Gebeliğe Hazırlık Olmuyor arkadaşlar olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz nasıl bir gen taraması yaptırdınız acaba? Bilgi sahibi olmak için sordum
Kardiyovaskuler risk paneli diye birsey yaptırdım.bunu da arkadaşım yaptır demisti..pıhtılaşma var ise bu panel de belli oluyor.. birde eşim ve benim için genetik baktırdık..orada da esinde veya sende genetik bir problem var ise tespit ediliyor..ikisininde kartal lütfü Kırdar da yaptırdım.. bizde eşimde translokasyin çıktı.. ve bunu evlendikten 4 sene sonra öğrendik,o da arkadaşımın yaptır bu testi demesi ile..

Cok tesekkur ederim..
Bende bir araştırayım o zaman..onu da deneyelim..denemedik birsey kalmasın.. biz elimizden geleni yapalım kul olarak gerisi Takdiri Ilahi

Bildiklerimi anlatabildiğimce anlatıyorum. Yine kafanıza takılan olursa tecrübelerimi paylaşırım. Ama ne kadar boşverebilirseniz gerçekten o kadar iyi. tabi folikasiti de bosvermeyin o mühim.

Çok teşekkür ederim ama genetik baktırdık derken biraz daha detaylı anlatır mısınız ? Örneğin tıbbı genetik biriminde mi tüp bebek sürecinde mi? Kandan mı bakıldı vb.

Seni çok çok iyi anlıyorum 2 yıllık evliyim hiç ilaçsınız 1 yıl korunduk 1 yıldır da çocuk düşünüyorum folik aşit içtim progestan verdiler fitil olarak kullan dedi kullandım en son doktor değiştirdim rahim duvarın ince döllenme olsa da çatlamıyormuş bu sefer çatlatma iğnesi vurundum kalınlaşması için ilaç kullandım kalınlaştı da ama gene olmadı üstelik 4 gün önce adet oldum çok moralim bozuluyor rüyamda gebelik testi görüyorum çocuk görüyorum ama çok yoruldum haftay cuma da hsg çekinecek ama bakalım nasip umarım en koşa zamanda gebelik haberlerimizi alırız

Çok teşekkür ederim ama genetik baktırdık derken biraz daha detaylı anlatır mısınız ? Örneğin tıbbı genetik biriminde mi tüp bebek sürecinde mi? Kandan mı bakıldı vb.
Ben 2017 de yaptirmistim bu testi.tam olarak hangi bölüme randevu aldım inanın bilmiyorum ama raporda söyle yazıyor...Kromozom analizi test raporu yazıyor.. genetik hastalıkları tanı merkezinde yapılmış.. hatta ismimi silip atayım birazdan gorselini

Ya bu cümlen dahi nasıl motive etti,çok teşekkür ederim bekliyorum sabırla müthiş tevekkülle
Şimdiye kadar hamile kalıcaksın dediklerimin hepsi kaldı canım sende kalıcaksın ve buradan ben hamileyim diye güzel haberi vericeksin..senin için de dua edicem..

Tamam öyleyse bu ay sonunda pıhtılaşma sonucum için gideceğim o zaman testi isterim Çok teşekkürler

He he çok teşekkürler iyi haberlerde görüşmek üzere

Eklemeye çalıştım ama dosya eklenmiyor..anlamadım neden öyle oldu..ama dediğim gibi kromozom analizi test raporu olarak kartal eğitim araştırmada yaptırdım.. çocuk olmuyor dr istedi diye gitmiştim...sallah razı olsun orada bulunan dr da hemen onaylamışti..Kan dan bakılıyor..Sen ve eşin kan veriyor

Tamam öyleyse bu ay sonunda pıhtılaşma sonucum için gideceğim o zaman testi isterim Çok teşekkürler
2 ayrı test var...biri pıhtılaşma için Kardiyovaskuler risk paneli...2.si ise kromozom analizi...ilki senin için.. 2.si ise esin ile birlikte yapılması gerekiyor.. ikisini de bence mutlaka yaptır..

Şimdiye kadar hamile kalıcaksın dediklerimin hepsi kaldı canım sende kalıcaksın ve buradan ben hamileyim diye güzel haberi vericeksin..senin için de dua edicem..
Yaaa cok tesekkur ederim, Allah razı olsunn..inşallah inşallah o kadar çok istiyorum ki Rabbım nasip etsin,isteyen herkese ve bana da nasip etsin inşallah hayirla sağlıkla tez vakitte

Ben de aynı durumdayim. Biraz tüp geçişinde sıkıntı var ama gebelige engel değil dedi doktor ama yine de olmuyor. Gün geçmiyor ki birinden gebelik haberi gelmesin. Çok zor. Allah bizlere sabir versin ve hayırlısı ile kucaklarımızı evlatlarimizla doldursun yalnızdeğilsin üzülme

Vakti zamanı gelmiş ve olmuş şükür ki sağlıkla ilerlesin inşallah.. Ama lütfen bu günlerde canını başkaları için hiiç sıkma sen bebişine odaklan muradına ermişsin keyfini çıkar :)

Biz aynı durumdayız hormon testleri rahim filmi ofis histeroskoskopi sperm testi herşey normal olmuyor. 2 aşılama 1 tüp bebek denedim oda olmadı. İkinci transfer öncesi Genetik test yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz
Siz daha zorlu bir süreçten geçmişsiniz inşallah bu çabalarınızın meyvesini en yakın zamanda ve en güzel şekilde alırsınız

Vakti zamanı gelmiş ve olmuş şükür ki sağlıkla ilerlesin inşallah.. Ama lütfen bu günlerde canını başkaları için hiiç sıkma sen bebişine odaklan muradına ermişsin keyfini çıkar :)
Kuzum benim bi gun annem bi hikaye anlattı

Kadının biri çok ağlayıp dua ediyormuş hayırlı evlat istiyormuş Allahtan.. meleklerden biri dayanamamış merak etmiş Allahın huzuruna çıkıp Rabbim neden evlat vermiyorsun bu kadına sende çok var diye sorunca.. Allah (c.c) o kulum hayırlısını istiyor demiş..

Biz ahir zamanda hayırlısını istiyoruz Rabbim en hayırlı vakti biliyor insallah en doğru zamanda sağlıkla gelir yavrularımız..

Acaba sorun sonradan mı oluştu yoksa en başta vardı da göremediler mi yani görememiş olma ihtimali güvenimi çok sarsıyor doktorlara karşı Adetlerim düzenlidir hatta ilk gittiğim doktor adetin normalse sorun yok demektir eşin test versin dedi daha bana hiçbir test tahlil yapmadan :) böyle de garip kişilere denk geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…