Gebeliğe Hazırlık Olmuyor arkadaşlar olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 3 defa tup 3 defada asilama denedim ve bu surec icerisinde laparokopi oldum.sonra doktorumu degistirme karari aldim neredeyse 6 deneme diyebiliriz hepsi negatif olunca artik doktorun basarisizligi diye dusundum. Baska doktora gittim o bu testlerin hepsini istedi tiroidlerime kadar bakti sukur bir sey cikmadi. Insallah kimsede cikmaz. Canim ben yurtdisinda tedavi oluyorum bizde devlet karsiliyor %90ini ister ozelde yaptir ister devlette bende bilmiyorum hangi hastane oldugunu ama ama tup bebek merkezinde yaptiriyorum. Biliyorum orada cok pahali allah yardimciniz olsun ve fazla ugrasmadan guzel sonuclar alirsin insallah.3 hakkim kaldi olmazsa eger bende orada deneyecegim. Bende sonuclar en gec 1 haftada cikmisti.Allah hepimizin yardimcisi olsun hem maddi hemde manevi cok zor bir surec

Evet sizin devlet karşılaması çok iyi yurtdisi nereden acaba

Merhaba bende 2 yillimi doldurdum evliyim ilk sene denemedik 2 sene 10 ay deneme sonucu hamile kaldım testsiztedavisiz oda düşükle sonuçlandı ilk gebelikse1 seneye kadar olmaması normal . Allah sagliklisini hayırlısını versin

Çok geçmiş olsun amin inşallah Allah isteyen herkese hemencecik verir umarım. Bizim de martta tam bir sene dolacak. Daha 5 ay var o süreçte doğal yolla olsun da beklemeye razıyım

Insallah rabbim yardimcimiz olsun..

Bir şey sorucam mesajimi goren olur mu bilemiyorum ama. Her ay tek taraftan yumurtlama olur mu? Sanki ben hep sagdan yumurtluyo gibi hissediyorum. Genellikle sag tarafim agriyo yumurtlama zamani. Ultrasonda bir kere bakilmisti sag tarafta vardı yumurta.

Bende öyle sanıyodm m bu ay soldan oldu

Teşekkür ederimm cevap rahatlatti.. Tuplerde sıkıntı yok ama ne bileyim acaba hep sagdan yumurtlama oluyo ve orada engel olan bir sey mi var diye geliyordu aklıma ara ara
Hatta bu ay iki tane yumurtam vardı benim canım ikiside çatladı ama tutmadı 17 aylıkda bebeğim var o ilk denemede olmuştu birazda nasip işi bunlar

Bende sizin gibiydim. 2. Yil da gebe kaldim.hiç korunmamistik. Pco ve yumurta tembelligi vardi. O surecler zordur bilirim. 3 kez klomen denedim ve ilk çocuğuma klomen tedavisiyle hamile kaldim
Klomen kullanırken iğne oldunuz mu ve 3.üncüdemi kaldınız hamile

Benim de öyle oluyordu ama solda da görmüştü doktor.

Canım ben de hep soldan hissediyorum hsg çekindim ve rahmimin yarım olduğu çıktı ama bu gebeliğe engel değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…