Ölmek istiyorum

çok bencilsiniz. kendinize hayrınız yok ama annenizin hayatına müdahele edip mahfediyosunuz. sıra çocuğunuzda. hatta yapmayı düşündüğünüz ikinci çocuğunuzda.
Ne kadar acimasiz yorumlar yapabiliyorsunuz inanin anlayamiyorum. Onun yaşadığı caresizligin farkinda bile degilsiniz. Yasamadiysaniz bilmiyosaniz empati kurmaya calisin. En azindan daha yumusak yorumlar yapin ki bu kizcagizda bizlerden destek alabilsin.

ya isterseniz bu konu 100 sayfa da uzar. ama siz hala boşanamam, edemem, çalışamam, vururler bilmem ne diyosunuz. belli ki boşanmaya niyetiniz yok. niye insanları yoruyosunuz.

ya benim yumuşak yorum yapma gibi bi mecburiyetim yok. durum ortada. boşanmak istiyorum ama napıcam bilmiyorum dese hadi neyse. dayak yedim çok mutsuzum ama boşanamam. eee? ne diyelim ki.

Biyerde calis, kiraya cik, cocugu krese/bakiciya ver diyenler olmus.
Yasadigim yeri baz alarak soyluyorum..

Kira en az 500
Bakici en az 600
Asgari ucret 1300
Kalan 200

Gercekci olun biraz..
ben de aynı yorumu yaptım
kızın kımsesı yok
kiraya cıkması tamam okey de
bir de krese ver demişler,
en uyduruk kres 400-500 tl

Hadi kendine acımadın canına kıydın, peki o arkanda bırakacağın yavruya da mı acımayacaksın?
Öncelikle bu hastalıklı düşünceleri bir kenara bırak gerçek dünyaya dön. Nasıl kurtulurum? soru bu. Bugün şiddet sana ise yarın büyüyünce o şiddet kızına dönebilir bunu unutma. Eğer şimdi ayrılacak gücüm yok diyorsan en azından eline geçen 5 kuruş bile olsa para biriktir, bu arada iş imkanlarını araştır. Valilikler, aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerini de araştır lütfen, nasıl bir yardım alabilirsin onlardan sormadan bunu bilemezsin.

Kızıma vurursa eşime saldırırım şikayet ederim demişsin, demek ki o güç sende var. Lütfen kızına da kendine de şiddeti reva görme. Allah yardımcın olsun, şu mübarek cuma gününde bol bol dua et, Allah sana hayırlı kapılar açsın inşallah.

ya benim yumuşak yorum yapma gibi bi mecburiyetim yok. durum ortada. boşanmak istiyorum ama napıcam bilmiyorum dese hadi neyse. dayak yedim çok mutsuzum ama boşanamam. eee? ne diyelim ki.
Hakli olabilirsiniz ama hic yorum yapmamak bazen bu durumlarda igneleyici konuşmaktan iyidir. Onun psikolojisini cok iyi anlayabiliyorum caresizlik.. malesef ki yetistirildigimiz toplum yuzunden bu konular erkekler değil kadinlar arasinda konuşuluyor. Erkekler kendini güç budalası gördükten, kadinda kendini ezdirdikten sonra sonuc bunlar. Annem cok guclu bir insandir çünkü annesi öyleydi. Ben güçlü bir kadinim isinde gucunde ailesiyle çünkü annemden boyle gordum. Demek istedigim samirenin gorup gördüğüde onun gibi ceken sesini cikarmayan annesi bu yuzden biraz anlayış..

Kendin yapmadığın yetmiyormuş gibi yapanı da engelliyorsun süpersin Samire tmv

Aklıma birşey geldi. Aç telefon annene ne var ne yok anlat. Başından beri neler yaşadığını, çektiğini. Neden boşanamadığını da söyle. Madem sen de mutsuzsun de, ana kız boşanın, ayrı eve çıkın. Annen toruna baksın sen de çalış. Zaten annen boşanırken babanın mal varlığı varsa bir kısmını da alır, maddi olarakta zorlanmazsınız. Mis gibi yaşar gidersiniz.

Saldiririm eşime
aynısını kendin için de yap canım. sonuçta dayak yiyorsun, kendini savun, eline oklava mı geçer o anda, maşa mı geçer, kendini savun mutlaka.
polise şikayet et, kocanı evden uzaklaştırması için karar aldır.
yani sen elinden geleni yap da yine de olmazsa başka yollar düşünülür. ama susmak çare değil görüyorsun.
bir de Allah korusun eşin ölse ne yapardın, nasıl bir çözüm bulurdun onu düşün. imkanları zorla, eğer mümkünse halk eğitim kurslarına, işkura falan başvur.
bak benim eşimden şikayetim yok ama Allah korusun, eşimle ayrılsak, kaybetsem 3 çocukla ne yaparım diye gelecek kaygım olduğu için hala açıktan üniversite okuma planları yapıyorum ki ilerde mesleğim olsun, çocuklarım kimseye muhtaç olmasın diye. halk eğitim merkezi, ismek gibi kurslara gittim, işkurda bile kaydım açık, belki uygun iş olur da çalışırım diye.
çünkü yarın kime ne olacağı belli olmaz. sen gençsin, kendin için olmasa bile çocuğun için uğraş çabala.
insanın önündeki en büyük engel koca,baba,o,bu değildir canım, kendine inanmayan güvenmeyen insan kendinin engelidir.
inşallah önüne hayırlı kapılar açılır.

mantıklı.

Evet sizin anlattiklarinizin cogunu bizde annende çekti hala evde esir gibi oyle is bulma ayri evde oturma diye imkanımız olmaz çünkü babam annemi turkiyede istemiyor

Sacma sapan konusmayın ne saldrması gıdsn darp raporui alsın hastaneden hastane polusı drek orçtmatık dava acıo dava sonycu 5 yıl ıcınde utgulanıck sıdddete drek hapus var bılnclı davranlm

Evet sizin anlattiklarinizin cogunu bizde annende çekti hala evde esir gibi oyle is bulma ayri evde oturma diye imkanımız olmaz çünkü babam annemi turkiyede istemiyor

Nasıl yani Türkiye'de istemiyor? O istemiyor diye sınırdışı mı edilsin?

Evet ben herseyi mahvettim annemi aradım annem sabret diyor başka dedigi birsey yok eger annem bosanirsa burda turkiyede kalamaz yani babam buna bile izin vermiyor düşün bosansalar bile eziyet etmeye devam ediyor

Dışarıda gayet sakin ve korkak mis tüm zulmü ailesineymis

Turkıye nası
Evet ben herseyi mahvettim annemi aradım annem sabret diyor başka dedigi birsey yok eger annem bosanirsa burda turkiyede kalamaz yani babam buna bile izin vermiyor düşün bosansalar bile eziyet etmeye devam ediyor
Izn vermıo kadın sıgnma evıbe gıt ozmn bız olmadı gerknı dıoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…