Ölmek yada yaşamak arasında yım acil yardım

23 yaşında ,üstelikte daha önce hamile kalmışken çocuğunuz olmayacağına nasıl karar verdiniz?
Daha da komiği bu yüzden evlatlık edinmeye kalmanız.
Bize bebek verin diyen herkese bebek verilmiyor daha bunu bile araştırmamışsınız.
Tüp bebek için paranız yoksa biriktirin arkadaşım.

çok acele ediyorsunuz bence
Yaşınız daha çok küçük, mutlaka doğal yollardan hamile kalırsınız.
Zaten şuanda size evlatlık için çocuk vereceklerini sanmıyorum maddi durumunuzun çok iyi olması gerekiyor.

Bebeğinizin olmayacağına nasıl karar verdiginiz? Bana tüp bebek dışında bebeğinizin olması zor demelerine rağmen ben klomen ile hamile kaldım... para biriktirip tüp bebek yaptırın. Aşılama yaptırın, yumurta takibi yaptırın. Önce kendinizin evlat sahibi olabileceği bütün yolları deneyin sonra yine düşünürsünüz.

Evlatlik icin cok ciddi prosedurler var bir yakinim aldi hayat sartlari cok iyi olmasina ragmen tabiri caizse kirk takla attilar. Ayrica evlatlik almak cok guzel bir davranis ama siz cocugunuz olmuyor diye almak istiyorsunuz. Daha yolun basindasiniz tüp bebek icin para biriktirin bence.. Acele etmeyin

Evlat hasretini gidermek icin evlatlık almayin nacizane tavsiyem cunku sizin beklentilerinizi karsilayip sizi tatmin etmeyebilir.Bence tüp bebek icin biraz şansınızı zorlayın para biriktirin bu sirada belki dogal yoldan bebeğiniz olur. Su anki sartlarda zaten size vermezler yas kriteri evlilik suresi kriteri falan filan...
Yillar once komsumuz yegenini evlatlik aldi su an 20 yasinda genc kiz 6 yasinda öğrendi durumu .Psikolojisi o gunden beri bozuk surekli destek aliyor ama yeterli olmuyor. Evlatlik alanlardan yana sorunu yok ama gel gor ki surekli neden ben istenmeyen cocuk oldum sorusuyla mesgul zihni.Ha evet siz kurumdan aldığınız icin gizli tutulacak alan da veren de ama bence bu yasta size bu yük agir gelir bir 10 yıl sonra falan koruyucu aile olmaniz daha iyi gibi bence iyi düşünün taşının

Ya gerçekten hala var mı böyle düşünen beyinler. Allah eşinin ailesine akıl fikir versin hayır kendi istermi başkasıyla evlenmek onu merak ettim. Çocuk konusun da hiç mi olmuyor daha küçük yaşın sebebi neymiş neden olmuyormuş araştırdnız mı

Canım ne yazıkki evlatlığı oyle alip hemen gelemiyosun evine bakıyorlar sonra seni çağırıyorlar kac tane psikoloğun doktorun önüne çıkıyorsun sebep soruyorlar sonra sıraya giriyorsun ve belki bi ay belki yıllar sürebilir alman cok uzun işlemler bunlar kuzeninden biliyorum

Daha cok gencsin belki gebe kalacaksin neyin acelesi bu?
Ayrica sosyal guvenceniz varsa devletten rapor çikarip tup bebek yaptirabilirsin.aşilama da yaparlar.

Mrb düşük yaptıktan 6 ay sonra rahim filmi çektirdim yani 1,
Pardon buradan ben kumadan bahsettim mi? Acaba ben kendim için istiyorum çokta yanlış birşey istediği mi düşünmüyorum şahsen

Bilmeden etmeden hayaller kurma. Evlat edinmek için gerekli şartları sağlamanız lazım ki yaşınız nedeniyle zaten evlat edinemezsiniz.

Hadi diyelim ki yaşlarınız geldi, evlat edinme sürecinin ne kadar sürdüğünden haberin var mı? Biraz araştırma yap.

Sizin tedaviyle çocuğunuz olur büyük bı sikintiniz yok klomen çatlatma iğnesi ise yaramadimi

Cok kucuksunuz , her ne kadar cok yuce bir dusunce de olsa bu sartlarinizda evlatlik alamazsiniz

Ayrica yorumlari okumadim ama bir kere hamile kalabildiginize gore yine hamile kalabilirsiniz
Neden bebegi kaybettiniz? Doktor ne dedi ? Bundan sonraki surec ile ilgili doktorunuzun tavsiyeleri neler?

Sizin tedaviyle çocuğunuz olur büyük bı sikintiniz yok klomen çatlatma iğnesi ise yaramadimi
Şöyle uzunca anlatayım.Evliligimin 3 yılında hastahane ye gittim ve Dr bana tüp bebek dışında alternatif yok dedi.Bende doktor değiştirdim başka bir Dr gittim.bana folik asit verdi.İlk ay kullandım hamile kaldım ama babam gelişmedi düştü.Sonra 6 ay ara verdim.Derken klomene başladım ama hiçbir etki olmadı klomeni bıraktım sonra rahim filmi ne bakalım dedi Dr eğer sorun yoksa gebe kalırsın .Rahim filmi de çektim oda temiz çıktı.Hep ozel hastahane ye gittim.her gittiğimde sadece muayene parası 160 lira ödüyor dum.Bu arada SSK yok yeşil kartli olduğum için iki kat daha fazla ödüyor dum.Hic iğne kullanmAdim.asilama falanda olmadı.Neden bu düşünce deyim onuda bilmiyorum

Hanimefendi yasiniz genc, hamile de kalabiliyorsunuz, para biriktirin iyi bir inefrtilite klinigine gidin.

Evlatlik alamazsiniz, evlatlik alabilmek icin 30+ ve cocuga maddi manevi cok iyi sartlar sunabilmek gerekiyor. Yasiniz uygun degil, maddiyatiniz uygun degil, zaten evlatlik alabilecek manevi olgunlukta oldugunuzu da yazdiklarinizdan goremedim. Sartlari bile arastirmamissiniz, he diyince cocugu evlat edinemiyorsunuz.

Dedigim gibi biraz para biriktirin, biraz kredi cekin tup bebek isine baslayin bence.

Bende çok az pko var dedi Dr.ilk gebelikte normal dedi.bundan sonra gebe kalırsan sana iğne yapacağız bir daha öyle olmaz dedi.gittigim doktorlarin hepsi olacak .Belki de normal yoldan olacakt.Cok istiyor san tüp bebek yap bekleme dediler.ama olmadı

Mrb düşük yaptıktan 6 ay sonra rahim filmi çektirdim yani 1,

Pardon buradan ben kumadan bahsettim mi? Acaba ben kendim için istiyorum çokta yanlış birşey istediği mi düşünmüyorum şahsen

eşinin ikinci evlilik yapması için aklına girmeye çabalamalarını ben kuma diye biliyorum yanlışsam düzelt.
eşin de seni sevdiği ve milletin ağzını kapatmak istediği için bir an önce çocuğumuz olsun kafası ile evlat edinme düşüncesine girmiş olma ihtimaliniz çok yüksek geldi bana. nitekim kurduğunuz planlar da bunu gösterir nitelikte.
evlat edinmek çok güzel ama öz çocuktan çok daha zor ve meşakkatli bir süreç.
bunun yerine yalanla yaşamaktansa doğal yolla gebelik için şartlarınızı zorlamanızı tavsiye ederim.

Haklısınız benimde aklıma birşey gelmedi buda bir umut tu benim zaten garantisi yok .En çok zoruma giden benim ailemin ve eşimin ailesinin durumunda iyi.Ama Allah için kimse yarısını bile karsilamiyorlar..Eğer yarısını bile vermiş olsalardı.suan bebeğim kucağımda olabilir di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…