogunu bizde annende çekti hala evde esir gibi oyle is bulma ayri evde oturma diye imkanımız olmaz çünkü babam annemi turkiyede istemiyor

annenin akrabaları falan yokmu azerbeycanda .. al anneni kızını bas git .. yeni bir hayata başlayın hep beraber..

Suan kendime olduğu için susuyorum kizim icin susuyorum

Bu yaptigin ne biliyor musun? Önce deprem olsun sonra onlem alirim... is isten gectikten sonra yaptiklarinin hicbiri şu yasadiklarini telafi edemeyecek, burda bu kadar kadin neden sana biseyler yap diyor sence? Amacimiz ne olabilir seni kocandan bosatip kocani mi alacağız? Senden baska herkes senin iyiligin icin dil dokuyor burda, azcik dinle, azcik cesaretlen.
Sen, gucu ancak karisina yeten kocandan daha zayif degilsin, ondan daha güçsüz degilsin, onun kadar aciz degilsin, biraz kendine guven, bir b planin olsun en azindan.

Dışarıda gayet sakin ve korkak mis tüm zulmü ailesineymis

Evet dışarıda ezilip ezilip gücünün yettiğinden acısını çıkaran aşağılık kompleksli insan modeli..ama şu da var dedenizde ailesinden öyle görmüş ,aynı şekilde dayaklarla büyümüş olabilir.o zaman onların doğruları o oluyor.ama kimisi de kendi çektiğini çocuğuna çektirmemek için,çok iyi anne baba oluyor bu bir bahane değil

Kaç senedir Türkiye vatandaşlığına geçmiştir ya. Geçmemiş mi acaba

Şuan daha çok şey kaybediyor ama. Risk alsa her şekilde karlı olacak.

Kaç senedir Türkiye vatandaşlığına geçmiştir ya. Geçmemiş mi acaba

Şuan daha çok şey kaybediyor ama. Risk alsa her şekilde karlı olacak.
Gecti vatandaşlığı var ama istemiyor olmaz diyor babam kabul etmiyor turkiyede yasamasina

annenin oturma izni yok mu? sonuçta kaç yıllık evli kadın, nasıl kovabilir ki? bir de mahkeme kararı aldırırsanız kimse yaklaşamaz size.
mutlaka iş için yatırım yapın, açık öğretim oku. bir şeyler yap yani. ağlamak çare olmaz.

Varda ordada yine ayni annemi kabul eden birileri yok

kimsenin kabul etmesine ihiyacınız yok ki.. en azından babandan ve eşinden uzak olmuş olacaksınız..
bu kadar korkak olma samire .. yeni bir hayat kurmak çokta zor değil.. azıcık gözünü karart..
sen çalışırsın annen çocuğuna bakar bir yolunu bulursunuz elbet..

Gecti vatandaşlığı var ama istemiyor olmaz diyor babam kabul etmiyor turkiyede yasamasina
boşandıktan sonra babana ne?
ayrıca zaten anne kız eziyet işkence altındasınız. boşanınca en azından evinizde rahat edersiniz.
korkmayın bu kadar.

O zaman ise girip çalışmak sonrada cekip gitmek buralardan benim yapabilecegim tek sey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…