- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
O ölsün sen niye ölüyorsun ki alla alla

O ölsün sen niye ölüyorsun ki alla alla
3 yıllık uzak mesafe iliskim bitti 1 ay önce. Tam unuttum takmiyorum derken eski sevgilim yaşadığım şehire geldi iki gün önce. Sözde ayrılık konuşmasını yüz yüze yazmaya gelmiş ama iki gün boyunca sevgiliymisiz gibi davrandı elimi tuttu askimlar sevgilimler havada uçuştu. Buna rağmen gitti. Ağlaya ağlaya elini bıraktım otogarda. Giderken bile seni çok seviyorum dedi. Ama bıraktı iste beni. Nefes alamıyorum yok olmak istiyorum. Ne yapacağım.
ne tatlidir o ayrilik biz kere oyle ayrilip baristik ne guzelmis o anlar3 yıllık uzak mesafe iliskim bitti 1 ay önce. Tam unuttum takmiyorum derken eski sevgilim yaşadığım şehire geldi iki gün önce. Sözde ayrılık konuşmasını yüz yüze yazmaya gelmiş ama iki gün boyunca sevgiliymisiz gibi davrandı elimi tuttu askimlar sevgilimler havada uçuştu. Buna rağmen gitti. Ağlaya ağlaya elini bıraktım otogarda. Giderken bile seni çok seviyorum dedi. Ama bıraktı iste beni. Nefes alamıyorum yok olmak istiyorum. Ne yapacağım.
'klasik adi kopek erkek hareketleri' yorumuna bittim sinirlendigimde kullanacagim hakaretler arasina bir numaradan giris yaptiBu ne dengesizlik adamdaki ?
Cepte tutuyo sizi gibime geldi. Klasik adi kopek erkek hareketleri
Geçer kuzum geçer neler gecmiyoki...Gelmeden önce kaç kere dedim ayrilacaksan bana sevgilinmisim gibi davranma diye. Ona rağmen dinlemedi. Başkası olduğunu zannetmiyorum telefonu hep ortadadır her şeyin şifresi bende arkadaşlarını tanıyorum. Benimle bir sorunu yokmuş sadece uzakta olmaya dayanamiyormus artık. O kadar çok seviyorum ki onu hala. Onsuz olmaya dayanamıyorum. Sanki kimse beni böyle sevmeyecek gibi.. Nasıl geçecek bu acı
Gelmeden önce kaç kere dedim ayrilacaksan bana sevgilinmisim gibi davranma diye. Ona rağmen dinlemedi. Başkası olduğunu zannetmiyorum telefonu hep ortadadır her şeyin şifresi bende arkadaşlarını tanıyorum. Benimle bir sorunu yokmuş sadece uzakta olmaya dayanamiyormus artık. O kadar çok seviyorum ki onu hala. Onsuz olmaya dayanamıyorum. Sanki kimse beni böyle sevmeyecek gibi.. Nasıl geçecek bu acı