- 10 Eylül 2021
- 44
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi Hayirlisibegulum
-
InshAllahİnşallah güzel bir doktorla karsilasirsin ve sende hemen kavusursun
Ben 3 defa tup 3 defada asilama denedim ve bu surec icerisinde laparokopi oldum.sonra doktorumu degistirme karari aldim neredeyse 6 deneme diyebiliriz hepsi negatif olunca artik doktorun basarisizligi diye dusundum. Baska doktora gittim o bu testlerin hepsini istedi tiroidlerime kadar bakti sukur bir sey cikmadi. Insallah kimsede cikmaz. Canim ben yurtdisinda tedavi oluyorum bizde devlet karsiliyor %90ini ister ozelde yaptir ister devlette bende bilmiyorum hangi hastane oldugunu ama ama tup bebek merkezinde yaptiriyorum. Biliyorum orada cok pahali allah yardimciniz olsun ve fazla ugrasmadan guzel sonuclar alirsin insallah.3 hakkim kaldi olmazsa eger bende orada deneyecegim. Bende sonuclar en gec 1 haftada cikmisti.Allah hepimizin yardimcisi olsun hem maddi hemde manevi cok zor bir surecSizin çok kapsamlı olmuş hangi bölümde özelde mı devlette mı yaptınız biz kromozom analizi için eşimle kan verdik ve bana ayrıca kan pıhtılaşma testi yapıldı ben 2 tüp verdim başka da bisi istemediler hsg önceden çekilmiştim sadece sonucum daha çıkmadı canim bu ay verdim devlette yaptık özele artık para kalmadı yani o da 5 ayi bulur dediler 2 ayda çıkan da varmış bakalim
Evet sizin devlet karşılaması çok iyi yurtdisi nereden acabaBen 3 defa tup 3 defada asilama denedim ve bu surec icerisinde laparokopi oldum.sonra doktorumu degistirme karari aldim neredeyse 6 deneme diyebiliriz hepsi negatif olunca artik doktorun basarisizligi diye dusundum. Baska doktora gittim o bu testlerin hepsini istedi tiroidlerime kadar bakti sukur bir sey cikmadi. Insallah kimsede cikmaz. Canim ben yurtdisinda tedavi oluyorum bizde devlet karsiliyor %90ini ister ozelde yaptir ister devlette bende bilmiyorum hangi hastane oldugunu ama ama tup bebek merkezinde yaptiriyorum. Biliyorum orada cok pahali allah yardimciniz olsun ve fazla ugrasmadan guzel sonuclar alirsin insallah.3 hakkim kaldi olmazsa eger bende orada deneyecegim. Bende sonuclar en gec 1 haftada cikmisti.Allah hepimizin yardimcisi olsun hem maddi hemde manevi cok zor bir surec
Belcikada.Eger tutmazsa istanbulda bahcecide Cem bey var ona gitmeyi dusunuyorum yada medical galiba selma kahramandi ona dusunuyorum cok iyi diye okudum ikisinide.Evet sizin devlet karşılaması çok iyi yurtdisi nereden acaba
Merhaba bende 2 yillimi doldurdum evliyim ilk sene denemedik 2 sene 10 ay deneme sonucu hamile kaldım testsiztedavisiz oda düşükle sonuçlandı ilk gebelikse1 seneye kadar olmaması normal . Allah sagliklisini hayırlısını versinBende 26 yaşındayım geçen sene haziranda düzensiz de olsa denemeye başladık ama ara ara aylarca ara verdiğimiz de oluyordu, yumurtlamaya denk gelmediği zamanlar da.. O yüzden o ayları hiç saymıyorum. Düzenli olarak marttan beri deniyoruz bu 7 ayımız bende hgs hariç alttan smear hormon testi yaptırdım. Hiçbir problem yok eşim test yaptırmadı henüz bir yılı bekliyorum ama onda da problem olduğunu sanmıyorum. Nasıl 6 aydır denk gelmiyor anlamadım. Yumurta var sperm var bu kadar zor mu? Bazen hiç olmayacak gibi geliyor. Tatile gittik kaç defa şehir değişikliği yaşadık kafamdan çıkardım anı yaşadık öyle de olmadı. Çevremdekiler de ilkte hamile kalmış öyle anlatıyorlar sorun bizde diye düşünmeye başladım. Her ay ayrı umut, her ay ayrı hüsran... Gerçekten çok yorucu
Belcikada.Eger tutmazsa istanbulda bahcecide Cem bey var ona gitmeyi dusunuyorum yada medical galiba selma kahramandi ona dusunuyorum cok iyi diye okudum ikisinide.
Aslinda cok iyi bir doktorum vardi ana dali urolijiydi ama cok yogun oldugu icin herkese fazla zaman ayiramiyordu ve anlasmali bir hastaneyle calisiyordu.Bende değiştir dim tutmayınca doktor işi de şans isi
Çok geçmiş olsun amin inşallah Allah isteyen herkese hemencecik verir umarım. Bizim de martta tam bir sene dolacak. Daha 5 ay var o süreçte doğal yolla olsun da beklemeye razıyımMerhaba bende 2 yillimi doldurdum evliyim ilk sene denemedik 2 sene 10 ay deneme sonucu hamile kaldım testsiztedavisiz oda düşükle sonuçlandı ilk gebelikse1 seneye kadar olmaması normal . Allah sagliklisini hayırlısını versin
Insallah rabbim yardimcimiz olsun..Ayni durumdayız.ben hsg den sonra da 3 4 Ay deneyip olmayınca başka doktora gittim femera yumurta buyutucu hap verdi 1 Ay denedim olmadı. Bu ay da olmazsa diğer Ay asilama deneyeceğim artık. Insallah saglikla sıhhatli olur isteyenlerin. Gerçekten insan psikolojisi bozuluyor.
Bende öyle sanıyodm m bu ay soldan olduBir şey sorucam mesajimi goren olur mu bilemiyorum ama. Her ay tek taraftan yumurtlama olur mu? Sanki ben hep sagdan yumurtluyo gibi hissediyorum. Genellikle sag tarafim agriyo yumurtlama zamani. Ultrasonda bir kere bakilmisti sag tarafta vardı yumurta.
Teşekkür ederimm cevap rahatlatti.. Tuplerde sıkıntı yok ama ne bileyim acaba hep sagdan yumurtlama oluyo ve orada engel olan bir sey mi var diye geliyordu aklıma ara araBende öyle sanıyodm m bu ay soldan oldu
Hatta bu ay iki tane yumurtam vardı benim canım ikiside çatladı ama tutmadı 17 aylıkda bebeğim var o ilk denemede olmuştu birazda nasip işi bunlarTeşekkür ederimm cevap rahatlatti.. Tuplerde sıkıntı yok ama ne bileyim acaba hep sagdan yumurtlama oluyo ve orada engel olan bir sey mi var diye geliyordu aklıma ara ara
Klomen kullanırken iğne oldunuz mu ve 3.üncüdemi kaldınız hamileBende sizin gibiydim. 2. Yil da gebe kaldim.hiç korunmamistik. Pco ve yumurta tembelligi vardi. O surecler zordur bilirim. 3 kez klomen denedim ve ilk çocuğuma klomen tedavisiyle hamile kaldim
Nasip kismet aynen bekleyelim bakalım vaktinde hayırlisiyla gelsinHatta bu ay iki tane yumurtam vardı benim canım ikiside çatladı ama tutmadı 17 aylıkda bebeğim var o ilk denemede olmuştu birazda nasip işi bunlar
Benim de öyle oluyordu ama solda da görmüştü doktor.Bir şey sorucam mesajimi goren olur mu bilemiyorum ama. Her ay tek taraftan yumurtlama olur mu? Sanki ben hep sagdan yumurtluyo gibi hissediyorum. Genellikle sag tarafim agriyo yumurtlama zamani. Ultrasonda bir kere bakilmisti sag tarafta vardı yumurta.
Oh şükür çok teşekkür ederim..Benim de öyle oluyordu ama solda da görmüştü doktor.
Canım ben de hep soldan hissediyorum hsg çekindim ve rahmimin yarım olduğu çıktı ama bu gebeliğe engel değilmişBir şey sorucam mesajimi goren olur mu bilemiyorum ama. Her ay tek taraftan yumurtlama olur mu? Sanki ben hep sagdan yumurtluyo gibi hissediyorum. Genellikle sag tarafim agriyo yumurtlama zamani. Ultrasonda bir kere bakilmisti sag tarafta vardı yumurta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?