arkadaşlar inanıp inanmamanız beni ilğilendirmez. ben yaşadıklarımı yazdım bişey yaşamayıp ta sırf laf olsun die yazmak çok saçma işimyok kafamdan seneryo uydurup acba kk ' dakiler ne dicek mi dedim güldürmeyin ebni ya ebn sadece paylaşmak istedim. ben kolay aşık olmayan oluncada en zor şartları bile zorlayayn biriyim hep arkadaşın biri kırk gün mü çıktınız demiş kırk gün beraberdik sonra askere gitti. yaklaşık bir sene çıktık ayrılalıda iki sene oldu. bunca şey yaşanmamış olsa sevginin büyüklügü bu derece olmasa toplamda 3 yıllık bir süreçte hangi insan unutmaz veya unutmayı denemezdiki.. inanan inanır inanmayan inanmaz arkadaşım varmı bu devirde sevdiği için hastanelerde yatn denmiş.. en azından 2 yıl önce vardı. bendim mesela o derece sevmiştim çünki.. onu bu derece neden sevdim tam anlam vermiş değilim ama belkide onun beni zamanında yalansız dolansız bir şekilde sevipte benle evlilik hayallaeri kurması belki ailesinin beni sevip kızı yerine koyması belkide onun beni herkesten herşeyden koruyup kollamasıydı.. belkide şu sözü '''eger gözünden düşen yaşa bensem sebep dünyaları yıkarım''' en çok ta kendi aglattı beni ama geçti.. bitttiii..
dallas gibi.kim kimle nerede.kim kimin arkadaşı.kim kimin sevdiği.kim kimle birini severken niye nişanlanmış.kim onla bunla gezmiş.kim birkaç erkeği sürekli idare ediyormuş yenilerini katmak istemiş kafileye.kim kimden belasını bulmuş.vallahi çok bilinmeyenli bol virajlı.bana ters.hak yerini bulmuş bir kadın :)
evet kızlar bütün bunlar gerçek daha yazmaıdgım bir çok şey bir çok acı var özet geçtim ben sonramı ne oldu bişey oldugu yok kendiside şuan ölmeyi deniyormuş öle söyledi...ben yine nişanlanmaz yine bir başkasının elini tutmazdım ama bana nişanlandım ben senden nefret eiorum arama sorma beni askerden gelince evlenicem dedi.. bende bunu duyuunca tabi yıklıdım.. ama yalanmış sırf onu bırakmam için öyle demiş şimdi bütün arkadaşları ailesi akrabaları beni arıo ummadık yerden karşıma geçip yalvarıolar ona dönmem için ama yapmam bırakmam ben beni deli gibi seven birini yüz üstü bırakamam ailemin boynunu egip rezil edemem tamam halan onu unutmuş değilim gittiğimiz geçtiğimiz her yerden geçerken kahroluyorum göz yaşlarıma hakim olamıorum... ama bana bunca cıyı çektirip beni ölüme yiten aylarca hastanelerde yatmama sebep olan evden kaçıp bilmediğim şehirlerde bilmediğim otel odalrında kalıp bin bir türlü insanla beni bunca kötülüğe sürükleyen biriyle işim olmaz artık en önemliside kızlar ben onun bana it gibi dönecegini pişman olacagını biliodum ve ona dönmemek her kezi bir kezi bin kez üzdüm ailemi defalarca günlerce yıktım sırf bir daha onun için ailemi üzmemek için kendimi nişanlıma istemesede verdim ben istesemde dönemem ve nişanlım bunu hiç hak etmio o ettiğini buluo şimdi benim geçtiğim onca zor yollardan o kahrolası günlerden o geçio şimdi... ve iki ay sonra düğünüm var çekip gidicem buralardan oda yoluna devam edecek mecburrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?