Ölmeyi istemek

Cnm sen nefsine yenik dusmussun.. bunun tesetturle filan ilgisi yok.. sana bir ornek verecek olursam kocasini eski sevgilisiyle aldatan birini taniyorum hatta akrabam ve bunu kendi agiziyla bana soyledi, hatta hala evli ve kocasinin hic birseyden haberi yok iki tanede cocugu var.. yani zamaninda kiz yapmis bundan yillar once, evliliginden uc ay sonra aldatmis kocasini.. simdi onun gecmisine bakiyorum ailesi cok baskiciydi, abilerinden cok dayak yedi, mezhep farkliligi yuzunden ailesi istemedi eski sevgilisini, buda bi hevestir gitti simdiki kocasiyla evlendi.. kendiside vicdan azabi cekiyordu, ama unuttu bitti gitti.. evet bu hata affedilir gibi degil, ama yapmis bunu bir kere.. hatalarinin farkina varman cok guzel birsey, guclu olup ayakta durman lazim.. annesin yani ..

Saçmalama bi anne olarak öyle düşünmeye hakin yok senden baska hiç kimse bebeğine anne olamaz elindekilerin değerini bilmeye çalış mutlu olmaya çalış sen mutlu olursan etrafında olur tövbe et yakın çevreden kimseye derdini hatalarını anlatma gün gelir ya yüzüne vururlar ya arkandan atarlar anlatmak istiyosan anlat burda binlerce kişi var hem herkez duyar hem kimse bilmez

Canımm sen ayrıldığın biri vardı askerde miydi neydi hatta o ara onunla mı evlisin? Eğer onunla evlendiysen zaten her şeyi biliyo ve çok iyi diyosun Rabbim bozmasın... o değilse de eğer Allah benim örttüğüm günahı siz açıklamayın diyor.. senin için pişmanlıkla yanıyo tövbeni de etmişsin kendini yıprarma bu kadar.. bu durum sende vesvese halini almış artık.. Rabbimden ümit kesilir mi ya sakin kafayla düşün bence artık kaç seneler geçmiş üstünden topla artık kendini.. Rabbim güç kuvvet versin.. hem bu kadar inançlıyken ölmek istiyorum deyip isyan ediyosun yapma gözünü seveyim.. ne güzel sağlıklı bi evladın var sana bi şey olsa kim senin gibi bakar o yavrucağa.. bakan çıksa bile o yavrucak senin eksikliğini doldurabilecek mi.. annesin sen artık candan önce evlat sen iyiysen herkes iyi... Yüce Allah benden umudunuzu kesmeyin diyor.. Ayrıca günahlarınız yerle gök arası olsa benim merhametim affediciliğim daha büyüktür diyor... senin yavruna duyduğun şefkatten daha büyük Rabbimin şefkati hele ki senin gibi gönülden pişman olan kullarına.. umarım biraz da olsa içini rahatlatabilmişimdir...

Arkadaşım tövbe etmişsin güzel bir evliliğin var çocuğun var hala geçmişte geçmiş bırak artık geçmişi önüne bak ayrıca tövbe etmiş emziren anne diyip kötü yorum yazan arkadaşa beddua etmende hoş değil.
Bu kadar ayrıntı vermen duygu sömürüsüne giriyor ben öyle hissediyorum en azından

selamaleykum bacim
burd yeniyim ve seni de tanimiyorum ama yazdiklarina seninle beraber uzuldum. Öncelikle yaptigin seyleri kimseyle paylasmamalisin yapilan haramlari paylasmak dinen cais olmadigi gibi baskalarina da fitne olur. o yuzden bunu birdaha yapma. Bacim olan olmus ayni seyleri tekrarla mamak uzere tövbeni et. ettiysen de konuyu kapat daha fazla burda konuyu uzatma. hatta yazdiklarini da sil ki burda fazla konusulmasin. Somnrada baska kimseye bunlari anlatma. Allaha daha yakin olmaya calis Kurani okuyarak namazini terk etmeyerek Allahi anarak ve seni bu seylere iten durumlar dan uzak olarak. Hayatini gözden gecir Allah ile baglantini kalbini imanini gözden gecir daha cok hataya surukleyecek seylerden uzak dur kapilari kapa . ve alkol den coooook uzak dur. butun kötuluklerin anasi dir o . cunki neyaptigini bilmezsin.Hatasiz kul olmaz. Seytanin tek derdi seni daha da assagi cekmek ve isyana göturmek. dedigim gibi olan oldu gece gunduz yalvar Allaha gece namazlari kil agla secde de af dile. Allah sana mutlaka huzur verecektir. Rabbim seni bagislasin ve korusun.

Her insan hatalar yapabilir. Önemli olan ders alıp bir daha tekrarlamamaktir .
Bende çok hatalar yaptım. Ölümü düşündüğüm de oldu aynen senin gibi. Hani bir söz vardır ya hayatin alt üst olduğunda üzülme ne biliyorsun belki hayatının altı üstünden daha iyidir diye. Herşey geçiyor emin ol zaman en iyi ilaç ve en iyi terapist yine insanın kendisi.
Suan çok şükür iyiyim mutluyum dersimi aldım, kendimi toparladim ve yoluma bakıyorum :)

Ölünce ne olacak?
Hoğğ pişşş uyuyacak misin?öyle mi sanıyorsun
Keşke öyle olsaydı
Yaşarken olmeyı diliyoruz oluncede yasamayı dileyecegiz.

Yasal yeni kalktığı için yeni yazabılıyorum herkese çok çok teşekkür ediyorum öyle içimi rahatlatınuz ki, tövbe zaten hergün her saniye dilimde, doktora da gidiyorum, soran bir arkadaş vardı o askerdeki kişi terketti beni Allah affetsin de ben affetmem dedi kısa süre sonra bir başkası karşıma çıktı ciddi düşündü direk ailelerle başladık işe ona da anlattım herşeyi ve ben de bir kulum affetmemek ne haddime dedi ve evlendik mutluy6z da şükür, Ben sadece pişmanlık duygusunu yenemiyorum nasıl bu kadar salalk oldum diye yediremiyorum

Birçok erkek arkadaş, yakinlasmalar, ara da sırada içki, anneme yalanlar, daha ne olsun boyle inançlı aileden brn gibi iğrenç bir insan nasıl çıktı anlamiyorum

bunda kendini öldürecek bişey yok. eğer inançlıysan içten tövbeni edersin.

bi de yapıp yapıp pişman olmayı ben anlamıyorum. olan olmuş yani. birden hidayete mi eriyosunuz noluyor.

Kendimi ifade edemedim belki de, Evet bir anda bu pişmanlık oldu yaşadığım herşey gözümün önüne geldi, dağınık bir aile yapısı vardı o an duygusal bi boşluktan oldu belki de hepsi, Daha sonra herşey düzeldi derken ben pişmanlıkla kaldım çok saçma biliyorum ben de anlam veremiyorum ve napacağımı da bilmiyorum

Çok teşekkür ederim sizin için yukarda yazdım o kişi değil eşim, içim rahatloyor ama bazen de. Yanıyor

Allah ayeti kerime de yaptiginiz kötülükleri yapacağınız iyiliklerle yok ederiz diyor. Sanirim haberin yok bu ayetten. Ama bir kendine gel. Haydi. Guzelliklerle beraber ol. Bak nasil ferahlayacaksin

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim ben kötü biri değilim çevremde çok sevilen biriyim ama ne ara kalbim karardı da onca hata yaptım bende anlamıyorum, Anne babamın da yüzüne bakamaz oldum berbat bir pskolojıye girdim nasıl aşacağım bunu bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum dua ediyorum ama bu hatalar beni Allah a karşı mahçup hissi veriyor şeytanın çerçevesi biliyorum beni namazdan uzaklaştırmaya çalışıyor

Allah ayeti kerime de yaptiginiz kötülükleri yapacağınız iyiliklerle yok ederiz diyor. Sanirim haberin yok bu ayetten. Ama bir kendine gel. Haydi. Guzelliklerle beraber ol. Bak nasil ferahlayacaksin
Allahtan hiç ümidi kesmiyorum affedici Rabbim biliyorum, insanları annemi babamı önemsemedim şu vicdan azabını da geçirsem ne var ki, Ama saçma bir pskolojiye girdim resmen

Peki arkadaşın mutlu mu cidden hiç takmıyor mu nasıl becerdi bana da bi öğrense

Allahtan hiç ümidi kesmiyorum affedici Rabbim biliyorum, insanları annemi babamı önemsemedim şu vicdan azabını da geçirsem ne var ki, Ama saçma bir pskolojiye girdim resmen

Girdigin yolu takip edip geri çık o psikolojiden :) lütfen büyütme. Her hatayi yapmis olabilirsin.ama masallah pismansin. E tevbe et. Ayy zirzop şeytan. Hangi yollardan insana yaklaşıyor nasil sinsi nasil zeki bu seytan ya

Girdigin yolu takip edip geri çık o psikolojiden :) lütfen büyütme. Her hatayi yapmis olabilirsin.ama masallah pismansin. E tevbe et. Ayy zirzop şeytan. Hangi yollardan insana yaklaşıyor nasil sinsi nasil zeki bu seytan ya
Bense diyorum kendi kendime de işte... Benim yerime koysana kendini başardın, cidden ama bak üzülmeyin site değil ciddi olarak napardn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…