Ölmek istiyorum

Bir ay önce ayrıldığın ve ayrılık konuşması yapıp yapmayacağından emin olamadığın biri ile ne diye iki gün geçirdin ki? Baştan konuşsaydın evet madem geldin anlat bakalım derdini diye. Sırf bu adamları kaybetmemek için çok pasif kalıyorsunuz kızlar yapmayın böyle, azıcık diş gösterin.

Seni kaybetmekte istemiyor ama hayatına da devam ediyor.SSonuç ne biliyor musun yıllarca sürse bile mutsuzluk umutsuzluk. Bekleyen hayal kuran bir taraf hayatina devam eden diğer taraf.. bırak o da senin beklediğini düşünsün .küçük küçük hayata karış sonra yüreğine yakışanı bul ona da haber ver seviyorum ama artık bitti diye

Yine sıkılınca arar.

Bu lafları bi kez olsun erkeklerden duymadım etrafımda bir ton eş dost akraba var ama yok hepsi yoluna bakıyor alemin safı kadınlar mı anlamadım ki?

Bizde de bu sahne yasanmisti.. ben hic ölmek istemedim aksine kendime yeni ugraslar buldum ve hiç onu umursamadim , heryerden sildim engelledim, ( tabi ben haber aliyordum ondan bir sekilde ) , velhasilkelam 5 ay sonra ani bir evlilik teklifi soz nisan derken dunya evine girdik. demem o ki ölme , ölmek isteme tam tersi yaşa hayatini en güzelinden oda bunu farketsin , anlasin onsuz da yapanilecegini..

Burcu ablan olarak söylüyorum sen kendimi öldürürsen ne olur biliyormusun?o çok sevdigin adam varya sabah tan öğlene kadar yasını tutar,akşam da ben ne erkekmiş im beee benim için öluyorlar diye,alemlere akar sonra evlenir 2 .....3 çocuğu olur yaşlanır .sen ise ölduğun le kalmazsın bide orda intihar ettiğin için azap çekersin........:işsiz:

Benim olduğum şehire gelememesinin sebebi okulunun devam etmesi. Ama bu yıl mezun oluyor. 3 yıl bekledi 5 6 ay bekleyemedi

Hayır anlamadım 1ay olmuş biteli. Ne demeye 2gün görüşüyosun.
Hadi birinde görüştün ikincisi niye. Hadi görüştün elini tutmasına vs. nie izin veriyorsunki.

3 yıllık uzak mesafe iliskim bitti 1 ay önce. Tam unuttum takmiyorum derken eski sevgilim yaşadığım şehire geldi iki gün önce. Sözde ayrılık konuşmasını yüz yüze yazmaya gelmiş ama iki gün boyunca sevgiliymisiz gibi davrandı elimi tuttu askimlar sevgilimler havada uçuştu. Buna rağmen gitti. Ağlaya ağlaya elini bıraktım otogarda. Giderken bile seni çok seviyorum dedi. Ama bıraktı iste beni. Nefes alamıyorum yok olmak istiyorum. Ne yapacağım.
ölmezsin merak etme ayrılık konuşması yapmak için gelen birine bu denli taviz verirsen olacağı budur

Onunla veda buluşması yaptığını farzet ve geçmişi şutla artık. :sinirli:

Biz kocamla sevgili ve nişanlı iken 2sene ayrı kaldık.iki üç ayda bir görüştük.eşim bir kere bile dert etmedi.nolur pollyanacılık oynamayın ,yok seni seviomuşta başka biri yokmuşta...insan olarak seni sevdiği belli , vicdanının en rahat olduğu ayrılma şekli bu.nyse ölmezsin merak etme.hatta güçlenirsin....

Baskasi vardir sizin de kafaniz karissin acaba beni seviyor mu sevmiyor mu diye dusunup aci cekip unutamayin diye acik kapi birakmistir bu adi kopeklerin hepsi boyle Allah belalarini versin cehennem bile kabul etmeyecek onlari siz neden uzuyorsunuz kendinizi siz de gununuzu gun edin bekarsiniz flort edin

Toprağın bol olsun ne diyelim

Aşık mezarı yok, 2 yakın arkadaşımdan biri annesini biri babasını kaybetti yeni, ben babamı kaybedeli 30 ay oldu, sevgili kimdir yaw

Bu dusunceyi aklından at olan san soluyor neden başkasi için sen hayattan vazgeciyor mussunuz sacma sapan dusunceleri atın kafanızdan kimse için değmez bir tane hayatınız var ve bu hayatta sizden daha kıymetli birşey yok !!!

Erkekler ayrilirken suclu durumuna düsmek istemezler. O yüzden son defa numaradan iyi davranayim, beni kötü bilmesin diye düsünmüs olabilir canlm.

onu iyi tanıyan sensin neden böyle yapmış olabileceğini sen daha iyi bilirsin

İyi de 3 yıldır aklı nerdeymiş anlayamamış mı canım şimdi zorluklara dayanamayıp giden sonra neler yapardı biliyorum zordur ama Allah sabrını verir merak etme aklına getirmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol mutlaka.Giderken sevgili gibi davranması bana vicdan yapıyomuş gibi geldi hani bak bem gidiyorum ama kötü bi insan değilim der gibi.Bana da hayatında biri varmış gibi geldi bekle ve gör canım şükredeceksin inan

Back
X