Ölmek istiyorum

Ölme, eşini nasıl yönlendirebilirsin onu keşfetmeye çalış, sen olmazsan hiçbirşeyin değeri olmaz. Kendi gücünü keşfet. Rabbim yardımcın olsun.

Sorunumuz mutluluğu kendimiz yerine hep başkalarında aramamız bence.
Şiddet gördüğünüz için çok üzgünüm. Kendi ayaklarınızın üstünde durma imkanınız var mı?

Bosan demek kolay cnm allah kocana akıl fikir yumusak kalp versin dayan sabret baska bişe diyemyorm

Orası dağ başıma
Babana ve eşine sormazlar iş o boyuta gelince
Öncelikle çok üzüldüm durumuna Rabbim yar ve yardımcın olsun... canımmm raporunu al devlet sahip çıkar sana.. başka bi şehirde kadın sığınma evine yerleştiriyorlar ve ailene dahi bilgilerini vermiyolar sen istemedikçe Allah ın izniyle kimse bulamaz seni.. o adamla bi ömür geçmez evladını düşün... yok ayrılmam diyosan da gece teheccüd namazlarına kalk ve ağlayarak Allah tan yardım iste.. sen bile inanamıycaksın olanlara.. Rabbim yardımcın olsun bi de kız evladın var ya ciğerim sızladı yemin ederim...

Allah yardımcın olsun. Bende huzursuz bi ailede büyümüş bir birey olarak diyorum ki cocugun azicik bu olayları anlamaya başladığında oda senin gibi ölmek isteyecek. Babam annemi biz ağlıyoruz diye kalkip dovermis suya sabuna her konuda bahane arayip doverdi gerçi. Psikopatlar bunlar malesef ki sayip sovup dovmeden içlerinde ki öfke dinmiyor. Zavalli annemin ne çektiğini ben bilirim. Eve gelince ne bulacakta yine huzursuzluk cikacak allahim gelmesin bi kaza maza bisi gecirsin de bu eve gelmesin diye dualar ederdim evet kendi babam icin. Bir gun artik yetti kucuk kardesim var o bizim gibi buyumecek dedim annemi goturdum adliyeye davayi actik ve o adamdan kurtulduk cok şükür. Kucuk kardesim bosandiklarini ogrendiginde ohh be kurtulduk diyen insan suan hala anne cok mutluyum korkarak yasamiyorum artik der.. Anneme gelince babasina ona buna ihtiyac duymadi ben ve kardesimin yaşı buyuk zaten biz yardim ediyoruz kendiside 50 ye merdiven dayadi hala ufak tefek isler yapar ekmeginin parasini çıkarır. O adamin baktigindan cok cok iyi yasiyor suan. Ruhuda bedenide rahatladi. Bu adaminda duzelmesini bekleme baba bile diyemedigim o adama gelince evlendi. Kadini o kdr uyarmama ragmen kadin buna kandi evlendi bir de cocuklari var ama 2 ay once haberini aldik ki kadina da siddet gostermis ve kadinda darp raporuyla polise gitmis oda simdi siginma evindeymis. Allahim zavalli kadinlara el kaldiran butun mahluklari yok etsin en buyuk zulum onlarla olsun yasayan bilir caresizligini cok iyi anliyorum cesur ol kendin icin degil o yavrun icin. Uzun oldu kusuruma bakmayin ama evladin oldugunu gorunce icimi dokuverdim belki biraz cesaret veririm diye..

Arkadaslarim var onlara giderim biraz birikmisim var is bulana kadar idare ederiz ama bu defada annemi kardeslerimi düşünürüm babam annemi öldürür

Bazi seyleri gozunde buyuttugunu dusunuyorum. Sen gittin diye kimse kimseyi oldurmez.

Bak zamaninda annen dimdik duramamis karsiliginda sen ne haldesin. Suan sen dimdik duramiyorsun kizin ne halde olacak. Bu zinciri kirman gerekiyor artik.

Madem bosanmak istemiyorsun ozaman yeni fikirler üret. Adamin psikolojisini cöz ne bileyim onun bilinc altina isle telkinler yap ona ki degissin sana olan tavirlari vsvs.. kocani en iyi sen taniyorsun. Zaten minnak beyni var sana siddet uyguladigina göre..onuda yönetmeyi ögren en azindan ne diyelim baska. Öyle ahlar vahlar ölmek istiyorumlara kacma. Zaten böyle yaptikca halinden memnunsun demek oluyor. Cözümlere odaklan. Ayrica kendini öyle kücük hor görülecek birey olarak görme ki siddet uygulayamasin haddini bilsin. Maddi imkanin olmasa bile durusunla bakisinla dik durmasini bil cunku sen insansin ve hicbirsey yapmasan dahi saygiyi sevgiyi hak ediyorsun. Allah yardimcin olsun

Keşke her kadının ekonomik özgürlüğü olsa da böyle çaresiz olmasalar

Bir suru is yapabilirsin. Cogu yer vasifsiz eleman ariyor. Bi cafe de murfakta caoisabilirsn. Yemek masrafinda olmaz., fabrika tekstil ...issizlik yok artik is begenmeme luksu var. Kiraya cik uygun bi eve esin nafaka da vermek zorunda. Ayrica darp raporu alip, maddi manevi zarar gordum diyerek bosanmanin yaninda tazmnat davasi da acabilirsn.insan dogup buyudugu baba evine sigmaz olur haklisin. Simdiden kendne uc bes kenara at biseyler. İhtyacn olan sey sadece cesaret. Dumyaya bi kere geliyoruz elin oglu icin eriyip bitmeye gerek yok.

hayat çok pahalı bir süre ailene sıgınman yada kadın sıgınma evine gitmen lazım nafaka ve tazminat almaya çalış darp raboru nu al ve o evi terket karakola git kadın sıgınmaya yerleştirirler o adam düzelmez Allah rahmet etsin dedem babaannem e daha ilk geceden dayak atmaya başlamış ölenlerle falan 12 çocuk 6 sı hayatta dedem yataklakken bile hiç bişey yapamazsa asaları veya yanındakileri atar yada bişey isteyecek gibi yanına çagır vururmuş babam bi kaç yere yanına aldı babaannemi ama babaannem hep geri döndü dedeme boşanamam diye dedem öldü de artık şiddetten kurtuldu ama babannem kafasına aldıgı darbelerden dolayı ara ara kafası gidiyor babamlar da evleninceye kadar dayagını yemişler dedemin halalarım küçük yaşta hiç sevmedikleri adamlara verilmiş (sırf bogaz azlsın diye ) amcamla babam da okuyamamış dayak eziyet çobanlık yapmışlar babam da dayanamamış amcam da sırf evden gitmek için evlenmişler amcam hiç mutlu degil işini evini yola koyamadı babam sa çöpcü olarak beledye ye girdi bizi okuttu yani dayak atan adam çocugunu da döver kaç kurtar kendini ama sakın uzunca bir süre kimseleri alma hayatına kızını büyüt okut

Yok esim.izin vermez
evde iş yapabilirsin annem kilim dokur ve eskiden bluz işler elişi yapar dı şimdide evde ayakkabı diken yagmurlama takanlar var evde yapılabilecek işlerde var arastırabilrsin ögrencilerimin anneleri yapardı takke örenler falan vardı arastır bi istersen madem boşanmayacaksın çocugunu koru ne olur

evden iş yaptıran firmalar var canımnikah şekeri yada baska türlü şeyler netten onları arastırıp bulundugun şehirdeki firmalarına ulaşmaya çalıs.. hem kafan dagılır hem cocuguna bakarsın hem para kazanırısın

Yok esim.izin vermez
samire lütfen lütfen boşan şu adamdan, bul bi iş, çocuğuna da kendine haydi haydi yetersin
yaa kızıma bakmaya gelen abla, evlere temizliğe giderek 2 koca çocukla geçiniyor
zorlanıyor mu sorlanıyor evet ama takdir ediyorum kimseye el açmıyor çocukları da kendi de bi gururlu sorma
ayakları üstünde duruyor
çok yoruluyor haftanın 7 günü çalışıyor ama güçlü kadın işte yapıyor
sende yaparsın ölmek ne demek yaa çocuğun var onun için hayata sıkı sıkı tutunman gerek aksine
hadi bi cesaret ne olur yazıktır günahtır şu genç yaşında ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…