- 20 Ocak 2010
- 47.928
- 181.149
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ölme, eşini nasıl yönlendirebilirsin onu keşfetmeye çalış, sen olmazsan hiçbirşeyin değeri olmaz. Kendi gücünü keşfet. Rabbim yardımcın olsun.Artik dayanacak gücüm kalmadi gercekten insanın hic küçüklükten bu yana mi dert tasa yaşar hic yüzü gülmez kendi bildim bileli her gun olmasa da iki gunde bi ağlarım aglatirlar insanlar asik olup sevdiği birisiyle yuva kurmak ister ben ise aile baskısından kurtulmak icin evlendim burdada mutlu olamadım malesef ama inanirmisiniz burdaki herseye katlaniyorum çünkü bosanirsam burdaki mutsuzlugumdan daha çok mutsuz olacam esimden yine.şiddet gördüm aglamaktan gozlerim helak oldu buralardan kacip gidesim var ne olur bi akil verin ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Öncelikle çok üzüldüm durumuna Rabbim yar ve yardımcın olsun... canımmm raporunu al devlet sahip çıkar sana.. başka bi şehirde kadın sığınma evine yerleştiriyorlar ve ailene dahi bilgilerini vermiyolar sen istemedikçe Allah ın izniyle kimse bulamaz seni.. o adamla bi ömür geçmez evladını düşün... yok ayrılmam diyosan da gece teheccüd namazlarına kalk ve ağlayarak Allah tan yardım iste.. sen bile inanamıycaksın olanlara.. Rabbim yardımcın olsun bi de kız evladın var ya ciğerim sızladı yemin ederim...Orası dağ başıma
Babana ve eşine sormazlar iş o boyuta gelince
Arkadaslarim var onlara giderim biraz birikmisim var is bulana kadar idare ederiz ama bu defada annemi kardeslerimi düşünürüm babam annemi öldürür
Keşke her kadının ekonomik özgürlüğü olsa da böyle çaresiz olmasalarArtik dayanacak gücüm kalmadi gercekten insanın hic küçüklükten bu yana mi dert tasa yaşar hic yüzü gülmez kendi bildim bileli her gun olmasa da iki gunde bi ağlarım aglatirlar insanlar asik olup sevdiği birisiyle yuva kurmak ister ben ise aile baskısından kurtulmak icin evlendim burdada mutlu olamadım malesef ama inanirmisiniz burdaki herseye katlaniyorum çünkü bosanirsam burdaki mutsuzlugumdan daha çok mutsuz olacam esimden yine.şiddet gördüm aglamaktan gozlerim helak oldu buralardan kacip gidesim var ne olur bi akil verin ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Var bir bucuk yasinda
evde iş yapabilirsin annem kilim dokur ve eskiden bluz işler elişi yapar dı şimdide evde ayakkabı diken yagmurlama takanlar var evde yapılabilecek işlerde var arastırabilrsin ögrencilerimin anneleri yapardı takke örenler falan vardı arastır bi istersen madem boşanmayacaksın çocugunu koru ne olurYok esim.izin vermez
en azından dayak yemeyeceksin kuru yiyeceksin belki ama kafan da bedeninde ruhunda rahat edecek ama sakın ha yagmurdan kaçıp doluya tutulmaBosansam ne olacak bi degisen birsey olacak mi
sen agladıkca çocukda rahatsız olacak güçlü olNasil ne yapmam lazum yapamıyorum güçlü olamıyorum sadece yapabildiğim sey oda ağlamak
samire lütfen lütfen boşan şu adamdan, bul bi iş, çocuğuna da kendine haydi haydi yetersinYok esim.izin vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?