ölmeyi bile denedim

Eğer bu yaşadıklarının hepside doğruysa, en çok ailene üzüldüm. Aşk güzeldir, masumca ve yaşına uygun, sınırları fazla aşmadan yaşandığı sürece. Psikopata bağlandığı anda hem sana hem çevrene zarar verir. Sevmek kadar ayrılmakta normal, acı çekmekte. ınsanın kendini öldürürcesine acı çekmesine karşıyım ben, insan en yakınlarını kaybettiğinde bile bir kabullenişi, sabrı ve içinde o acıyı rafine edişi olmalı.

Konu sahibine saygılı olursanız ,paylaşımlarda hiç sorun yaşanmaz arkadaşlar,
bir kişi başından geçenleri,doğru ya da yalan anlatıyor,
konunun doğruluğunu sorgulayın demiyor,bu konu hakkında fikir istiyor belki,
ama bazıları ,sadece yazmış olmak için konu dışı mesaj yazıyor,
eğer inanmıyorsanız,konuya yazmayın arkadaşlar,
konuya gerçekten yorum yazmak,fikir vermek için yazın,
sizin için komik ya da basit olan bir konu,bir başkası için çok ama çok
önemli olabilir.Bunun için lütfen daha dikkatli olalım.
Güzel paylaşımlar diliyorum.
sevgiler...

Son düzenleme:
arkadaşlar inanıp inanmamanız beni ilğilendirmez. ben yaşadıklarımı yazdım bişey yaşamayıp ta sırf laf olsun die yazmak çok saçma işimyok kafamdan seneryo uydurup acba kk ' dakiler ne dicek mi dedim güldürmeyin ebni ya ebn sadece paylaşmak istedim. ben kolay aşık olmayan oluncada en zor şartları bile zorlayayn biriyim hep arkadaşın biri kırk gün mü çıktınız demiş kırk gün beraberdik sonra askere gitti. yaklaşık bir sene çıktık ayrılalıda iki sene oldu. bunca şey yaşanmamış olsa sevginin büyüklügü bu derece olmasa toplamda 3 yıllık bir süreçte hangi insan unutmaz veya unutmayı denemezdiki.. inanan inanır inanmayan inanmaz arkadaşım varmı bu devirde sevdiği için hastanelerde yatn denmiş.. en azından 2 yıl önce vardı. bendim mesela o derece sevmiştim çünki.. onu bu derece neden sevdim tam anlam vermiş değilim ama belkide onun beni zamanında yalansız dolansız bir şekilde sevipte benle evlilik hayallaeri kurması belki ailesinin beni sevip kızı yerine koyması belkide onun beni herkesten herşeyden koruyup kollamasıydı.. belkide şu sözü '''eger gözünden düşen yaşa bensem sebep dünyaları yıkarım''' en çok ta kendi aglattı beni ama geçti.. bitttiii..

sinirlenme arkadaşım. 40 gün yazmışsın. 40 günlük bir aşk için bir ömrün feda edilmek istenmesi garibime gitti sadece. ama zten geçmişşşşşşş, bitmiş. iyiki ölmemişsinkaydirigubbakcemile5

Kimse için ölmeye değmez.
Öldükten sonra aşkımın kıymeti mi kalır ya?
Sen gözünde bu insanı büyütmüşsün.
Kim değer Allah aşkına yollarına düşüp gitmeye?
:umursamaz:
Hakkında hayırlısı olsun.

40 gün beraberdik sonra gitti ama biz hiç kopmadık sürekli telde konuşuo hafta sonları sabhatan akşama kadar msn de izine gelirdi hep beraberdik buda yetmio mektuplaşıouk ilk mektubum tam 22 sayfa tutmuştu.. arkadaşım büyütmüşsün gözünde demiş evet çok haklı. ben aşk nedir sevgi nedir. unutmuştum. en son aldatıldıgımdan buyana.. tam aşka susamış oldugum bir zamanda çıkmış ki karşıma bu denli sevmişim.. ama artık benim için yok kalbimde hala izleri olsada aklımda mantıgımda yok ..nişanlım onu seviorum artık.. onu hatırladıgımda sadece çektğim acılar gelirken aklıma nişanlımı düşündüğümde yaşıcamız mutlu günler gelio aklıma.. şimdi iyiki ölmemişim diyebiliorum.. ama o zamanlar neden kurtarrdınız die aileme kızabiliodum.. anlık düşünce ve sinir bozuklugu allahım kimseyi o hale düşürmesin kimseyide değerinden fazla sevdirmesin

dallas gibi.kim kimle nerede.kim kimin arkadaşı.kim kimin sevdiği.kim kimle birini severken niye nişanlanmış.kim onla bunla gezmiş.kim birkaç erkeği sürekli idare ediyormuş yenilerini katmak istemiş kafileye.kim kimden belasını bulmuş.vallahi çok bilinmeyenli bol virajlı.bana ters.hak yerini bulmuş bir kadın :)

alkisalkisalkis Aynen.

kusura bakma da zamanında kaç kişiyi idare etmişsin onların kırılabileceğini,acı çekeceğini düşünmeden...İlahi adalet yerini bulmuş demek ki...

Başlıkta da var,bu mesajda da var..
Ölmeyi denemek ne ola ki?
ınsan ara ara kalkıp deneme mi yapıyor ki ölmek için..
Tövbe estağfurullah!!!

-Nasılsın?
-İyiyim sağol sen?
-İyiyim ben de..Neler yapıyorsun?
-Okul,iş falan koşturuyorum,sen neler yapıyorsun?
-Ölmeyi deniyorum..

Bu mudur yani?
Yanlış anlamayın,sadece meraktan sordum,kişi ölmeyi denediğini nasıl dile getiriyor acaba?akannehir

vayyy canina sayin seyirciler sempatiksalakcinni

ya bisi dicem bunlari anlatmandaki amac neydi
yanlis anlama sadece meraktan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…