unfortunate_angel
Arkadaşım yazdıklarınızda çok haklısınız. akıl verecek yaşta ve tecrübedeyim genelde de mantıklı ve doğru yorumlar yaparım,ama insan kendisi yaşarken beyin duruyor,kelin ilacı hesabı..:) çok zayıf davrandığımın farkındayım.
Eşim çok inatçı,herşeyin kendi kontrolünde olmasını onun,doğrularında hareket etmemi isteyen baskın karakterdi,kendi kararlarını sorgulatmaz asla taviz vermezdi. zaten tartışmalarımızda bu yüzden olurdu. Tepki verdiğim zaman da abarttığımı söyler,beni suçlar haklıyken haksız olurdum.
Ayrılmanın çözüm olmadığını, sorunlarımızı konuşarak çözebileceğimizi ikimizinde olgun yaşta olduğumuzu anlatmaya çalıştıkca bir yerlerini kaldırdığımla kaldım.
Ben toparlamaya çalışıp konuştukca da Kendisi bitti veya bitmedi demeden sadece zamana bırakmamızı söyleyip durdu. henüz davayı da açmadı ne yapmaya çalışıyor ?
Bu süre içinde de hiç barışma çabasında bulunmadı aramıyor,sormuyor,görüşmüyor İnsan yıllarca yaşadığı ayrıldığımız güne kadar seviyorum dediği karısını hiç mi merak etmez ? anlayamıyorum.
Hiç mi alışkanlığı olmadı?Nasıl hayatında olmamışım gibi umursamaz, rahat davranıyor?Bu kadar kolay mı yıllar sonra evliliği yıkıp,silmek.
Bunları düşündükce kendimi toparlayamıyorum kendimi şuan o kadar değersiz,güçsüz hissediyorum ki
Beni umursamayan yok sayan birini
neden hayatımda tutma çabasında olduğumu inanın bende bilmiyorum. Belki genç yaşımda onu tanıyıp sevdiğimden, belki alışkanlık,belki cesaretsizlik,belki bana yıllarca işlediği suçluluk duygusuydu,belkide bu yaştan sonra yalnız kalma korkusu,en çokda başka biriyle olursa onu sonsuza kadar kaybederim korkusuydu.
Elbette ki evliliğimiz hep kötü geçmedi güzel günlerimizde vardı,hatta dışardan herkesin imrendiği. Ev işlerinden çocukların bakımına, alışverişden yemek yapımına, kadar fazlasıyla ilgili , sorumluluk sahibiydi. İyi günlerimizde ilgisini,sevgisini fazlasıyla gösterir di.Bu yanlarını düşüşündükcede hatalı olan benmiydim diye kendimi suçluyorum.
Buraya konumu açıp içimdekileri sizlerle paylaşmaktı düşüncem,fakat açtıktan sonra eşimin ablasının ve kuzeninin de burayı takip ettiğini öğrendiğim için kendimi ifade etmekte zorlanıyorum.Hepinize ilginiz için teşekkür ederim.