- Konu Sahibi Hayirlisibegulum
-
Merhaba gecmis olsun . Kromozom testini bende yaptirdim sizin test tam olarak nasil yapildi? Arada fark varmi diye merak ettim.Bende olumsuz tüp bebek denemelerim oldu. Başka doktora gittim kromozom analizi testi istedi. Aslında tedaviye başlamadan bu testi istemeleri gerek diye düşünüyorum. Bende tıbbi genetik bölümüne randevu aldım, hem kan pıhtılaşması hem de kromozom analizi testi yaptırdım çok geç çıkıyormuş yaptıranlar kaç ayda çıktı acaba
Merhaba biz eşimle kan verdik sadece sizin nasıl yapildiMerhaba gecmis olsun . Kromozom testini bende yaptirdim sizin test tam olarak nasil yapildi? Arada fark varmi diye merak ettim.
Bizde kan verdik esimle benden 10 tüp esimden 1 tüp aldilar onun yani sira benim rahim agzimdan ve rahim icinden biyopsi icin parca alindi ve rahim filmim cekildi hepsini ayni anda yaptilar. Sonucunuz nasil geldi insallah iyi gelmistir.Merhaba biz eşimle kan verdik sadece sizin nasıl yapildi
Sizin çok kapsamlı olmuş hangi bölümde özelde mı devlette mı yaptınız biz kromozom analizi için eşimle kan verdik ve bana ayrıca kan pıhtılaşma testi yapıldı ben 2 tüp verdim başka da bisi istemediler hsg önceden çekilmiştim sadece sonucum daha çıkmadı canim bu ay verdim devlette yaptık özele artık para kalmadı yani o da 5 ayi bulur dediler 2 ayda çıkan da varmış bakalimBizde kan verdik esimle benden 10 tüp esimden 1 tüp aldilar onun yani sira benim rahim agzimdan ve rahim icinden biyopsi icin parca alindi ve rahim filmim cekildi hepsini ayni anda yaptilar. Sonucunuz nasil geldi insallah iyi gelmistir.
Progesteron değerine bakildimi bakildiysa kaç çıktı ben ilk kez klomene başladım bu ay 2yumurtam oluşmuş progesteron değerinde 12.60ciktiBende sizin gibiydim. 2. Yil da gebe kaldim.hiç korunmamistik. Pco ve yumurta tembelligi vardi. O surecler zordur bilirim. 3 kez klomen denedim ve ilk çocuğuma klomen tedavisiyle hamile kaldim
Klomen tedavisi esnasinda bakilmadiProgesteron değerine bakildimi bakildiysa kaç çıktı ben ilk kez klomene başladım bu ay 2yumurtam oluşmuş progesteron değerinde 12.60cikti
21.gunu bakilmadimiKlomen tedavisi esnasinda bakilmadi
Yok baktirmamistim. Zaten surekli yumurta kontrolune gitmistim21.gunu bakilmadimi
Test yapmaniz lazim. Hamilelik yoksa da kist vs olabilirMerhaba arkadaslar,yorumlarin tamamini okudum sayilir bende 2 yildir evliyim 2 tane doktor degistim iki doktorda hic bir sorun olmadigini soyledi her turlu deneme yapdik olmuyor herkes hamile degilmisin neden cocuk yok diyor sanki biz boyle istiyoruz, 3 ay once akrabam evlendi ve shu an 2 aylik hamile cok sevindim sadece bazen anlamiyorum
Olmama sebebini hayirlisi,bu ay 1 eylulde adet olmam gerekiyordu 5-7 eylulden beri devam eden kahve rengi akintim var sebebi ne bilmiyorumtest yapmiyorum cunku hep olumsuz oldugundan aranizda boyle durumla karsilashan hic oldumu?
5 ay once butun kontrolerden gecdim her hangi sorun olmadigini bildirdi doktor 4-5 ay normal zamaninda adetim oluyor sonra 2-3 ay yine duzensiz adet yashiyorum bununda normal oldugunu soyledi doktorum 4 aydi duzenli adet oluyordum yine duzensiz adete gecis yapmis durumdayim diye dusunuyorum o yuzden hamilelik olduguna umudum yok 1 yildan fazladir bu ay olucak diyerek artik yoruldum test yapdiktan sonra sabahsi adet oluyorum zamanim gecse bileTest yapmaniz lazim. Hamilelik yoksa da kist vs olabilir
Bende hep oyleydim. Doktor yumurta takibi yapmiyor mu? Ya da tedaviye gecmiyor mu5 ay once butun kontrolerden gecdim her hangi sorun olmadigini bildirdi doktor 4-5 ay normal zamaninda adetim oluyor sonra 2-3 ay yine duzensiz adet yashiyorum bununda normal oldugunu soyledi doktorum 4 aydi duzenli adet oluyordum yine duzensiz adete gecis yapmis durumdayim diye dusunuyorum o yuzden hamilelik olduguna umudum yok 1 yildan fazladir bu ay olucak diyerek artik yoruldum test yapdiktan sonra sabahsi adet oluyorum zamanim gecse bile
Hayir ben almanyada yasiyorum shu anda biliyosun burdaki doktorlar sorun olmadigi zaman 1 yil deneme oneriyor 1 yilim bitdi demek olur shimdi farkli doktora gorunmek istiyorum bakalim ne olucakBende hep oyleydim. Doktor yumurta takibi yapmiyor mu? Ya da tedaviye gecmiyor mu
Anladim orada tr ye göre farklidir presedurler. İnşallah sizede hayirli saglikli bir evlat nasip olsunHayir ben almanyada yasiyorum shu anda biliyosun burdaki doktorlar sorun olmadigi zaman 1 yil deneme oneriyor 1 yilim bitdi demek olur shimdi farkli doktora gorunmek istiyorum bakalim ne olucak
Amin HepimizeAnladim orada tr ye göre farklidir presedurler. İnşallah sizede hayirli saglikli bir evlat nasip olsun
Ben 2016da klomen tedavisiyle ilk kizima kavuştum. 3 klomen denemesiydiAmin Hepimizesizde durum nasil adet zamaniniz ne zaman?
Ben 2016da klomen tedavisiyle ilk kizima kavuştum. 3 klomen denemesiydi
Ben evlendikten sonra hic korunmamistim. 2 senede oldu. O surecler cok zordur biliyorum. İnsan bir an evvel sahip olmak istiyor. Ama sabir cok onemlicok sevindim hayirlisi biraz beklemek gerekiyor bazen
Biliyorumdur ben evliligimin ilk aylarini cok kotu gecirdim hetda dusuk yapmis ola bilirim o zamanlar doktora hic gitmedim kayinvaldem hastalandigimda bayildigimda gecer onu yap bunu yap evliligimin 4.ayinda adetim gecikmisti test yapmamistim sabab kaliktim magazaya gidiyordum yolda gozum karardi eve nasil geldigimi bilmiyorum ve eve geldigimde kanlar icindeydim adet kanamasi gibi degildiBen evlendikten sonra hic korunmamistim. 2 senede oldu. O surecler cok zordur biliyorum. İnsan bir an evvel sahip olmak istiyor. Ama sabir cok onemli
İnşallah güzel bir doktorla karsilasirsin ve sende hemen kavusursunBiliyorumdur ben evliligimin ilk aylarini cok kotu gecirdim hetda dusuk yapmis ola bilirim o zamanlar doktora hic gitmedim kayinvaldem hastalandigimda bayildigimda gecer onu yap bunu yap evliligimin 4.ayinda adetim gecikmisti test yapmamistim sabab kaliktim magazaya gidiyordum yolda gozum karardi eve nasil geldigimi bilmiyorum ve eve geldigimde kanlar icindeydim adet kanamasi gibi degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?