Gebeliğe Hazırlık Olmuyor arkadaşlar olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba gecmis olsun . Kromozom testini bende yaptirdim sizin test tam olarak nasil yapildi? Arada fark varmi diye merak ettim.

Merhaba biz eşimle kan verdik sadece sizin nasıl yapildi
Bizde kan verdik esimle benden 10 tüp esimden 1 tüp aldilar onun yani sira benim rahim agzimdan ve rahim icinden biyopsi icin parca alindi ve rahim filmim cekildi hepsini ayni anda yaptilar. Sonucunuz nasil geldi insallah iyi gelmistir.

Bizde kan verdik esimle benden 10 tüp esimden 1 tüp aldilar onun yani sira benim rahim agzimdan ve rahim icinden biyopsi icin parca alindi ve rahim filmim cekildi hepsini ayni anda yaptilar. Sonucunuz nasil geldi insallah iyi gelmistir.
Sizin çok kapsamlı olmuş hangi bölümde özelde mı devlette mı yaptınız biz kromozom analizi için eşimle kan verdik ve bana ayrıca kan pıhtılaşma testi yapıldı ben 2 tüp verdim başka da bisi istemediler hsg önceden çekilmiştim sadece sonucum daha çıkmadı canim bu ay verdim devlette yaptık özele artık para kalmadı yani o da 5 ayi bulur dediler 2 ayda çıkan da varmış bakalim

Bende sizin gibiydim. 2. Yil da gebe kaldim.hiç korunmamistik. Pco ve yumurta tembelligi vardi. O surecler zordur bilirim. 3 kez klomen denedim ve ilk çocuğuma klomen tedavisiyle hamile kaldim
Progesteron değerine bakildimi bakildiysa kaç çıktı ben ilk kez klomene başladım bu ay 2yumurtam oluşmuş progesteron değerinde 12.60cikti

Merhaba arkadaslar,yorumlarin tamamini okudum sayilir bende 2 yildir evliyim 2 tane doktor degistim iki doktorda hic bir sorun olmadigini soyledi her turlu deneme yapdik olmuyor herkes hamile degilmisin neden cocuk yok diyor sanki biz boyle istiyoruz, 3 ay once akrabam evlendi ve shu an 2 aylik hamile cok sevindim sadece bazen anlamiyorum
Olmama sebebini hayirlisi,bu ay 1 eylulde adet olmam gerekiyordu 5-7 eylulden beri devam eden kahve rengi akintim var sebebi ne bilmiyorumtest yapmiyorum cunku hep olumsuz oldugundan aranizda boyle durumla karsilashan hic oldumu?

Test yapmaniz lazim. Hamilelik yoksa da kist vs olabilir

Test yapmaniz lazim. Hamilelik yoksa da kist vs olabilir
5 ay once butun kontrolerden gecdim her hangi sorun olmadigini bildirdi doktor 4-5 ay normal zamaninda adetim oluyor sonra 2-3 ay yine duzensiz adet yashiyorum bununda normal oldugunu soyledi doktorum 4 aydi duzenli adet oluyordum yine duzensiz adete gecis yapmis durumdayim diye dusunuyorum o yuzden hamilelik olduguna umudum yok 1 yildan fazladir bu ay olucak diyerek artik yoruldum test yapdiktan sonra sabahsi adet oluyorum zamanim gecse bile

Bende hep oyleydim. Doktor yumurta takibi yapmiyor mu? Ya da tedaviye gecmiyor mu

Ben evlendikten sonra hic korunmamistim. 2 senede oldu. O surecler cok zordur biliyorum. İnsan bir an evvel sahip olmak istiyor. Ama sabir cok onemli
Biliyorumdur ben evliligimin ilk aylarini cok kotu gecirdim hetda dusuk yapmis ola bilirim o zamanlar doktora hic gitmedim kayinvaldem hastalandigimda bayildigimda gecer onu yap bunu yap evliligimin 4.ayinda adetim gecikmisti test yapmamistim sabab kaliktim magazaya gidiyordum yolda gozum karardi eve nasil geldigimi bilmiyorum ve eve geldigimde kanlar icindeydim adet kanamasi gibi degildi

İnşallah güzel bir doktorla karsilasirsin ve sende hemen kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…