Gebeliğe Hazırlık Olmuyor arkadaşlar olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynı durumdayım 2 buçuk yıl oldu 2 kez yumurta çatlatma tedavisi bir kez de aşılama oldum doktorumu 4. Kez değiştirecem bu ay bakalım bunu çok övdüler inşallah sonuç alırım

Maşallah ne güzel bunu bir araştırayım çok teşekkürler..

Hamilelikten önce kocalar kusabilir bence ya hamilelikte sıra bize geçecek nasılsa :) bata daha varmış inşallah daha fazla aramadan kavuşursunuz bebişe hayırlısıyla. Olmazsa da artık sıradaki adım gelsin :)

Aynen ben de rüyamda çok görüyordum bilinçaltımız hep bu konuda çünkü sürekli düşünmekten. hsg ile pozitif bir sonuç alırsınız inşallah

Aminn inşallah. Rahim filminizi başka bir doktora daha mı gösterseniz acaba belki de müdahale edilmesi gereken bir şey vardır o doktor önemsememiş olabilir

Aynen benim de hep dualarım hayırlısıysa olsun, hayırlı evlat olsun şeklindedir.. Biz bizim için iyi olanı bilemiyoruz ve acele ediyoruz maalesef hep acizlikten İnşallah çok teşekkürler..

2 ayrı test var...biri pıhtılaşma için Kardiyovaskuler risk paneli...2.si ise kromozom analizi...ilki senin için.. 2.si ise esin ile birlikte yapılması gerekiyor.. ikisini de bence mutlaka yaptır..
Ben bunun ilki için kan verdim fakat bahsettiğimiz diğer taramayı doktor ilke görüşeceğim çok teşekkür ederim

Bende aynı durumdayım 2 buçuk yıl oldu 2 kez yumurta çatlatma tedavisi bir kez de aşılama oldum doktorumu 4. Kez değiştirecem bu ay bakalım bunu çok övdüler inşallah sonuç alırım
İnşallah şifanıza vesile olur bu doktor. Bazen çok ufak şeyler gözden kaçabiliyor belki de öyle bir şeydir ve hemencecik hallolur..

Vallahi bana da garip geliyor ama bazen de sebepsiz olabiliyor Allah yardımcınız olsun

Evet. 2. Tedabiye iğnelere başlamak için regl bekliyordum. Şubatta histereskopi oldum. Martta hamile kalmışım. Inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz. Histereskopi nedir çok duyuyorum ama nedir bilmiyorum. Ben rahim filmi zannediyordum ama değil herhalde

Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz. Histereskopi nedir çok duyuyorum ama nedir bilmiyorum. Ben rahim filmi zannediyordum ama değil herhalde
Merhaba teşekkür ederim. Kamera ile rahme giriliyor bakılıyor. İşlem yapılacaksa anestezi uygulanıyor işlem yapılıyor. İşlem yapılmayacaksa anestesisiz keşif amaçlı da yapılabiliyor.

Aynen ben de rüyamda çok görüyordum bilinçaltımız hep bu konuda çünkü sürekli düşünmekten. hsg ile pozitif bir sonuç alırsınız inşallah
İnşallah da artık umudumu yitirmeye başladım bu ay çok umutluydum ama gene negatifi gördüm bakalım kimseyi evlatla sınamasın hepimize nasip et ya rabbim evlat sevincini

Bende olumsuz tüp bebek denemelerim oldu. Başka doktora gittim kromozom analizi testi istedi. Aslında tedaviye başlamadan bu testi istemeleri gerek diye düşünüyorum. Bende tıbbi genetik bölümüne randevu aldım, hem kan pıhtılaşması hem de kromozom analizi testi yaptırdım çok geç çıkıyormuş yaptıranlar kaç ayda çıktı acaba

Merkezlerin tedavi protokolu farkli olabilir bilemiyorum ama ben de bu konulara yogunlasicam artik belki sorun genetiktedir :/

Ayni durumdayız.ben hsg den sonra da 3 4 Ay deneyip olmayınca başka doktora gittim femera yumurta buyutucu hap verdi 1 Ay denedim olmadı. Bu ay da olmazsa diğer Ay asilama deneyeceğim artık. Insallah saglikla sıhhatli olur isteyenlerin. Gerçekten insan psikolojisi bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…