- Konu Sahibi Hayirlisibegulum
-
Kardiyovaskuler risk paneli diye birsey yaptırdım.bunu da arkadaşım yaptır demisti..pıhtılaşma var ise bu panel de belli oluyor.. birde eşim ve benim için genetik baktırdık..orada da esinde veya sende genetik bir problem var ise tespit ediliyor..ikisininde kartal lütfü Kırdar da yaptırdım.. bizde eşimde translokasyin çıktı.. ve bunu evlendikten 4 sene sonra öğrendik,o da arkadaşımın yaptır bu testi demesi ile..Siz nasıl bir gen taraması yaptırdınız acaba? Bilgi sahibi olmak için sordum
Cok tesekkur ederim..5 yıl hamile kalamadım daha sonra preseedi duydum araştırdım kullananlar hamile kaldık yazıyorlar aldım ilk denemem de hamile kaldım
Spermi daha hızlı ve kaliteli olanları yumurtaya gönderiyor hatta doktorumda araştırdı ve hastalarına söylüyor
Bildiklerimi anlatabildiğimce anlatıyorum. Yine kafanıza takılan olursa tecrübelerimi paylaşırım. Ama ne kadar boşverebilirseniz gerçekten o kadar iyi.Ben ortalama 4 aydır içeriğine oldukça dikkat ettiğin omega 3 ve doğal formda olan bir folik asit kullanıyorum (gebyfoll) farklı iki doktorda bunı önermişti doğal olmasını istediğin için, ayrıca d vitamini de kullanıyorum. eşim de bu ay takviyeye başladı Q10 - L arjenin selenyum vb içeriklere sahip sizin önerdiğinizde o yapıda sadece inisitol denemedim açıkçası yarın onu danışacağım birBenim için çok aydınlatıcı oldu Sprem testimiz bu ay olduğu için bir kaç zaman sonra Dna hasarı baktırırım belki..
Hamile kalıcaksın canım biraz sabır sadeceCok tesekkur ederim..
Bende bir araştırayım o zaman..onu da deneyelim..denemedik birsey kalmasın.. biz elimizden geleni yapalım kul olarak gerisi Takdiri Ilahi
Ya bu cümlen dahi nasıl motive etti,çok teşekkür ederimHamile kalıcaksın canım biraz sabır sadece
Çok teşekkür ederim ama genetik baktırdık derken biraz daha detaylı anlatır mısınız ? Örneğin tıbbı genetik biriminde mi tüp bebek sürecinde mi? Kandan mı bakıldı vb.Kardiyovaskuler risk paneli diye birsey yaptırdım.bunu da arkadaşım yaptır demisti..pıhtılaşma var ise bu panel de belli oluyor.. birde eşim ve benim için genetik baktırdık..orada da esinde veya sende genetik bir problem var ise tespit ediliyor..ikisininde kartal lütfü Kırdar da yaptırdım.. bizde eşimde translokasyin çıktı.. ve bunu evlendikten 4 sene sonra öğrendik,o da arkadaşımın yaptır bu testi demesi ile..
He he çok teşekkürler iyi haberlerde görüşmek üzereBildiklerimi anlatabildiğimce anlatıyorum. Yine kafanıza takılan olursa tecrübelerimi paylaşırım. Ama ne kadar boşverebilirseniz gerçekten o kadar iyi.tabi folikasiti de bosvermeyin o mühim.
Seni çok çok iyi anlıyorum 2 yıllık evliyim hiç ilaçsınız 1 yıl korunduk 1 yıldır da çocuk düşünüyorum folik aşit içtim progestan verdiler fitil olarak kullan dedi kullandım en son doktor değiştirdim rahim duvarın ince döllenme olsa da çatlamıyormuş bu sefer çatlatma iğnesi vurundum kalınlaşması için ilaç kullandım kalınlaştı da ama gene olmadı üstelik 4 gün önce adet oldum çok moralim bozuluyor rüyamda gebelik testi görüyorum çocuk görüyorum ama çok yoruldum haftay cuma da hsg çekinecek ama bakalım nasip umarım en koşa zamanda gebelik haberlerimizi alırızIki yil olacak bir turlu gebelik olusmadi. Hic mi buluşturamadik su yumurtayla spermi aklim almiyor artik. Bu süreçte yaptiklarimizi soyleyeyim siz bana bir akil verin daha ne yapmaliyim. Bu arada 30 yasindayim, bir sene korunduktan sonra denemeye basladik.
Ilk normal bir muayene oldum ultrasonda bir sorun görülmedi. Smear testi yapıldı enfeksiyon vs yoktu temiz cikti. Daha sonra hormon testleri yapildi orada da her sey normalmiş. Yumurtlama takibi yapildi ultrasonda gayet normal boyutlara ulasiyor ve çatlıyor. Aynı zamanda ben ovulasyon testleriyle de takipteyim uzun zamandır. Esim spermogram verdi doktor dört dörtlük dedi. Sonra anestezili hsg cektirdim tüpler açık ve rahim sekli normal dendi.
Hsgnin uzerine 3. reglimi oldum bugün. Yogun duygular icerisindeyim artık icimi buraya dokmek istedim.
Kür filan hic denemedim hormonlarimi bozmaktan korktum her şey normal denildigi icin. Birkac ay folik asit kullandim sonra biraktim. D vitamini kullanmaya devam ediyorum. Bu ay inanın kafama takmadim hic düşünmedim hep baska seylerle uğraştim ama yok düşünmeyince oluyor efsanesi benim icin gecersiz oldu artik.
Iliskiyi her turlu denedik yani tersi düzü her şekilde. Ayaklarimi havalara diktim dakikalarca yataktan çıkmadim. Tam tersini yaptığım da oldu. Yumurtlama donemi her gun denediğimiz de oldu gün asiri da. Vs. Vs.
Surekli biri ariyor ruyamda seni gordum hamileydin, yok dogurdun bilmem ne. Bunaldim beni bunaltmayin diye bagirmak istiyorum artik
Önerilerinize ve dualariniza talibim..
Ben 2017 de yaptirmistim bu testi.tam olarak hangi bölüme randevu aldım inanın bilmiyorum ama raporda söyle yazıyor...Kromozom analizi test raporu yazıyor.. genetik hastalıkları tanı merkezinde yapılmış.. hatta ismimi silip atayım birazdan gorseliniÇok teşekkür ederim ama genetik baktırdık derken biraz daha detaylı anlatır mısınız ? Örneğin tıbbı genetik biriminde mi tüp bebek sürecinde mi? Kandan mı bakıldı vb.
Şimdiye kadar hamile kalıcaksın dediklerimin hepsi kaldı canım sende kalıcaksın ve buradan ben hamileyim diye güzel haberi vericeksin..senin için de dua edicem..Ya bu cümlen dahi nasıl motive etti,çok teşekkür ederimbekliyorum sabırla müthiş tevekkülle
Tamam öyleyse bu ay sonunda pıhtılaşma sonucum için gideceğim o zaman testi isterimBen 2017 de yaptirmistim bu testi.tam olarak hangi bölüme randevu aldım inanın bilmiyorum ama raporda söyle yazıyor...Kromozom analizi test raporu yazıyor.. genetik hastalıkları tanı merkezinde yapılmış.. hatta ismimi silip atayım birazdan gorselini
He he çok teşekkürler iyi haberlerde görüşmek üzere
Eklemeye çalıştım ama dosya eklenmiyor..anlamadım neden öyle oldu..ama dediğim gibi kromozom analizi test raporu olarak kartal eğitim araştırmada yaptırdım.. çocuk olmuyor dr istedi diye gitmiştim...sallah razı olsun orada bulunan dr da hemen onaylamışti..Kan dan bakılıyor..Sen ve eşin kan veriyorÇok teşekkür ederim ama genetik baktırdık derken biraz daha detaylı anlatır mısınız ? Örneğin tıbbı genetik biriminde mi tüp bebek sürecinde mi? Kandan mı bakıldı vb.
2 ayrı test var...biri pıhtılaşma için Kardiyovaskuler risk paneli...2.si ise kromozom analizi...ilki senin için.. 2.si ise esin ile birlikte yapılması gerekiyor.. ikisini de bence mutlaka yaptır..Tamam öyleyse bu ay sonunda pıhtılaşma sonucum için gideceğim o zaman testi isterimÇok teşekkürler
Yaaa cok tesekkur ederim, Allah razı olsunnŞimdiye kadar hamile kalıcaksın dediklerimin hepsi kaldı canım sende kalıcaksın ve buradan ben hamileyim diye güzel haberi vericeksin..senin için de dua edicem..
Hiç o güzel canını sıkma stres yapma olucakYaaa cok tesekkur ederim, Allah razı olsunn..inşallah inşallah o kadar çok istiyorum ki Rabbım nasip etsin,isteyen herkese ve bana da nasip etsin inşallah hayirla sağlıkla tez vakitte
Vakti zamanı gelmiş ve olmuş şükür ki sağlıkla ilerlesin inşallah.. Ama lütfen bu günlerde canını başkaları için hiiç sıkma sen bebişine odaklan muradına ermişsin keyfini çıkar :)Baştan sona kendimi bulduğum bir yazı olmuş.. Dedigin gibi herkesin aramasi ayrı kafaya takmadigim aylarda olmaması ayri ve digerleri..
Taa ki bir gun eşimin ailesiyle tartışma konusu oldu beni hakli oldugum her konuda yalanci haksız durumuna dusurdukleri gece ogrendim.. şuan 4+6 dayım şiddetli kasık ağrım var onların negatifliklerini üstümden atamiyorum Rabbim isteyen herkese saglikla hayirla nasip etsin
Siz daha zorlu bir süreçten geçmişsiniz inşallah bu çabalarınızın meyvesini en yakın zamanda ve en güzel şekilde alırsınızBiz aynı durumdayız hormon testleri rahim filmi ofis histeroskoskopi sperm testi herşey normal olmuyor. 2 aşılama 1 tüp bebek denedim oda olmadı. İkinci transfer öncesi Genetik test yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz
Kuzum benim bi gun annem bi hikaye anlattıVakti zamanı gelmiş ve olmuş şükür ki sağlıkla ilerlesin inşallah.. Ama lütfen bu günlerde canını başkaları için hiiç sıkma sen bebişine odaklan muradına ermişsin keyfini çıkar :)
Acaba sorun sonradan mı oluştu yoksa en başta vardı da göremediler mi yani görememiş olma ihtimali güvenimi çok sarsıyor doktorlara karşıSorununuz yoksa aşılama deneseniz belki ilk denemede tutar . Her şey normalken olmaması enteresan. Ama bende ilk doktorlara gittiğimde bana da sorun yok deyip durdular . Sonra pcos yumurta tembelliği çıktı . Ama benim yumurtam çatlamıyordu ya da çatlağını gün belli olmuyordu. Adetleriniz normal mi ?
Ahh şu rüyacılar hepimizin evinde var maalesf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?