- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi Yineyenibastan
-
geçmişinden pişmansan ve içtenlikle tövbe etmişsen üzerine düşünme daha fazla. sürekli geçmişi düşünmek seni hasta eder
durduk yere niye açılsın sen söylemedikten sonra. pişmansan da o olaylar önüne dolanmaz daha inşallah. geçmişi düşünüp düşünüp harap etme kendiniHasta etti bile kalbim ağrıyor, evlendiğimde bakireydim ama ne farkeder, Bunu teselli olarak görmek doğru olmaz diye düşünüyorum, eşimle aramız açılacak diye de çok korkuyorum
Yok canım eşim biliyor zaten o bişey demiyor ben kendi kendime pişmanlık cekşyorumdurduk yere niye açılsın sen söylemedikten sonra. pişmansan da o olaylar önüne dolanmaz daha inşallah. geçmişi düşünüp düşünüp harap etme kendini
Eşim de aynısını sordu canım ama öyle bişey yok cidden, Ben Allaha yoneldikçe ayet hadis okudukça daha da pişmanlık artıyor Evet güzel bişey Allah herkese tövbe etmeyi pişmanlığı nasip etmez biliyorum ama bendeki durum takıntısı döndü geçmişte yaşıyorum resmenbelki yanılıyor olabilirim ama bence şu an senin bu konularda bu kadar pişmanlık duymanı tetikleyen bir takım olaylar var. yani sen zaten hatalarından vazgeçmiş temiz bir sayfa açmışsın ama sanırım geçmişin senin peşini bırakmıyor belki takıldığın kişilerden tehdit alıyorsun ki bu kadar köşeye sıkışmış hissediyorsun kendini ?
Eşim de aynısını sordu canım ama öyle bişey yok cidden, Ben Allaha yoneldikçe ayet hadis okudukça daha da pişmanlık artıyor Evet güzel bişey Allah herkese tövbe etmeyi pişmanlığı nasip etmez biliyorum ama bendeki durum takıntısı döndü geçmişte yaşıyorum resmen
Ayet hadis okuyorsan su an yanlis icinde olduğunu gormen lazim kardesim. Kendini bu denli bunaltmana sebep nedir anlamis degilim. İyi ameller isleyip ferahlamaya bak kendini neden kitliyorsun. Böyleyim boyleyim deme. Boyle olmaktan vazgecebilirsin
Ben de anlamıyorum canım çevrem çok dindar belki de ben böyle doğru yolu geç bulunca onlar hatasız ben hatalı gibi geliyor
Gecmiste hepimiz hatalar yaptik ve gelecegimizde de elbet yapmaya devam edecegiz. Hic birimiz mükemmel değiliz.
Ben de masum bir gecmise sahip degilim ve hic bir zaman pismanlik duymadim. Yasadigim hersey benim aynam hayata dair tecrubem olarak gordum.
Size tavsiyem gecmise takili kalmayin. Yasadiginiz an ve geleceginizle ilgilenin.
Dilerim ustesinden gelirsin..Bunu yapmayı çok istiyorum başarıcam da inşallah burda herkes çok güç verdi daha iyi daha güçlüyüm
Hayat herşeye rağmen hem yaşamaya değer hemde çok güzel.
Evet hataymış yapmışsınız ama ben olsam takmam bile ya ölmeyi isteyecek kadar kötü ne olabilir ki,hiç birşey.
Valla en kötü şeyde bile ölüm konusunda bile ben daha çok gencim ölemem diye düşünüyorum aklıma getirmiyorum,herşeyin güzelini düşünün
Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsun doktorum da dedi, çarşaflı hastam var benim kızlık zarı diktiren diye, Allah kimseyi yolundan ayırmasın sonu pişmanlıkGörünürden ibaret degil ama bu isler biliyorsun. Onlarda hata yapti. Kusursuz insan yok bu dünyada. Sende bende onlardan biriyiz. Bunalma lutfen.
Allah razı olsun canım40 kere tovbeni bozsanda yine gel demis hz.Allah
o oyle bir yaradanki sen tovbe etmeyi bil cok pismansin belli rabbim affeder bi daha yapmamak uzere edilen tovbeler kabul edilir
Allahin kudretini bizim aklimiz almaz
sakin ama sakin umittsiz olma esine cocuga ilgi goster mutlu ol rabbim sana bu guzellikleri vermis tovbeni et bu umitsizligi kafandan att ve onune bak cnmmm
Allah yarrr ve yardimcin olsun yolun acik olsun duaa et herzaman
Yardım alıyorum canım da 2 seans oldu daha3 günde bir dibi görüyosun
Bi uzmandan yardım al
Evladın var senin öyle ölünce de herşey bitmiyo ayrıca, diğer aleme de inanıyoruz biz
Silkelen biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?