Ölmek istiyorum

3 yıllık uzak mesafe iliskim bitti 1 ay önce. Tam unuttum takmiyorum derken eski sevgilim yaşadığım şehire geldi iki gün önce. Sözde ayrılık konuşmasını yüz yüze yazmaya gelmiş ama iki gün boyunca sevgiliymisiz gibi davrandı elimi tuttu askimlar sevgilimler havada uçuştu. Buna rağmen gitti. Ağlaya ağlaya elini bıraktım otogarda. Giderken bile seni çok seviyorum dedi. Ama bıraktı iste beni. Nefes alamıyorum yok olmak istiyorum. Ne yapacağım.

Ay canım ya kıyamam, sanki nefes alamazsın gibi oluyor. Ama inan ki tek çaresi zaman. Bazen anlayamıyosun severken neden diyosun ama olmayınca olmuyor be güzelim. Kendimi yıpratma sakın

Türk filmi mi çekiyormuş yahu? Teknoloji elinin altında. Ara görüntülü konuş, whatsapp'tan bıt bıt yaz. Sesini duy. Elbette sarılmak, öpmek gibi olmaz ama seven insan bekler. Önemli bir sebep olmadıktan sonra ayrılmaz kimse gibi geliyor bana. Biz de altı senenin dört senesini uzak mesafe ilişkisi yaşayarak geçirdik. Kimse de "uzak yahu olmuyor böyle" diye ayrılalım demedi. Elbette herkes bir değildir ama inandırıcı gelmedi arkadaş bana. Dengesiz.

3 yıllık uzak mesafe iliskim bitti 1 ay önce. Tam unuttum takmiyorum derken eski sevgilim yaşadığım şehire geldi iki gün önce. Sözde ayrılık konuşmasını yüz yüze yazmaya gelmiş ama iki gün boyunca sevgiliymisiz gibi davrandı elimi tuttu askimlar sevgilimler havada uçuştu. Buna rağmen gitti. Ağlaya ağlaya elini bıraktım otogarda. Giderken bile seni çok seviyorum dedi. Ama bıraktı iste beni. Nefes alamıyorum yok olmak istiyorum. Ne yapacağım.
ne tatlidir o ayrilik biz kere oyle ayrilip baristik ne guzelmis o anlar

Erkek cinsinden tiksiniyorum artık. Annemler gelip soruyor neyin var diye onlarla bile konuşacak halim yok. Üç yılın sonunda koca bir hiç kaldı elimde. Ama hala da seviyorum aptal gibi

Tabi insanın başka sıkıntısı olmayınca böyle oluyor. İnsanlar neler yaşıyor. Sevgiliden ayrılınca ölmek istiyorsan evlenip çoluk çocuğa karışınca ne olur acaba?

Madem ayrıldınız daha niye gelince sevgiliymiş gibi davranmasına izin verdin ki?
Madem ayrılık konuşması yapmaya gelmiş, yapıp gitseymiş yani 2 gün gezmenin alemi ne ki?
Sen de güçlü olmaya çalış.
Ayrılma sebebi de çok saçma yani. Uzaktasınız diye tek çözüm müymüş ayrılmak?

Yahu söylemeyeyim diyorum da, 2 gün kadın bulmuş boşa gitmesin diye öpmüş koklamış oynaşmış gitme zamanı gidincede gitmiş.. Ayrılma konuşması yapmaya gelen adamla sevgili gibi takılınmaz.. Sonra da kullandı beni demeyin kızlar, yapmayın bunu..

Sen niye öluyosun ya o seni cepte tutmaya calisiyo iste ayrilan daha gelip oyle mi yapar kafa karistiyo sen omu unutma istiyo sakin degmez:KK12::KK34:

Gelmeden önce kaç kere dedim ayrilacaksan bana sevgilinmisim gibi davranma diye. Ona rağmen dinlemedi. Başkası olduğunu zannetmiyorum telefonu hep ortadadır her şeyin şifresi bende arkadaşlarını tanıyorum. Benimle bir sorunu yokmuş sadece uzakta olmaya dayanamiyormus artık. O kadar çok seviyorum ki onu hala. Onsuz olmaya dayanamıyorum. Sanki kimse beni böyle sevmeyecek gibi.. Nasıl geçecek bu acı
Geçer kuzum geçer neler gecmiyoki...

Gelmeden önce kaç kere dedim ayrilacaksan bana sevgilinmisim gibi davranma diye. Ona rağmen dinlemedi. Başkası olduğunu zannetmiyorum telefonu hep ortadadır her şeyin şifresi bende arkadaşlarını tanıyorum. Benimle bir sorunu yokmuş sadece uzakta olmaya dayanamiyormus artık. O kadar çok seviyorum ki onu hala. Onsuz olmaya dayanamıyorum. Sanki kimse beni böyle sevmeyecek gibi.. Nasıl geçecek bu acı

Yine avucumun içi kaşınmaya başladı..

:KK57: dövecekmisin yani
Gençlere biraz daha yapıcı yaklaşın

Onun psikolojisini az cok tahmin edebiliyoruz

Bu sekilde bi yaklasim YANLİS:KK20:

Belki de Allah seni bir beladan korudu. Bir de böyle düşün. Sen onu seviyorsun ama o senin için hayırlı değil belki. Belki Allah sana daha iyisini yazdı. Biraz sabır biraz dua bu işi çözer. Yarının sana ne hazırladığını görmek istiyorsan bu ölme fikrini kafandan at. Mutlulukların en güzeli senin olsun.

3 yıl hem de uzaktan yasadıgın bı ılıskıde normalde cok sevıyorum uzaklıga dayanamıyorum dıyen erkegın senın şehrıne tasınabılmesı veya ewlılık teklıf edıp senı alabılmesı gerekırdı...
Ve ölme sebebı olabıleceken son dert ask acısı olmalı bence

Biri vardır. Onu tavlayamazsa diye sizi elde tutuyordur o sırada onu rahatsız etmeyin diye de size bu acıyı yaşatıyor.

Back
X