Ölmek istiyorum

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
3 yıllık uzak mesafe iliskim bitti 1 ay önce. Tam unuttum takmiyorum derken eski sevgilim yaşadığım şehire geldi iki gün önce. Sözde ayrılık konuşmasını yüz yüze yazmaya gelmiş ama iki gün boyunca sevgiliymisiz gibi davrandı elimi tuttu askimlar sevgilimler havada uçuştu. Buna rağmen gitti. Ağlaya ağlaya elini bıraktım otogarda. Giderken bile seni çok seviyorum dedi. Ama bıraktı iste beni. Nefes alamıyorum yok olmak istiyorum. Ne yapacağım.

Şimdi yeni sevgili yapar o tatlım acı söylüyorum.

Gelmeden önce kaç kere dedim ayrilacaksan bana sevgilinmisim gibi davranma diye. Ona rağmen dinlemedi. Başkası olduğunu zannetmiyorum telefonu hep ortadadır her şeyin şifresi bende arkadaşlarını tanıyorum. Benimle bir sorunu yokmuş sadece uzakta olmaya dayanamiyormus artık. O kadar çok seviyorum ki onu hala. Onsuz olmaya dayanamıyorum. Sanki kimse beni böyle sevmeyecek gibi.. Nasıl geçecek bu acı

3 yıllık uzak mesafe iliskim bitti 1 ay önce. Tam unuttum takmiyorum derken eski sevgilim yaşadığım şehire geldi iki gün önce. Sözde ayrılık konuşmasını yüz yüze yazmaya gelmiş ama iki gün boyunca sevgiliymisiz gibi davrandı elimi tuttu askimlar sevgilimler havada uçuştu. Buna rağmen gitti. Ağlaya ağlaya elini bıraktım otogarda. Giderken bile seni çok seviyorum dedi. Ama bıraktı iste beni. Nefes alamıyorum yok olmak istiyorum. Ne yapacağım.
Barisirsiniz takma :)

Neymiş beni çok seviyormuş o yüzden uzak duramamis iki gün. Seven insan gider mi ya

Gelmeden önce kaç kere dedim ayrilacaksan bana sevgilinmisim gibi davranma diye. Ona rağmen dinlemedi. Başkası olduğunu zannetmiyorum telefonu hep ortadadır her şeyin şifresi bende arkadaşlarını tanıyorum. Benimle bir sorunu yokmuş sadece uzakta olmaya dayanamiyormus artık. O kadar çok seviyorum ki onu hala. Onsuz olmaya dayanamıyorum. Sanki kimse beni böyle sevmeyecek gibi.. Nasıl geçecek bu acı
Cookk seviyormus evet belli oluyor...allah askina canim ya inan bana degmez bu tipler icin guzelim canindan olmaya!

Ben bi takilayim ortamlara akayim (muhtemelen halihazirda da biri vardir)buda bi köşede dursun hesabi yapmış..aklini başina al sevse birakirmi hiç :KK20:böyle sacmasapan bahaneyle..şu pisligin hayatindan 1 dk bile çalmasina izin verme.. muhtemelen boş kaldigi bi ara dönüş yapar özledim vs.bahaneyle sikilinca yine aynisini yapar olan giden yillarina olur..kendi hayatina dön kendin icin biseyler yap, o arada gercek bir erkek cikar hayatina bellimi olur..geri döndügunde zevkle şutu cekersin o pisligede..:KK73:

Ergen hareketler bunlar!!!

Çocukta pek beyin yokmuş üzülme bence, böyle dengesiz birinden kurtulduğuna dua et hatta...

Esasen haklı. Uzaktan olmuyor seni ayda bir görüyorum psikolojik olarak çok yoruldum diyor. Ama bu kadar şey yasamisiz. Iki günlük ilişki gibi bitiriyor ergence. Yazık üç yilima

Bide ölmek isdiyorum diyo ya müzümsüz kizim kendinizi bukadar ezdirmeyin bilin artik kendi kiymetinizi...

Back
X